Obtinerea declaratiei de valoare.

Obtinerea declaratiei de valoare. | Autor: Lali_mete

Link direct la acest mesaj

Sotul meu are imputernicire pentru a lua diploma de bacalaureat a unei prietene ,de la facultatea la care s-a inscris acum ceva timp,dar ale carei cursuri nu le-a frecventat. Diploma ii trebuie pentru inscrierea la o facultate din Italia.
Dupa ce ia diploma de la facultate, foaia matricola de la liceu,adeverinta conform careia diploma si foaia matricola sunt autentice,ce pasi trebuie urmatipentru obtinerea declaratiei de valoare?

Diploma si foaia matricola trebuie legalizate cu Apostila la Prefectura judetului in care au fost eliberate. Se face o programare la prefectura inainte?

Poate par prostesti intrebarile mele, dar nu as vrea sa faca prea multe drumuri Constanta-Bucuresti,plus ca ii trebuie fetii urgent declaratia de valoare.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

documentele de studii nu se apostileaza la prefectura, trebuie sa va adresati inspectoratelor scolare

ps. eu am apostilat certificatul de nastere la prefectura bucuresti nu a fost nevoie de programare, trebuie sa stii programul de lucru si sa ai in vedere ca apostila nu o poti obtine in ziua cererii, se elibereaza de pe o zi pe alta...dar cum am spus mai sus, diploma de bac si foaia matricola se apostileaza la inspectoratul scolar...

Nina, 24+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

uite si un link unde poti vedea ce si unde se apostileaza

www.apostile.ro/tipuri-documente" target="_blank">http://www.apostile.ro/tipuri-documente

din pacate eu actele de studii nu le-am apostilat si nu stiu unde e inspectoratul scolar sau cum se lucreaza cu acesta.... cautat pe net , dat telefoane si intrebat direct ce si cum

Nina, 24+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Multumesc Ninapreda!

Dar pentru obtinerea declaratiei de valoare,trebuie facuta programare cu mult timp inainte? Ca pe saitul Ambasadei Italiei la Bucuresti nu scrie nimic despre perioada cu care se face inainte programarea.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput