Calendarul gradinarului vesel (21)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

Citat:
citat din mesajul lui leeloo2004

Liviana, eu licurici nu am vazut niciodata la noi in tara. Primi licurici vazuti in viata mea au fost anul asta, i-am vazut la Washington (am vizitat o prietena la ea acasa, sta undeva in suburbia Washingtonului, aproape de padure...)

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?whichpage=-1&TOPIC_ID=166546&REPLY_ID=7023030
Leeloo si eu o apreciez pe Liviana de aceea nu doresc sa-i fur identitatea,.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentinag spune:

Nici eu n-am vazut licurici.
Gabriela, ai ramas datoare cu celelalte parti ale periplului american, nu ne uiti da?Hai ca te las pana dupa toamna, cand o bate ploaia in geam, si-or zbura frunzele!

De mancare
Dulciuri
Din gradina mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Imi place maxim avatarul tau!

subscriu

tablouri pentru copii

Mie nu-mi place!

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005) si Bogdanel (30.05.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Gabriela, intr-adevar nu eram eu cu licuricii dar daca tot m-ati pomenit, adaug ca i-am vazut o singura data in viata, in Turcia, cand eram copil. Cum a fost debutul la scoala?
Tala, tot astept sa-mi dai noutati pe email in legatura cu vinerea aia...

Mergi la inceput

Liviana, ce zici, noi ramanem brunete in avatar?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leeloo2004 spune:

b.nica - te rog frumos sa ma ierti, nu stiu de ce am scris Liviana ca doar am vazut ca tu ai intrebat...mii de scuze!
Singura scuza valabila este ca ma tot gindeam la ea cum a fost prima zi de scoala...so, Liviana, off topic, cum a fost prima zi de scoala? (asta ca sa-mi iau de pe suflet intrebarea...)

Gabriela mami de Stefan David (8 Iulie 2004) si Tudor Andrei (21 Mai 2008)
Poze
Povestea nasterii lui Tudorel
Gradina mea

Giving is the secret of a healthy life. Not necessarily money, but whatever a person has of encouragement and sympathy and understanding
John D. Rockefeller, Jr.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corianai spune:

Citat:
citat din mesajul lui lbelciug

Citat:
citat din mesajul lui Tala

Citat:
citat din mesajul lui valentinag

Imi place maxim avatarul tau!

subscriu

tablouri pentru copii

Mie nu-mi place!

Si ce daca??? sa-mi spui daca ti se pare ca ar trebui sa schimb poza din cauza asta, parerea ta conteaza...
Se discuta gradini si floricele aici???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alintaroma spune:

La noi e plin de licurici . Vai ce drag mi-e de ei! imi bucura toate serile de vara de cind am aterizat aici

Mergi la inceput

Alintaromasa arunci peste ocean cativa si pe la noi,.
Gabriela este OK, dar s-a mai intamplat odata, nu stiu daca tot aici si credeam ca este intentionat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olympia spune:

Pup toate gradinaresele si vin c-o-ntrebare. Cum se procedeaza cu gutuile? Noi avem un gutui mic care face prima oara fructe ca lumea. Au inceput sa se ingalbeneasca si am citit pe net ca se guleg inainte sa se faca galbene de tot ca sa nu devina pietroase si ca se pun in interior la racoare. Le-as pune in ladite la beci. In anii trecuti cand sa stricat vremea au inceput sa cada pe jos si n-am mai ramas cu prea multe. Ma gandeam ca fiind asa de cald, poate s-au facut mai devreme. Voi ce ziceti?

Mergi la inceput