Strugurasi S-O11- BV Theea ,BV Zubi!! (108)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns LenaC spune:

Lali, ce copilasi dulci ai... sunt asa scumpei. Sa iti traiasca .

M-a apucat bocetul cand am citit semnele ca bebe vrea laptic. Abia astept si eu . Multumesc lali si elly

M-a bucur ca v-a placut videoclipul

Lena - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

Buna fetelor.
Am citit despre natalia...........recuperare usoara, sa veniti amandoua acasa sanatoase.
Zubi asteptam vesti cu sufletul la gura despre tine.
La noi nu s-a schimbat nimic.Eva mananca fix la 2 ore, iar noaptea intre 3 si 5 mai avem si stare de veghe.
Lali esti o fericita sa ti se culce copilul la 10 si sa se trezeasca la 6-7 dimineata. Asta e vis ptr mine.
Eu in timpul zilei nu ma pot odihni ca am si baiatul care necesita atentie. Facem teme de vacante ca le-am lasat pe ultima suta, citim, facem mancare............

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Elly la voi e si mai si , ca fetita ta e mare, si intelege altfel lucrurile. Paul cred ca o vede ca pe o papusa,ca nu isi da seama ca o doare daca se apasa prea tare pe ea,si trebuie sa fiu cu ochii in 4. Mai ales trebuie sa fiu cu ochii pe el cand are ceva de mancare in mana,sa nu ii bage si ei in gurita.
Camady intre 10 si 6-7 are o trezire intre 2 si 3 ,parca imi e si jena sa scriu,cand vad cum te trezesti tu. Eu pot recupera si ziua daca e nevoie,pentru ca amandoi dorm de la pranz pana catre 4-5 dupa-amiaza, si atunci pot ori sa fac mancare/curat, ori sa dorm cu ei. Azi am stat pe forum. Acum fata inca doarme,de la 14 ,iar Paul supravegheaza masina de spalat sa ma anunte cand se opreste,asta e unul dintre hobby-urile lui.

Va dati seama ca eu sunt in al noualea cer acum,aseara m-a apucat bocitul cand am vazut cum o iubeste Paul pe surioara lui, cum incerca sa o ia in brate,si sa o legene cand a inceput sa planga. Cand m-a vazut ca plang,a lasat-o pe Teodora din pupat si ma pupa pe mine . Asa face cand ma fac ca plang, ma pupa sa imi treaca.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Bravo Theea ,mult laptic si sanatate

Hai Zubi ,asteptam vesti despre micul indi

Bujo ,imi pare rau de felul cum ai fost tratata de ginecologul tau .Eu am fost asa tratata in urmatoarele 8 luni de sarcina si stiu cum e .Bine ca nu ma va asista la nastere,sa-i vad moaca si atunci .
Multumeste-i lui Dumnezeu ca e bebita sanatoasa,gandeste-te ca ai scapat si va doresc numai bine .
Cred ca medicul tau e neam cu al meu
Nu ginecologul tau iti spunea ca bebe are peste 4.500 gr ????? Sau te confund???

Imi pare foarte rau de Nati ,de ce i s-a intamplat cu uterul o asteptam cu drag sa ne povesteasca cand va avea timp si dupa ce se reface

Laliiiiii,ce vad eu acolo????? Se vede ca Paul o iubeste mult pe surioara lui asa da ! rar am vazut copii care sa-si accepte un nou membru destul de usor,esti o norocoasa
Pitica ta este atat de scumpaaaaa si frumoasa ,imi plac copii care sunt infasati ,imi aduc aminte de vremurile copilariei ,inainte numai asa se tineau copii.
Iar tu esti o frumoasa arati foarte bine mamico cu 2 copii
Legat de medicul meu ,nu stiu ce sa mai spun am spus destule ,m-am chinuit eu numai cu iaurt si fructe dar sunt infometata orice cantitate as baga in mine si bebita se misca intr-una si ma mai mir ca nu creste

Lena ,foarte dragut clipul,imi venea sa dansez cand l-am vizionat

Fetelor,am o intrebare (mie mi se pare cam idioata ) :
se poate observa retentia de apa in analize la sange ????

35+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Mamici, parca era cineva pe forum care vroia sa foloseasca scutece lavabile. Ce parere aveti de ITTI BITTI http://www.organicbaby.ro/scutece-itti-bitti-p149-cat14 ?

Multumesc

Lena - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Lali.. ce frumos... cum poate fi sentimentul de mamica la dublu? eu recunosc ca deocandata ma gandesc ca nu as vrea inca un bb pe motivul sa nu o neglijez vreodata pe ea...
A facut si a ta icter?

Nati
e acasa, insa merge zilnic pt antibiotic la spital, ea sta la usa spitalului, sunt amandoua bine....

Lena...
cand cere laptic a mea isi baga pumnul in gura si incepe sa suga, sau daca o iau in brate si imi simte pielea ma "suge" pe piele... e super tare .. azi isi tinea pumnul in gurita iar din san mi-au picurat 2 stropi de lapte exact pe pumnusorul ei.. asa sugea de scotea niste zgomote de numa.. nu reuseam sa ii scot pumnicul din gura asa era de inflacarata...

Camady.. mai nou si a mea se trezeste din 2-3 h , desi dormea cate 4-5 .. acum si papa vrea numai 10-15 min.. insa cu debit full... Ai incercat wrapul?

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camady spune:

SEi INCA NU MA SIMT IN STARE SA INCERC CEVA NOU.
Azi am iesit afara cu carutul. L-a impins razvan. Am stat cam o ora.....dar a fost deajuns, cel putin ptr mine cu operatia.

24.08.2011 mami de Eva Maria si mami de Razvan Gabriel 8 ani

camady's baby

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui seidana

Lena... cand cere laptic a mea isi baga pumnul in gura si incepe sa suga, sau daca o iau in brate si imi simte pielea ma "suge" pe piele... e super tare .. azi isi tinea pumnul in gurita iar din san mi-au picurat 2 stropi de lapte exact pe pumnusorul ei.. asa sugea de scotea niste zgomote de numa.. nu reuseam sa ii scot pumnicul din gura asa era de inflacarata...

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Sei[/b]... so sweet

Lena - 34+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lali_mete

Elly la voi e si mai si , ca fetita ta e mare, si intelege altfel lucrurile. Paul cred ca o vede ca pe o papusa,ca nu isi da seama ca o doare daca se apasa prea tare pe ea,si trebuie sa fiu cu ochii in 4. Mai ales trebuie sa fiu cu ochii pe el cand are ceva de mancare in mana,sa nu ii bage si ei in gurita.
Camady intre 10 si 6-7 are o trezire intre 2 si 3 ,parca imi e si jena sa scriu,cand vad cum te trezesti tu. Eu pot recupera si ziua daca e nevoie,pentru ca amandoi dorm de la pranz pana catre 4-5 dupa-amiaza, si atunci pot ori sa fac mancare/curat, ori sa dorm cu ei. Azi am stat pe forum. Acum fata inca doarme,de la 14 ,iar Paul supravegheaza masina de spalat sa ma anunte cand se opreste,asta e unul dintre hobby-urile lui.

Va dati seama ca eu sunt in al noualea cer acum,aseara m-a apucat bocitul cand am vazut cum o iubeste Paul pe surioara lui, cum incerca sa o ia in brate,si sa o legene cand a inceput sa planga. Cand m-a vazut ca plang,a lasat-o pe Teodora din pupat si ma pupa pe mine . Asa face cand ma fac ca plang, ma pupa sa imi treaca.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

abia astept

dragii de ei ... iar bocesc ... fir-ar ei sa fie de hormoni ...

intr-adevar annelies intelege altfel acum ... sper! dar are si lectia de anul trecut cand a primit catelul care avea 6 sapt. si il tinea si se purta cu el ca, cu un bb papusa. mi-a luat ceva vreme sa faca diferenta intre papusa si fiinta vie ... asta tot din exces de zel si afectivitate.

acum e cu ai mei la mare si trebuie sa se intoarca maine sau poimaine si am intrebat-o daca vrea sa o astept cu ceva bun si mi-a spus "daaa .... tiramisu! dar sa nu-l faci singura. lasa ca vin eu sa te ajut, sa nu obosesti, ca nu ai voie mai ales acum ca-l ai pe bb in burtica!"
evident, s-a lasat cu lacrimi ...

mami de (30.06.2005) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dananagi spune:

offfffff,bujo,prin cite ai trecut.dar bine ca voi sinteti bine.uita experienta asta si umpleti timpul doar cu bebe.
may,nu magazin romanesc mi-am deschis.croitorie la comanda mi-am deschis.de haine asiatice,ca aici merg ca painea calda.
theea,bravo si felicitari.sa dea d-zeu bebe sa fie sanatos si mincacios si tie laptic mult si recuperare rapida.

hai,zubi,da-ne vestea cea mare

eu azinoapte nu am putut dormi de dureri de burta.dar la spital tot nu m-am dus.fetele,sa ma treceti si pe mine in lista cu bebe boy si dn 5 sept.va pup si mai intru de acum

39+
mami de roby(1993)si radu(2002)
mami de ingers 2009(9 sapt) si 2010(12 sapt)
cu ajutorul lui d-zeu pt a treia oara mamica fericita

Mergi la inceput