*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oceanborn spune:

salutare!
Mi se pare mie sau in Romania se cam exagereaza ?
asistent la gradinita ?..se sesizeaza parintii ca un alt copil tuseste??

Prea mult cocolosit nu aduce nimic bun. copilul trb lasat sa le incerce toate,rece, junk food si altele, parerea mea.. cu limita , ca de nu ajung in colectivitate din globul de cristal care face poc si atunci ce facem?
ca la un mom dat, de ex acum ca au inceput gradi,i-am scapat de sub ochi, cel putin cateva ore pe zi, gusta si pamantul , iarba si alte chestii, educatoarea n-are 20 de perechi de ochi.

Acum si al meu ia imunostimulatorul ala prescris de pedi ca na, in colectivitate zburda virusii,si e nevoie dar mi se pare exagerat sa-i umflam cu toate vitaminele posibile cand putem merge la magazin \piata si sa le luam fructe..si alte alimente sanatoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alra spune:

mda, bun venit in lumea reala ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

eu nu sunt de parere ca toti copii cu muci si tuse trebuie tinuti in casa.Depinde de natura lor.David a avut toata iarna trecuta muci si a avut o tuse retard dupa laringita, tuse care a durat f mult. Daca ar fi fost la gradinita in mod cert nu l-as fi tinut acasa si sunt convinsa ca medicul mi-ar fi dat aviz de intrare in comunitate, fiindca nu era nimic grav.

La David la gradinita toti copii sunt cu muci si tusesc.Am stat atatea zile in gradinita ca stiu exact ce spun.Cand l-am inscris pe David directoara ne-a spus ca daca nu sunt pe medicatie cu antibiotic, daca nu au febra mare si daca medicul le da avizul ii tine/ primeste in gradinita, altfel ea ramane fara clienti, fiindca parintii au nevoie sa-si lase copii undeva atunci cand li se termina medicalul.Ne-a spus de la inceput cum stau lucrurile si am avut de ales daca sa-l inscriem pe David aici sau nu.Si m-am pus in situatia parintelui a carui copil raceste frecvent si care trebuie sa mearga la munca si l-am inscris.

Legat de inghetata David a descoperit-o in concediu acesta, cand am fost plecati cu niste prieteni cu baietelul de 4,5 ani care cerea frecvent inghetata.Asa ca a cerut si David si de atunci este mare fan.O data pe saptamana la noi se mananca inghetata si David este abonat. Rade tot ce primeste si mai cere.Am zis ca o sa fac in casa, dar recunosc ca nu am facut pana acum.

Otiliav, eu nu am trecut prin ce zici tu, cu lasat copilul la gradinita dupa antitermic, dar din punctul meu de vedere ai perfecta dreptate.fiindca nu stiu daca de fiecare data seful meu va accepta sa ma lase sa stau acasa, daca proiectele aflate in derulare pot fi intarziate si sedintele amanate de fiecare data.Si atunci sa mi-l primeasca la gradi cu mucisori si tuse este o solutie si va rog sa ma credeti ca nu am senzatia ca as fi o mama rea.

ginye, nici David nu participa la activitati si ii mai corupe si pe ceilalti.Sper sa intre si el in randul copiilor din grupa lui :D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

mai fetelor vazurati cazu un copilul de la etajul 1 ca nebuna de educatoare il inchisa in debara ca plangea si sari copilul pe geam bai nene astea sunt nebune sau ce au???

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

http://www.antena3.ro/romania/baia-mare-copil-inchis-in-debara-de-o-educatoare-de-la-gradinita-pentru-ca-plangea-138995.html

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel Antonia Stefania minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralukutzza spune:

Hai ca ma bag si eu in discutie dar asa este...nu poti tine copilul acasa pentru fiecare muc si rosu in gat.Bianca din 12 luni in an cel putin 6 are muci, este fff sensibila, muceste imediat de la praf, polen (alergii ) etc.Daca are muci mai tot timpul, noaptea respira numai pe gura deci automat ea este aproape tot timpul cu un usor rosu in gat si mai si tuseste uneori, nu ii dam medicamente, nu este transmisibil iar pediatrul a spus ca pentru unii copii este o stare naturala si o sa scape cand o fi mai mare.Daca ne-am lua dupa parinti ca Ramo (fara suparare)fi-mea nu ar mai intra niciodata in gradinita sau scoala ca in viziunea lor copilul meu este tot timpul bolnav ceea ce este complet neadevarat.
Si noi la gradinita avem asistenta care verifica in fiecare dimineata copii insa nu ii poti trimite inapoi pt orice virusel, trebuie sa isi formeze imunitatea si organismul sa se obisnuiasca plus ca sunt atat de multi parinti care nu au ce face cu ei, nu au bunici si nici bona nu isi permit si nici concediu nu isi pot lua o data la 3 zile ca e copilul mucios.
Eu sunt un caz fericit, noi ne permitem si am decis sa mai stau acasa pana in vara ca se treaca Bia de primul an, pentru ca noi din pacate nu avem decat o bunica, adica mama care inca lucreaza si chiar nu as fi avut cu cine sa o las daca se imbolnavea.
M-am intins ca o zi de post, sa va mai zic 3 vb de Bia...este mare, merge la gradi ii place la nebunie, nu plange, papa tot dar doarme acasa la pranz.Am inscris-o si la gimnastica , merge de 2 ori pe sapt si a invatat o gramada de exercitii si la fel ii place si acolo.S-a facut mare si in adevaratul sens, are 98 de cm si 16 kg.
Mai intru maine sa pun si niste poze.
Va pup dulce pe toate si toti puii mici.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns malinas spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ralukutzza
S-a facut mare si in adevaratul sens, are 98 de cm si 16 kg.
Mai intru maine sa pun si niste poze.
Va pup dulce pe toate si toti puii mici.

Si David este mare. Are 100 cm si aproape 16 kg, desi cred ca a mai pierdut ceva in greutate in ultimele saptamani de cand a inceput gradinita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BraveGirl spune:

Arianna are cam 99 cm si 14 kg. e slabaaaaa si lunga Ma uit la ea si am impresia ca o zboara vantul. Are picioarele ca 2 bete. Imi seamana, si ma bucur, ca de cat sa fie ca tati, mai bine slaba ca mine. De mancat mananca, asa ca nu-mi fac griji.
Patrick e bolnavior, Arianna ne-a adu ssigur ceva d ela gradi. ea doar a avut mucisori clari, in schimb bebe e nasol.

==========
Corina
Mami de Arianna Maria (18.11.2008) si Patrick Stefan (16.10.2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ramo2007 spune:

Sara are 98 cm si 12,700 kg...dar nici nu are cu cine sa semene grasa.
Azi e prima zi in care am scos-o afara, cat timp a facut aerosoli a spus dr. sa nu o scoatem...a fost f fericita, s-a plimbat cu trotineta, s-a intalnit cu o fetita din grupa de la ea de la gradi...iesim si dupa amiaza cd vine tati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Sanatate multa puiutilor bolnavi!
Mie inca nu mi-a trecut raceala,am o saptamana de cand nu sunt ok...
Oli,va pupam cu mare drag!

Mergi la inceput