Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (59)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Buna seara!

Ce mai faceti fetele?
Spunea cineva ca avem AMR-uri deja?!
Si club pe FB?... da' nu va mutati de tot acolo, nu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

of,of,of ce sensibila sunt.

ooka, multumesc de raspuns.

30+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns moldoveanca spune:

Uauu Brambu ce ma bucur ca tocmai l-am inscris la o gradi Montessori care se deschide luna asta,sper sa fie bine .Problema e ca trebuie sa dam notice la asta la care e acum si abia in noiembrie va incepe acolo.Si tare nu as fi vrut nici o schimbare in luna noiembrie pt el in afara de bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata
am aparut si eu dupa 4 zile si uite cate schimbari frumoase si pe forum si pe FB. Super ideea cu grupul pe FB

Dau o cu lapte daca tot am lipsit atat ma apuc de citit din urma si revin

sa aveti o zi minunata

Andreea 26+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Neata!! Multam de cafea, tia!

Raspund din amintiri, scuzati!

emma - da, eu am avut o sangerare inexplicabila, da' la 15 sapt., de aia nu m-am bagat in vorba acum. Am zis ca la o varsta mai avansata a sarcinii poate e diferit, e alta mancare de peste. Oricum, a fost ceva inexplicabil ... bb era (e) bine, placenta nu e dezlipita, nimic suspect. Am avut vreo cateva zile de sange rosu (pete) si apoi roziu ... a disparut de la sine. Atunci dr. mi-a dat ca posibile motive oboseala si efort, stat in picioare. SI asa era, in perioada aia am fost mai activa, am luat fata in brate etc. De atunci n-am mai avut nimic de genul asta.
Deci si la tine, daca ai fost la medic si e totul in regula .. ia-o ca atare. Odihna si atat.

moldoveanca - da, e nasol cu schimbarile astea. Ei le percep ca pe niste evenimente extraordinare. Da' o sa se obisnuiasca si, parerea mea, se va gasi bine. Depinde si de educatoare, e drept. Cam astea-s www.gradinitamontessori.ro/metoda-montessori/" target="_blank">caracteristicile Montessori (in linii mari), in cazul in care nu te-ai informat si tu deja, inainte.

Si, apropo, ca doar n-am nici un interes sa promovez atat gradinita asta, iti impartasesc din impresiile mele dupa un an de gradi, ce au facut, de ce am ramas placut impresionata. Au in fiecare an o tema specifica, pe care se bazeaza lectiile. Anul trecut era alimentatia sanatoasa, reguli de alimentatie, ce aduce bun/rau fiecare aliment. Una dintre lectii era obisnuirea copiilor (mofturosi ) cu legumele. Au ales o leguma mai vesela, mai colorata pt. lectie, morcovul. Fiecarui copil i s-a pus in fata o farfurioara cu rondele de morcov fiert si ii invitau sa guste pt. ca limba e formata din muulte bilute care transmit creierului informatii despre ce mancam. E dulce, e fierbinte, e acru etc. DUpa ce gustau ii intrebau pe copii ce le transmite creierul ... unii au inceput sa planga numai cand au vazut farfuria cu morcovi . Altii au gustat timid, zicand ca, creierul le nu le transmite nimic, le zice ca nu mai vrea ... hahhahaaa. Iar altii au intrat in joc si au mancat tot. Deci, au luat-o ca o joaca, li s-a spus de importanta legumelor si fructelor in alimentatie. Alta lectie, spalatul pe maini inainte de fiecare masa (si alte regului de igiena) ... si au ajuns la final sa faca baloane de sapun in clasa. Cica era o nebunie generala si o baltoaca, da' copiii ff fericiti.
Sper ca n-am plictisit pe nimeni cu polologhia mea .... insa invat si eu o data cu Silvia, ma copilaresc si eu si ma bucur sa o vad senina, fericita.

Nu mai stiu ce am vrut sa zic ...

Aaa, fetele cu adeziuni pe FB, grupul e secret, nu iese la cautari, deci trimiteti-mi pe PM (sau la oricare fata din grup) numele de FB sa va adaugam noi manual.

ooka - nu o sa fim mai active acolo ... acusica incepe galeria, avem la motate de agitat pe-aici. Deocamdata le facem incalzirea, joc de glezne usurel

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Neata, la toate burticile si o zi cat mai frumoasa sa aveti.

Ralu, multumesc.
Abramburika, multumesc mult si tie. Aparent totul pare ok, nu prea isi explica, eu oricum stau numai in pat. Voi mai face astazi o ecografie pentru linistea mea.

Emma 26 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

neatza fetelor, hop si eu de la serv dupa o sapt de concediu..!

ralu, eu burtica nu am masurat-o pana acum, dar este o idee buna, merci; azi voi merge sa caut un centimetru de croitorie ca pe acasa nu am decat o ruleta de-a lu' barbatamiu. fetele de la serv imi zic ca burtica a crescut fata de saptamana trecuta. sper sa fie bine si bb sa ia in greutate atat cat trebuie.
aaa si faza cu baiatul tau si imbracatul e super tare...auzi pai poate afara e soare si na tu vrei sa-l imbraci din casa..., te uimesc copii astia, nu gluma.

carola despre galopul inimii..sa stii ca si mie mi se intampla la fel..de multe ori ma opresc si trag aer in piept ca sa ma mai linistesc; fiecare femeie duce sarcina in felul ei, unele mai usor, altele mai greu. e bine ca tensiunea era in limitele normale.

si eu ma bucur de grupul de FB, ca e mai usor cu pozele..eu picassa nu prea reuseam sa accesez. acum mi-e mai usor sa va vad!

inca ceva: am o colega la serv gravida in 7 luni jumate, si la eco i-au zis ca bebelina ei are vreo 5kg si ceva (deja) si 60 de cm. imi zicea ca daca la nastere se vor confirma masuratorile, jumate din hainele luate..nu-i vor veni

sa fim sanatoase!

26+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinuknuknuk spune:

actualizare semnatura!

27+ Luca Eduard

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

Am o lene si o moleseala de nedescris ...

ivanca - daaa, avem AMR-uri ... ralu era cu 40,50 zile ...ooka...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 29s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lia73 spune:

buna feteleeeeeeeee
am vinnit si noi la o cafekuta de pranz
am iesit ieri din spital dupa 2 luni si o sapt
starea colului 1.5
bebe matei 1400gr +- 204gr
se tot face ghemotoc si ma doare de mor
la voi tot asa?
carola si yo am pulsul marit 110-115 dar yo iau gynipral

Tu Maica si Fecioara primeste-ma la Tine,
Ca Tu esti Preacinstita, ma aperi si pe mine
Ajuta-ma sa sufar ajuta-ma sa lupt
Si sa ma rog la Tine cu glas neintrerupt.
Puternica Stapana, doar Tu poti sa ma ajuti
Cu ruga Ta fierbinte spre Fiul cel de Sus.

bebelinul meu scump

Ma la Bunul sa-mi daruiasca un sanatos
Florin 18 ani si +30

Mergi la inceput