*Cozonacei iubiti de nov-dec2008 (134)*
Raspunsuri - Pagina 11
leeloo5979 spune:
Multumesc frumoasele! Dar cuminte??? Doamne! E copilul atomic! El nu stie sa mearga, ci doar alearga. II vorbeste si "fundu" dupa cum zice mama. Si capooossss...ca na' nu s-ar fi putut fara, di doi caposi ce sa iasa? Am avut niste peiroade grele, de cateva saptamani cu urlete la iesit afara daca nu "executam" ce voia el. S-a lasat cu pedepse si bagat in casa imediat. Am avut si plimbari de 5 minute. Adica pana la scara urmatoare, timp in care el nu se oprea din urlat ca vrea in directia opusa. Si altele...Am speriat parcul Bordei...a terorizat lebedele de acolo, si pe noi...Macar a durat putin. Slava Tie! Intre timp am citit si eu cartea Irinei Petrea (nu mai stiu care din voi a postat-o la un moment dat pe aici, dar am salvat-o si raman pe veci recunoscatoare)si pot spune ca am avut parte de o "iluminare" totala. Bine, tot mai reuseste sa ma scoate cu unele chestii din minti, partea buna este ca am invatat sa gestionez situatia in asa fel incat sa iasa bine si pentru mine si pentru el.Intre timp am mai cumparat o carte in genul celei cu supernanny si de abia astept sa gasesc ragaz sa ma apuc de ea.
Pupici.
babyzapi spune:
La multi ani Carmen!
Multa sanatate cozonaceilor bolnaviori.
Ma pregatesc de prima sedinta cu parintii ![]()
Pup
Darling_ spune:
Carmendu
La Multi Ani! Uite ca ma gandeam la tine deunazi si cand colo era ziua ta. Ce mai gatesti bun, mai intra sa ne zici de Victor cel cuminte. Stand un an acasa mi-am descoperit un hobby de care nu stiam, ma relaxeaza si-mi place la nebunie sa fac prajituri si torturi... numai lecturarea unui blog culinar de genul asta ma binedispune. Mi-ar fi placut si mie sa am un bakery doar al meu..dar vise....pana atunci ma multumesc sa mai trantesc un tort pentru ai mei din cand in cand. Manu
noroc cu tine ca eu rar de mai arunc un ochi pe lista cu sarbatoriti
Otilia si eu am avut problema cu crizele la trezire la Eduard, ba la un moment dat eram disperata cand vedeam ca incepe sa se trezeasca. Urla cate o ora si nu stiam ce sa-i mai fac. Au durat ceva saptamani bune. Cum incepea sa se trezeasca eram langa el numai un zambet incercand sa-i intru in voie. Apoi am renuntat sa mai fac asta, il lasam pur si simplu sa maraie. Cateodata adormea la loc, deci nu-si facea somnul si poate de aici proasta dispozitie. Haha savurezi cafeaua numai la serviciu...si eu la fel. Acasa ma tuicanesc cu ea pana la 12, 1pm, alergand de colo colo.
Fluturasha norocoasa Iulia ca mai sta o iarna cu mami acasa. Da si tu esti norocoasa ca ai fetite cuminti, eu una nu-mi pot imagina inca o iarna, singura cu 2 derbedei urlatori si plini de energie, zau ca nu mai fac fata. Frumos ca te ajuta soacra, si te mai si intelegi cu ea. Armonie totala la voi 
Leeloo parca-l descrii pe Eduard, si mie mi-a folosit muuult Supernanny. Olivia ne-a facut-o cadou

oceanborn spune:
La multi ani, carmendu!, hai , fa-ti timp 2 minute si de o barfa mica pe aici.
Leeloo , si al meu a invatat nu de mult sa mearga si nu sa fuga..
De trezit , daca nu-l las sa-si faca somnul , sau e trezit de ceva galagie de afara, primul lucru pe care-l spune apasat e NU!!!! vreo 5 minute n-avem cu cine...suparat , nervos pe toata lumea.
Darling, Olivia, mamici de golani
, 
BraveGirl spune:

Carmen!
==========
Corina
Mami de
Arianna Maria (18.11.2008) si
Patrick Stefan (16.10.2010)
POZE
eliza_cri spune:
seara buna
LA MULTI ANI!!! Carmendu
sa fi sanatoasa si la punga groasa 

feti dragi ieri dimineata la orele 07.17 ma imbarcai cu muma si tataie spre destinatia tg-mures. lasai gubii cu socrela, pe baza gandului ca ma intorc imediat ce rezolv treaba.
si dai si condu si condu de ma plictisi, in final ajunsaram pe la orel 14 si cateva minute fix in fata spitalului, asteptaram intraram la profesor...si incepu sa ii faca consultatia si ecografia mai frate si incepu sa turuie la diagnostice de nu se mai oprea, tumoarea foarte mare localizata pe eretele stang al vezicii, un rinici atrofiat, altul plin de pietre si multe , multe altele....a pai ce varsta are 86 ..pai si ce sa ii facem, pai zic operam ce sa ii facem, bine....dadu hartie platiram consultul 200 ron sa triasca...in fine plecaram de acolo, binenteles dupa ce m-am chinui sa parchez masina ca intrasem pe un interzis, si parca zic dumnezeu e mare si trec fix pe langa doctorul ce mi-a facut cezariana, ne salutam conversam, stau ce stau ne spunem la revedere, dupa care dupa cateva minute iar mi-l scoate dumnezeu in cale si imi calc pe inima si ii zic pasul meu cu tzata...bon evaluam , aha poftin tratament, ne auzim peste 5 luni catre o noua evaluare...hehe pot sa va zic ca sunt muuult mai linistita pe aceasta linie acum.
plecai cu mama cu, tataiu dai cauta pensiunea lui mos craciun ca doar nu era sa las oamenii sa doarma sub clar de luna, ne invartiram gasi pensiunea ajunsai acolo pai zice 169 ron pe noapte whatttt numa, nu mersi..placeam gasesc lata intru 130 ron, nu nu tot scump ba unde mai spui ca trebuia sa urce saracul mos si n-spe scari pana la camere. fata draguta colo mergeti peste drum ca e mai ieftin asa a si fost 80 ron camera. am lasat-o pe mama plangand ca ce se face ea, cum sa faca inima tipa in mine ce o face copii mei, cum le-o da sa manance plus ca ii lasasem cu mucii in gura si tusind, groaznic va zic. ce sa mai o inbarbatez usor pe mama, numai plange fi tare vezi bine ca nu te minte profesorul iti spusa totul pe sleau nu iti ia bani decat daca stie ca e cu rezolvare...ce sa mai mai aveam vreo 12 min si imi pleca trenul. parcai masina frumos zic eu si fug spre gara, ajung in timp record iau beletul si tzup in tren in 3 min a plecat trenul. am ajuns pe la 12.35 in oras dupa un luuuuung drum plictisitor.
azi zice ca il interna pe mos ba unde mai spui ca tensiunea era 12.6 , maine asteapta rez la analizele de sange si de acolo decid cand il opereaza. muma e si ea bine ne salva de pe drumuri anca
...parca sunt mai linistita ca numai e singura camai schimba o vorba ca asa statea si plangea pe unde era. si asa imi frange inima cand o stiu pe acolo si pe ea si pe mos. sper sa reuseasca ceva in urma operatiei ca a zis profesorul ca e atat de mare incat nu crede ca reuseste numai in o interventie sa evacueze toata tumoarea.
acum sunt in asteptarea zilei de maine si gandurile nu imi dau pace. sa fie bine ca daca nu il opereaza moare in cca 1 luna daca da ii prelungeste viata acum nu se stie cu cat in functie de organismul fiecaruia.
acasa copii dormeau, au facut greva foamei in special antonia . dormeau frumos cand m-au vazut mi-au zambit si au dormit zic eu linistiti ce pe la 03 mandra se puse pe un buhai si dai si lupta si dai , si dai cu tusitu dadui un siropel calmai mata si gata dormiram pana pe la 07.
pe viitor in zilele ce vin asteptam rez problemei ca sa stim ce facem cine merge dupa mama si tataiu, ionu, eu tot asa cu trenul pana acolo si de acolo recuperam masina si inapoi la tg-jiu.
lung drum fetelor si parca si mai lung cand mergi cu o problema
va pup si va doresc muuulta sanatate dragelor

stelele mami pe cerul sufletului ei
Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel
Antonia Stefania minunile mele
oceanborn spune:
Neata!
Eli, multa sanatate bunicului si voua multa putere!
mno, dupa 4 zile de muci situatia s-a agravat , th s-a intalnit pentru prima oara cu antibioticele, faringita ..alaltaseara a facut putina febra, aproape 38,mi-a zis ca-l doare urechea dreapta, ne-am speriat putin, daca n-avem experienta..
ieri ne-am dus la dr si acum stam acasa..el se simte bine acum ,alaltaseara a fost foarte matait , plansete, noapte alba si tot tacamul.
pediatrul ne-a recomandat un imunostimulator sau cum s-o numi, Immucytal, l-am luat, de luni incep sa i-l dau..sper sa aiba ceva efect
O zi frumoasa va doresc!
manumanu spune:
Eli, multa sanatate tuturor! Sa ne dai vesti!
Ocean, Immucytalul seamana daca nu e chiar identic cu Bronchovaxomul care se gaseste pe la noi. Noi am dat deja doua ture din trei, cate ar fi intr-un ciclu complet de imunostimulare, dar iata ca dupa 4 zile de la ultima doza Anastasia imi face muci si tuseste, fara febra sau alte alea, cu stare generala foarte buna, dar astazi am tinut-o acasa... Noaptea trecuta a fost groaznic, a tusit si a plans, pentru ca, spre deosebire de Radu, ei nu-i place tusea asta, o deranjeaza rau, nu poate dormi...
mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008