Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns corina_s spune:

neata

irina ma bucur ca nu e diabet, sanatate multa la amandoi
simo felicitari pentru vestile bune de la eco
luny vacanta placuta

nu vreti sa stiti cu ce mi-am inceput eu dimineata..cu o inghetata
m-am apucat de dezghetat frigiderul..si era si ea pe acolo..ziceti si voi, ce era sa fac? sa o arunc?..nuuu..tare buna a fost

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MoniQQ spune:

Citat:
citat din mesajul lui pica1

MONIQ de obicei mintea mea face niste conexiuni ciudate si cuplate cu intuitia functioneaza de multe ori destul de bine. Ai spus la un moment data ca ai abonament la Polisano si asta nu ar fi insemnat nimic, daca nu spuneai ca intri la regim dupa ce ramii acasa ca nu mai maminci la mall. Este posibil sa ne fi intalnit, dar sincer iti spun mai acum citva ani stiam toti colegii sotului, dar acum sunteti multi prea multi.
25+

Acum stiu cel putin 5 bebelusi pe drum intre colegii de serviciu :)). Petrecerile cu copii de Craciun vor fi in curand uriase :)).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu_t spune:

mada, ooka, scoteti-ma si pe mine din ignoranta. care e treaba cu scutecele refolosibile? Stiu cum arata, ce nu mi-e clar exact e daca sunt pe principiul spalat/fiert/calcat al carpei dinauntru... si daca da... va incumetati la asa ceva?
miere am uitat sa-ti zic ca mi-ai ramas in minte cu saritul pe burta...sper ca esti ok. doamne cate picioare primesc si eu, ma dispera. si doar jumate sunt nevinovate...restul mai cu intentie. e tare gelos, zice ca vrea si el in burtica, ca vrea sa fie fata, ca vrea sa fie bebe mic ne asteapta vremuri interesante

ralu- de Tudorica fara frica (15.05.2008) si 30+ cu o margica mititica Luiza
i believe in miracles...povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alunixa spune:

Salutare fetelor,

Se cunoaste ca e weekend, care mai de care mai ocupate cu plimbarile si relaxarea asa? Dupa atatea bere si petrecere pe aici cred si eu...

Eu astazi am fost fata de casa, curatenie, spalat, mancarica si pe seara bineinteles nelipsita plimbare pe faleza. Va invit la mare ca este tare placuta vremea!

Somn usor tuturor si weekend placut in continuare!

23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pica1 spune:

ALUNIXA ce te invidiez pentru plimbarile pe faleza.

Apropos de scutecele refolosibile eu una nu sunt in stare sa ma incumet la spalat de scutece. Teoria in mare o stiu cu economia de bani cu splatul lor cu detergenti bio si altele, dar pentru moment practica bate teoria cu toate ca a trecut multa vreme si acele scutece din finet au evoluat in niste chilotei impermeabili.

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!!!! Si-o duminicala.

alunixa - merci de invitatie, tare invitanta , ce-as veniiiii ...!!!

La noi e vreme specifica de toamna, imi place. A plouat, e racoare ... n-avem nimic in program azi. Leneveala pe langa casa.

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Neata si de la noi!

Astazi sarbatorim 7 ani de casnicie asa ca fac cinste cu tot ceea ce poftiti

Eu sunt cam suparata ca nu reusesc sa tin glicemia in frau...diabetoloaga mi-a zis sa nu depasesc de 7 mmol/l iar mie mi-a sarit glicemia de cateva ori peste 7. Vom vedea marti la control ce mai zice.

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Si eu care ziceam ca n-am nimic in program, merg la petrecerea danei ... la multi ani fericiti, sa imbatraniti frumos impreuna, alaturi de copiii vostri!!

De ce nu reusesti sa tii glicemia sub control? Mananci ceva nepermis, mult? Nu stiu ce sfat sa iti dau ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

Dana la multi ani si buni impreuna!

mami de Hisham Matei 28 iulie 2007 si22+ cu Youssef Gabriel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana n. spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburika

Si eu care ziceam ca n-am nimic in program, merg la petrecerea danei ... la multi ani fericiti, sa imbatraniti frumos impreuna, alaturi de copiii vostri!!

De ce nu reusesti sa tii glicemia sub control? Mananci ceva nepermis, mult? Nu stiu ce sfat sa iti dau ...

Multumesc mult Petro
In legatura cu glicemia nu stiu ce sa mai zic. Ieri am fost la plimbare si am mancat la asiatici (paste cu legume si pui). Dupa o ora de plimbare imi crescuse de la 3,9 la 9,1 . nu stiu daca a avut importanta faptul ca ma enervasem tare chiar inainte sa o masor( ne asezasem sa bem ceva si o fetita la vreo 4 ani lingea de zor la o inghetata in fata lui David, ma mutam cu scaunul...nimic, fetita se muta si ea, David urla ca vrea si el...iar pe parinte il amuza faza).

Dana, mami fericita de David (2 noiembrie 2009) si 28+ cu

Mergi la inceput