Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 62-

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

deci Vitex ar trebui luat 6 luni sa se vada efecte, eu am luat cam 3 deci s-ar putea sa nu fie de la el efectul cu TSH in cadere libera ....

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 5ab1na spune:

ba eu cred ca de la el ti-a scazut. doar stii ca termenele astea sunt.....
Qiao dar prolactina ti-ai verificat-o?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxana33 spune:

Sabina,Femibion 1 au la farmaciile Catena,am luat eu zilele trecute.

VIITOARE MAMICA (1 IA nereusita Bucuresti iulie 2008,2 fiv-uri nereusite la Budapesta oct. 2008, iulie 2009,ET nereusit oct 2009,1 fiv cu nereusit Giulesti iulie 2010)
Mutatia 675 4G heterozigota
Mutatia 844G heterozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crisia_buc spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

noi ne uitam dupa E2 in ziua 3 si dupa TSH oricand.
stiam ca se cere E2 in ziua 21...cand se vrea a se verifica vreo tumora. stiam ca endocrinologii cer in ziua 21.

Multumesc Sabina. Ai dreptate, endocrinologul mi l-a dat in z 21, in ziua 3 nu mi l-a cerut nimeni.

Mergi la inceput

crisia dar tu vrei copii nu? daca nu ai mare e2 in ziua 21 eu zic sa te orientezi pe e2 din ziua 3 ca ala cica ar conta in evaluarea rezervei/ capacitatii tale de a ovula.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Citat:
citat din mesajul lui 5ab1na

ba eu cred ca de la el ti-a scazut. doar stii ca termenele astea sunt.....
Qiao dar prolactina ti-ai verificat-o?

nu e de la Vitex, ca la mine incepu pravalirea inainte sa inghit prima pastiluta. mie mi-a luat-o totul razna dupa IA, cel mai vizibil a fost cm scazut la 1,5-2 zile.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Qiao fetele care au TSH atat de jos ajung sa le intarzie ciclul si/sa aiba ciclu putin dpdv cantitativ. E f posibil sa ai dreptate cu Vitex, doar tu stii ce ai inghitit.
Inseamna ca e legat de estradiol. La un estradiol atat de mare ca al tau, ar fi trebuit sa ai endometru gros si implicit o menstra cantitativa, asa cum am eu.
Mi-am innebunit sotul aseara cu problema mea. Bietul de el a tras o concluzie ca trebuie sa fie ceva fals. O valoare care de fapt nu e reala. El zice ca TSH-ul meu e mult mai mare decat arata analizele. Nu va speriati, sotul meu e inginer n-are o treaba cu medicina cum n-am nici eu.
Dar tu nu corespunzi estradiolului pe care-l prezinti....Poate a falsa analiza ta a estraiolului si el de fapt e mult mai mic. Dar de ce?
Ti-ai urmarit cumva si FSH? Eu mi l-am urmarit si pe asta dar si aici am fluctuatie...mare

A poate e fals marit estradiolul la tine de la alea estrogenice pe care le-ai luat: laptisor, maca. si poate daca nu le mai iei iti va scadea estradiolul si-si va reveni TSH. Cam ca si la mine....am luat spirulina (tot estrogenic). Acum nu mai iau, imi scade estradiolul si-mi creste TSH. Ma dispera.

Asta noapte am transpirat. Urasc simptomul asta. Pe care Kovacs n-a stiut sa mi-l explice oricat de mult am insistat. Cand imi scade estradiolul transpir noaptea. Mult. In celelalte nopti nu transpir deloc. Singurele nopti in care transpir sunt cele de dinaintea venirii menstrei.

Oricat l-am intrebat pe Kovacs mi-a zis ca n-are legatura cu nimic. Intr-un final mi-a zis ca s-ar putea sa am ATPO. Nada n-aveam ATPO.

Mergi la inceput

si endocrinologi 0 la mine in Iasi. Nici nu am unde sa ma duc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

eu nu sunt sigura ca intre e2, cantitatea de cm si grosimea endometrului este o legatura. de ex, cm-ul meu este cam de 3 zile si este destul de putin cantitativ. chiar si in luna cu e2 de 87, am avut cm la fel, iar endo fusese in luna aia de 10 mm in Z12 de cm. endometrul s-a eliminat tot in z1 de cm (scuzati detaliile ).
sabina, cam cat de gros ai tu endo? cat te tine cm si cat de mult iti curge?
eu pe sotul meu nu il mai innebunesc cu detalii medicale, ca saracu nu intelege nimic plus ca are el pe cap problemele lui legate de job (nu probleme in sens negativ, ci faptul ca tot evolueaza profesional). doar ii comunic chestiuni de genul: vezi ca amanam fivul fiindca estradiolul a luat-o razna sau vezi ca luna viitoare facem histeroscopie, sau vezi ca peste n saptamani mergem la viena la control la dr x (in functie de ce idei imi mai vin mie intre timp ) .
el are o grija cu clexanele: vede in dulap cutiile ramase de cand eram insarcinata si ma intreaba periodic: esti sigura ca nu expira pana facem fivul?

Mergi la inceput

Luna asta nu se pune cum am avut ciclul pt ca facusem histero. In mod normal am un ciclu cu cheaguri, dureaza minim 4 zile, mai cantitativ in primele 3 zile si dureros. Culoarea singelui duce spre maro negru. Asa l-am avut de pe la 16 ani. Am fost eu si la doctor pe tema asta cand eram studenta si se uitau la mine ca la o persoana care n-are ce face...Dar cum daca eu schimbam tampoane extraordinar de des, nu puteam iesi pentru 3 ore in oras ca ma patam sigur: trecea prin tampon, venea flux atat de mare astfel incat bietul tampon maxi ultra si super night era depasit. Acum dupa histero am avut rosu rosu singele.

Nu stiu exact legatura, asa aveam senzatia citind pe aici, dar poate ca nu fiecare din fetele pe care le-am urmarit isi analizasera toate hormonalele astea si poate ca am tras concluzii gresite.

Eu ce sa spun...Mie nu mi se pare mare estradiolul tau. Stiu ca ai spus ca e de dorit pana in 50, sau in jur de 50 (parca ai spus ca asa ti-au zis cei de la viena) dar eu efectiv nu am cum sa ajung la valoarea aia.
N-am avut decat o singura data E2 in jur de 60 si asta a fost dupa ce am luat AC pt fiv....

Mergi la inceput