*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*
Raspunsuri - Pagina 9
Mirela_1 spune:
Gynie, Eliza imi pare rau de pitici. Sanatate multa!
Si Diana a facut o viroza- dar o forma usoara (pana acum cel putin). Are doar mucisori (care s-au si imputinat in 3 zile), nas infundat si doar un episod de febra moderata ieri. In schimb tot imi spune ca o doare burtica.
In rest, nu mai plange, pare ca s-a acomodat f bine, mai vedem mai incolo daca nu o apuca-o plansul.
oceanborn spune:
Salutare!
De vineri e mucos si Th, acum deja ii trec, n-au fost complicatii, de fapt el n-a facut febra, amigdalita,etc inca ,niciodata , asa ca vineri m-am cam speriat cand am vazut ca e infundat, am zis..claaar incepe distractia dar se pare ca asta a fost asa, de intampinare o mica viroza..
La noi toate continua sa fie in regula, ii place foarte mult la gradi, vineri mi-a tradus ce le-a spus educatoarea
doi zile, doi ore(asta nu stiu ce semnifica) si poi a scoalaaaaa, ieeeee![]()
mananca foarte bine, e unul din oamenii de baza ai educatoarei
, le duce jucarii celor care plang dupa parinti, si cum de azi au inceput si cei de 2,5 ani , cine stie ce o fi acolo dimineata.
Eli multa sanatate bunicului!
Ma bucur ca mai vad ca scriu si fete ce n-au mai dat pe aici de mult, Iulia, Micky.
Bravegirl ce figuri ai tai cu plansetele, ce-or mai rade ei cand vor fi mari ![]()
O zi frumoasa in continuare, pup cozonacei si mamici!
BraveGirl spune:
Je e racita..febra, gatul in pioneze si ca sa fie totul si mai frumos am facut si mastita
iar 
De sapt trecuta am renuntat sa-l mai alaptez noaptea, asa ca m-am pricopsit cu un bucata san plin de galme 
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
eliza_cri spune:
NTZZZZntzzz
mama lor de microbi ca nu ne dau pace....
GINYE haha m-ai amuzat...la noi e invers dimi se trezeste meticulos face is ,bea laptele ia ceva in mana sa rontaie si isi pune apoi ghiozdanul...cand aude ca nu merge se intristeaza
...ce faci cu edi? cine va sta cu el?
sanatate puiului
CORINA mama draga uff la capitolul gat ma iau de mana cu tine , la tzz nici nu stiu cee sa iti mai zic ca deja visezi procedurile de scoatere a galmelor. sanatate muulta 

IZA sper totusi sa rezolvati cumva, da in contract nu scrie nimic de schimbarea tarifelor in functie de x cauza? ca ma gandesc ca daca e stipulata in contract toata tarasenia nu prea aveti ce face. bafta maxima 
MIKI-EA mai draga mea eu cred ca functioneaza telapia sau nu stiu cum sa ii zic azi-noapte de nu m-am gandit la tine, la fata ta, cum a trecut timpul ce mai faci oare...si azi surpriza....da asa sti efectiv mi-a venit in minte o poza de a ta cu fata cand era mica si de acolo toate gandurile...jur nu-s obsedata
. ma bucur ca ne-ai scris 
de pe la noi ionu nu rezv nimic, eu un stres cat cuprinde +39 grade C la purtator gat nasparlos, copii muciosi si behaitori................frate vreau sa dorm si cand ma trezesc sa nu mai existe nici o problema, se poate cer prea mult?
va pup
stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel
Antonia Stefania minunile mele
Otiliav spune:
sa fuga boala din casele noastre!
Dar se pare ca de data aceasta si mamicile sunt solidare cu copii. Crocobaurul asta care circula prin Europa e chiar nasol.
Eu sunt inspre bine adica muci verzi. Dar dupa ce am vazut eu case epuizeaza stocul de paracetamol, algocalmin, faringoplant si faringosept am luat antibiotic ca nu mai aveam putere sa ma ocup de copii.
Acum sunt cu pitic bolnavior. Tuseste si ea si o deranjeaza gatul cu secretii dar nu stie cum sa tuseasca cu efect. I-am dat o acadea ca nu mai are voce nici sa planga si alt leac nu am la indemana.
Am niste sirop de muguri de brad care ar fi mai sanatos dar acela n-are trecere precum acadeaua ![]()
Si uite asa se invata copilul la prostii.
Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)
fluturasha23 spune:
Neata si de la noi!
Muuuulta sanatate la pitici si mamici!
Noi suntem bine, ne distram cu Delia care ia toata casa la cercetat in patru labe. Ii place in special incaltamintea, de orice fel si olita Iuliei
.
| Citat: |
| citat din mesajul lui babyzapi Sunt foarte supi Cand l-am inscris pe pici la gradi, am incheiat un contract cu gradi + formularul de inscriere asa cum e si normal. Vineri cand a fost sotul sa il ia pe pici de la gradi, i-au dat un nou contract de semnat. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Isabela & Raphael Nicolas 23.10.2008 |
Daca in primul contract semnat nu se stipuleaza nimic de un al 2-lea contract, cred ca te poti adresa protectiei consumatorului cu siguranta. Plus organismului care le-a dat autorizatia de functionare. Banuiesc ca nu esti singurul parinte suparat pentru aceasta problema. Ati putea incerca mai multi.
Miky-ea spune:
Eli,Oceanborn multumim pt primire.Eli,esti tare draguta ca te-ai gandit la noi...
Eu chiar cred in telepatie insa mai ales in ceea ce riveste oamenii care sunt pe aceeasi lungime de unda.
Sanatate multa dragi mamici si scumpi cozonacei ,sa auzim numai de bine!
leeloo5979 spune:
Buna ziulica dragelor! La multi ani tuturor celor care s-au aniversat de ani, de ziua numelui, sau orice alt motiv!
Am intrat sa va mai povestesc de noi, nici nu mai stiu de cand nu am mai updatat de Damian, asa ca am sa va spun ce cred ca e important: am scapat de suzeta la 2 ani intr-o singura zi, m-am prefacut ca o arunc in wc si am tras apa. Urlete si jale mare cu lacrimi vreo ora. A adormit mai greu, dar a adormit. In cele din urma, peste cateva zile nici nu mai cerea. Cu vorbitul a fost durere mare la mine. Ca eram obsedata ca nu vorbeste, zicea doar uzualele mama,tata, caca, apa...iar in rest vorbea cu noi ca o foca "aaaaaaaa", "aaaaaaa" si arata cu degetul. Ei bine, la 2 ani jumate a inceput vorbitul. Si de atunci il tot rugam sa faca si el o pauza, ca oboseste de la atata vorbit.Daca nu e nimeni cu el in camera, nu e bai, ca isi comenteaza desenele animate la care se uita, sau vorbeste cu masinutele cu care se joaca. Si am ajus la subiectul masinute...de toate formele, culorile, si tipurile...E casa plina de ele si tot cere... Nu e vizita la cumparaturi sa scapam netaxati. Una mica...mica mica...Nu ii rezistam, cum altfel?
De pampers am scapat de mai bine de 2 sau 3 luni. Am luat-o incetisor, cu olita. A inceput sa ceara el, apoi dupa ce am luat reductorul, numai la wc si chiar direct pe colac cere. Cred ca doar prima zi am avut incidentul cu facutul pe chiloti, apoi mai scapa cateva picaturi doar dc mamaie nu se misca suficient de repede cu el pana la baie. In rest...toate bune si frumoase.
Am depus si noi dosarul la gradinita in mai, iar in iunie am aflat ca am Iepuras de gradinita - grupa unde e Damian, asa se numeste, grupa Iepurasilor. Cand s-au afisat listele cu grupele...o alta coincidenta, sau nu, Damian era pe lista la nr.13!?! Gradinita a inceput-o pe 12 in forta... dar minunea a duart 3 zile, joi era deja infundat si cu muci. A ramas acasa pana azi. Azi parea bucuros ca merge. Nu am avut probleme de adaptare,nu am avut parte de plasete si tipete, e clar, e baiatul lui tac-su, sociabil...prea sociabil.
Altfel...ma gandesc tot mai des la bb2...dar se pare ca sunt singura din casa care isi doreste asta, iar apoi ma napadesc si pe mine toate spaimele, si zic ca poate e mai bine asa, doar unul.
Va pupa cu mare drag,
L
Miky-ea spune:
Ce frumos povestesti de Damian,e clar ca ai un baiat cuminte!
Si Alexia a scapat de pampers de cateva luni, e in "chitoi" cum zice ea.Aaaa.... si e foarteeeee vorbareata...si "smechera".![]()
Olivia26 spune:

Sanatate multa cozonaceilor si mamicilor.
Mickey, bine ai revenit! Pup-o apasat pe Ale. Ca e frumoasa foc si vorbareata stiam dar daca e si smechera..hm vezi ca s-ar putea sa ne intimidam
Oricum, nu ne lasam asa usor 
Lacra, felicitari si bafta la gradi, un scump Damian! Ma bucur ca ai scris, mi-era dor de tine!
Oceanborn, ce mai face italianul? Ceva gagici, nimic, nimic?![]()