*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Azi Arianna cd a ajuns acasa mi-a spus: 'N-am pans" A venit f vesela si bine dispusa, mi-a adus flori si o cutie de bomboane, pe care evident a zis ca sunt cadou pt mine, dar le mananca ea Eu eram la masa si nu o vedeam, dar il auzeam pe tati cum o indemna sa-mi dea cutia si florile. Dc florile mi le-a pasat rapid, cutia de bomboane nu a vrut s-o scape din maini, de teama ca ramane fara. Apoi cd a venit Patrick langa noi, i-qa spus pe un ton ridicat: tu n-ai voie!!!

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Printesa01 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ginye55

La noi nicio schimbare la capitolul gradinita ....

Flori, mami de Eduard Stefan (12.10.2008)

la mine bocesc amandoi.
as vrea sa am puterea sa ii filmez, pt ca sunt convinsa ca pt altzii par taaare haiosi.
LASA, fata, ca se fac ei mari, si merem dupa coada lor cand vor vrea sa pupe fetele in parc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

noi anuntam prima raceala azi-noapte s-a trezit dimitrie si de nu a buhai de m-a inebunit...acum e pe acilea pe langa mine in vreo 40 min fugim la doftor ...ma uitai in gat are rosuuuuu ...sincera nu e de mirare geamuri si usi deschise, ii lasa sa se tarasca pe jos, maneci ude....o bucurie deh

pup toti cozonaceii si mamicile

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Dam de baut. Are mama flacau de 11 luni. Cu personalitate puternica azi noapte am plecat pe la 22.45 cu masina ca nu era chip sa doarma, vroia el sa-l tii de mana sa urce scarile. si cum nu-i faceai pe plac, se punea pe un scandal, se tavalea pe jos. Ce mai, distractie mare la noi.
Acum ma fac bella si fug la mall, sa-mi spal creierii. Am laudat-o ieri la toata lumea pe A. ca e f cuminte, asa ca aseara a dat-o si ea cu bata-n balta. A facut un circ afara de am zis ca ma duc la balamuc. 'Circul' a continuat si in somn, cd tipa dupa diverse persoane, protesta, se certa. si ma mai intreb dc mai sunt cu toate tiglele pe casa de la gradi a venit cu un comportament nou, cd nu vrea ceva s eincrunta, zice raspicat NU si se tine in brate singura, nu stiu cum sa ma exprim ca sa intelegeti. Dc nu m-as enerva, as spune ca e chiar comica.
Printeso, eu i-am filmat pe ai mei odata cd am venit d ela mare, dupa un drum ingrozitor pt mine. au plans de m-au terminat. Ajunsi acasa, a continuatsa planga A, bebe se juca, ea vedea ceva nou prin casa, se oprea si intreba 'aia ce e', asculta, si apoi iar urla. bebe se juca, cd ea incepea s aurle, se intorcea spre ea, si incepea si el sa planga vreo 10-20 sec, apoi se intorcea la jucaria lui si continua sa se joace linistit, ca si cum nimic nu se intamplase. Cd ma uit pe filmare, ma amuz, dar atunci eram terminata. episodul a luat sfarsit cu ei amandoi pe mine, el la san, ea pe san ...eu epuizata, strivita...dar ce mai conta, se facuse LINISTE!!!!

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Ce frumos povestesti... si amuzanta ... mai poti mami?
Super amintire... inregistrata.
Ai doi copii cu foarte multa personalitate... asa si trebuie sa fie...
La multe lunizte frumoase si sa fie sanatosi amandoi si sa va bucurati de minuni in continuare.

Citat:
citat din mesajul lui BraveGirl

Dam de baut. Are mama flacau de 11 luni. Cu personalitate puternica azi noapte am plecat pe la 22.45 cu masina ca nu era chip sa doarma, vroia el sa-l tii de mana sa urce scarile. si cum nu-i faceai pe plac, se punea pe un scandal, se tavalea pe jos. Ce mai, distractie mare la noi.
Acum ma fac bella si fug la mall, sa-mi spal creierii. Am laudat-o ieri la toata lumea pe A. ca e f cuminte, asa ca aseara a dat-o si ea cu bata-n balta. A facut un circ afara de am zis ca ma duc la balamuc. 'Circul' a continuat si in somn, cd tipa dupa diverse persoane, protesta, se certa. si ma mai intreb dc mai sunt cu toate tiglele pe casa de la gradi a venit cu un comportament nou, cd nu vrea ceva s eincrunta, zice raspicat NU si se tine in brate singura, nu stiu cum sa ma exprim ca sa intelegeti. Dc nu m-as enerva, as spune ca e chiar comica.
Printeso, eu i-am filmat pe ai mei odata cd am venit d ela mare, dupa un drum ingrozitor pt mine. au plans de m-au terminat. Ajunsi acasa, a continuatsa planga A, bebe se juca, ea vedea ceva nou prin casa, se oprea si intreba 'aia ce e', asculta, si apoi iar urla. bebe se juca, cd ea incepea s aurle, se intorcea spre ea, si incepea si el sa planga vreo 10-20 sec, apoi se intorcea la jucaria lui si continua sa se joace linistit, ca si cum nimic nu se intamplase. Cd ma uit pe filmare, ma amuz, dar atunci eram terminata. episodul a luat sfarsit cu ei amandoi pe mine, el la san, ea pe san ...eu epuizata, strivita...dar ce mai conta, se facuse LINISTE!!!!

==========
Corina

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Sanatate multa prichindeilor... si sa se faca cat mai repede bine.
Pupici.

Citat:
citat din mesajul lui Printesa01
la mine bocesc amandoi.
as vrea sa am puterea sa ii filmez, pt ca sunt convinsa ca pt altzii par taaare haiosi.
LASA, fata, ca se fac ei mari, si merem dupa coada lor cand vor vrea sa pupe fetele in parc

eliza_cri sanatate cozonacelului. Sa vaeti grija de voi si sa ne aduci vesti bune. Multa sanatate.
Pupici dulci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

buna seara fetele
ce ziceti mai fetelor ca dimitrie a fost darnic si ii dete si antoniei...ma doare mintea nu alta ....prinsai vraja de unde nebunia- mai sunt si alti baietei si fetite bolnaviori unii chiar cu otita...niste neserioase doamnele de la gradi ele se refugiaza la cafea si o singura doamna ingrijitoare are grija de vreo 5 grupe...evident la baie merg singuri, copii se spala, se uda, se stropesc, pe wc se urca tot singuri ce or face pe acolo Dumnezeu cu mila....de nu imi vine sa le pun o camera de filmat de aceea minuscula sa vad ce mai zic in fata filmarii.....deh iluzie

in nov ii schimb gradi ca nu primeste acolo decat peste 3 ani si sunt grupe conform legii de 15 copilasi...sa vedem plecam cu sacul la pomul laudat

Corina La multe lunite!!! sa iti traiasc baiatul si sa fie sanatos si voios. cat priveste reactia lui A si dimi face tot asa cu stransul singur in brate si cu incruntatul...a luat niste obiceiuri se baga pe sub masa, pe sub scaune frateeeee da ce face nene femeia aia cu ei ...a si ma distrasi cu filmarea si actiunea acestuia

Printesa haha ce ma amuzasi...imi si imaginez scena

va pup
rosu in gat si buhaiala se trage de la un copil al carei mamica a decis sa il trateze cu vit C..eu nu contest efectul benefic al acesteia, dar cum sterilizezi tu gatul ala de infectie...sa te ti saptamanile viitoare iar se reactiveaza pe baza organismul slabit microbu si iar da la toata grupa...ca la noi

fug sa strang prin casa zuza e la maxim de iritata si ea este asa de sensibila ca ma inebunesc eisoadele mucioase si buhuitoare

pupici la pitici si la mamici

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns fluturasha23 spune:

Eli multa sanatate la pitici. Asta e motivul pentru care nu am dat-o pe Iulia inca la gradi, desi isi doreste mult. Sora-sa a luat tot ce s-a putut si normal ca face episoade mai lungi. Iuliei i-am dat pentru imunizare Luivac si vad ca face forme mai usoare acum...

Referitor la ce se intampla prin gradinite, ma ia durerea de cap din cate mi-au povestit prietenele. In afara ca sunt prea multi intr-o grupa si educatoare nu fac fata, mai sunt si incurajati sa bata ca sa se apere, nu li se da apa sa bea ca sa nu faca mizerie, sunt amenintati cu bataia ca sa taca si muuulte altele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ginye55 spune:

Edi nu a mers ieri la gradinita....s-a lasat cu oboseala crunta pt ca nu a vrut sa doarma deloc la gradinita, nu a mancat nimic pana la 4 cand am ajuns eu....a plans cat a putut...reactia : a vomitat de noi noapte pana aseara. Azi-noapte a dormit bustean. S-a trezit o singura data sa vada daca sunt langa el. Asa ca de luni il duc la program scurt pana se adapteaza noului program. L-am dat rau de tot peste cap. El dimineata cere la copii, dar se termina tot cand e vorba de mancare si de somn....somnul ca somn, as aintelege ca nu vrea sa doarma pentru ca dormea numai cu mine, dar la capitolul mancare nu pot intelege de ce nu vrea sa manance. El e un mancacios, mananca singur...nush ce s-a intamplat. Mai rau e ca de cand merge la gradinita refuza constant mancarea si acasa.

Eli sanatate lui Dimitrie!

Steliana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

inceput greu cu gradinita la multi cozonacei, din ce vad... e greu dar important este sa ramaneti consecvente - mamele. E drept ca e greu sa auzi multe despre ce se petrece in lipsa ta dar sper sa luati in calcul doar pareri avizate.
Am inceput si noi cu Rares si nu e usor dar poate am avut noroc de doamne 'mamoase', atente si iubitoare. Sper sa se dreaga situatia si la voi, renuntarea la gradi sau la un fel de program bulverseaza si mai mult copilul.
Referitor la boli, imunitatea le e pusa la incercare la orice varsta va intra in colectivitate doar ca, cu cat e copilul mai mare il poti trata mai 'usor'.
Va doresc multa rabdare si o acomodare cat mai lina tuturor - inclusiv parintilor.

Mergi la inceput