Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010(35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns JoAnn spune:

salutare

raportez o noapte dezastruasa...

Sara s-a trezit pangand de cel putin 10 ori ,si evident o deranja si pe sor-sa, care a avut si ea vreo 5 treziri independente...
ca-s zombi...e putin spus.

au mancat aseara pe la 9 si ceva laptele cu cereale si pe la 4 dimi au mai infiletat cate 150 de lapte...
pai na...daca le e fomita.

pentu toata lumea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

Cine se pricepe, cred ca ar trebui sa facem capitol nou .

Mami de printesa Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

bravo, corina, nu esti denaturata, esti fiinta umana si normala, om omenesc cu limite, ca noi toate. eu ce sa mai zic, de cate ori am dezertat!
asa ca ai grija sa nu va intoarceti iarasi 3 in loc de 2!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ioanast spune:

Bravegirl, si eu simt exact ca tine, ca nu mai sunt femeie ci doar mama, parca am si uitat cum e sa fii femeie. Mai nasol e ca uite, mie nici nu imi vine sa plec, m-am obisnuit asa: dimineata graba sa organizez ciopiii unul pt gradi altul pt stat cu bona, graba la servici, acolo munca, pauza de pranz momentul placut al zilei, apoi in fiecare seara aceiasi rutina, bai, mancare, la fel, la fel...si sa fiu f fericita cand se intampla miracolul sa fie amandoi deodata ne-raciti. Si atat. La toate astea ma ajuta si sotul desi vine la circa 20.30 de la servici, nu ca mine la 19. Impreuna stam dupa ora 22.30 circa. Cand e vorba de o plecare in 2 incep sa ma gandesc ca si asa stam f putin cu copiii ca sa ratez un we, ca tb sa vorbesc cu mama sau cu soacra, sa le dau nu stiu cate indicatii, si parca imi vine sa renunt. Ma tot gandesc ca or mai creste si nu o sa mai fie asa, dar oare o sa pot sa ma mai regasesc si eu ca femeie atunci?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bryny spune:

bravegirl cred ca toate ne regasim in ce ai spus tu,cel ptin eu personal cred ca tot timpul sarcini si un an dupa numai mamici o sa fim,nu ai cum altfel, eu am incercat chiar nu am putut mai ales primele 6 luni ale bebelusului nici gand ca as fi si femeie.eu chiar maine evadez la fel ca tine cu sotul meu la un botez la oltenita.Este prima oara cand plec asa departe fara bebel,initiala am vrut sa plecam impreuna dar am vazut valu asta de frig si cu viroze si mam sucit.oricum plec dupa amiaza si ma intorc duminica dimi,nu are cum sa se interce intro zi.

azi a mancatbebelusu meu fructe la 10,dupa amiaza pireut de legume cu carnita de gaina,spre seara iaurt dar nu a mai baut lapte formula deloc acum seara iam facut 160 si cu cereale si a baut in reprize vreo 120.oricum sunt fericita ca a mancat pireu de legume

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

ioana, super adevaraciune faza cu fericirea de a avea copiii neraciti simultan. mai vbeam cu o mama de gemene care au 3 ani si im zice a ca simte ca ea insasi nu mai are loc in viata ei. sindromul e general, dupa cum observi. sa ne menajam, asadar, si sa ne mai bagam in revizie la service macar o data pe luna (mai stiti cantecul ala cu macar o data pa luna sa ducem o viatza buna) cu mani-pedi-coafat, sa mai kiulim de la indatoriri macar un w-end din 5. nu e denaturare, e sanatate psihica!!!!

Mergi la inceput

Buna dimineata tuturor, mamici si pitici !

La multi ani ursuletei care azi implineste primul anisor de viata Andreea Lavinia bebe de Alexa1985! Sa cresti mare, sanatoasa si sa-ti bucuri parintii toata viata!

La multe lunite si ursuletilor mai micuti sarbatoritilor azi:
Matei bebe de Geniusamb
Robert Alexandru bebe de beatrice75
Stefan bebe de simona-maris
Adina-Maria bebe de Allexxia_m
Antonia Stefania bebe de Eliza_cri!
Sa cresteti mari, sanatosi si norocosi!

Mergi la inceput

Adi, eu n-am mai fost la revizie de vreun an daca ma gandesc bine, cred ca am luat-o oricum muuult prin leustean, mai am un pic si-mi trimit sotul sa-mi ia calmante sa le am in casa ca din cand in cand simt ca explodez. SI nici macar nu o fac...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mirela2 spune:

neata

adinule, e libera casa de la munte, fug de a casa ca nu mai tine fenta
Razvi a dat o si el in febra si diaree, de 3 ori l am schimbat azi noapte, macar nu are muci
Robi e mai bine, mai nou sta sa l curat la nas, sa i pun picaturi, nu vrea sa deschida gura la nurofen, iar la mancare pune o buzita de mi vine sa l musc de ea...de dragul ei, ca face o moaca asa de faina

i am trecut pe LP fara lactoza, ca m au speriat cat kk,si e moale si pute de pici din picioare
in ritmul asta imi deschid fabrica de scutece
azi le fac niste piure de cartof cu branzica, pe seara niste carnita de vita cu legume...sper sa si revina ca ajung la dilai
ziua e cum e, dar noaptea e "chef de chef"

vb de evadari....de a fi tu cu tine o zi pe luna....da de unde
cu cine ii las?....alta data, cand oi fi batrana si oi avea timp liber la greu....plec in croaziere si ei sa stea sa munceasca
pupici

mami cu motaneii Razvan si Robert (26.12.2010) si mami de Vlad (12.12.1999)

colacei de inot pentru bebelusi

Mergi la inceput
Mergi la inceput