Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 62-
Raspunsuri - Pagina 17
balanta_tm spune:
sabina, poate te ajuta un pic sa citesti aici:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=162720&whichpage=1
acupunctura am facut si eu cand aveam vreo 20 si ceva de ani si m-a ajutat...din parti, ca si pe samira. eu am facut pt tiroida la vremea aia si dupa nu stiu cate sedinte, eram fix ca si inainte ![]()
5ab1na spune:
deci fetele faceti pilates dar poate nu chiar ca fata care m-a uimit pe topicul de Fiv Europa (desi ea este insarcinata acum...), respirati aer si beti apa si poate TSH isi revine. nu putem lua nimic in concluzie
si nici acupunctura nu inteapa pe unde trebuie.
QiaoBing spune:
sabina nu pot sa zic decat 

ca nici eu nu inteleg nimic si nici nu s-a obosit nimeni sa-mi explice.
eu inca nu am vanatai
si da, si eu am o durere de cap cu care ma lupt de 32 de ani (unele nici macar nu aveti vasta asta in buletin
) si faza cu acupunctura e o noua speranta.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
hai ca viu si eu cu varianta mea...am estradiolul mic mereu,TSH mic mereu-1,01 cam in fiecare luna si prg mic mereu.
Vittexul mi-a scazut vara trecuta LH-ul pana la 1,ceva si atunci am decis sa iau mai putin ca ramanea fara LH deloc
in ritm de 6 pastile pe zi.
acum iau 4 pe zi si abia astept hormonalele la inceput de Octombrie ca nu am mai avut nervi sa ma monitorizez si vara asta![]()
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
5ab1na spune:
balanta citisem de acolo. sa zic ca inteleg ceva.
scriu si aici ca sa fiu sigura ca am inteles.
ipotetic daca as lua vitex as avea un LH reglat. nu conteaza in ce directie. reglat innteleg. si mi-ar scadea TSH chiar daca iau Euthyrox pt asta.... nu s-ar ciondani pt ca a fost si adc si stefy care au ramas cu vitexul asta bagat asa.
stiti de ce mi-e teama de LH-ul ala. nu dati cu rosii. cu 13 ovocite nefertilizate....in conditiile in care doctorul mi-a spus ca au fost o parte mature si o parte imature, ca li s-a facut ICSI a doua zi la cele care au devenit mature (din cele care fusesera imature). va dati seama ca intr-o zi cele care fusesera ieri mature astazi imbatranisera.
aici a fost o problema de LH. si mi-e teama sa ma joc cu el.
5ab1na spune:
samira....tu esti ca balanta dar la valori mici. dar tu nu iei euthyrox....nu stiu. nu mai inteleg nimic.
samira tu ai ovulatia mai tarzioara nu? inainte de vitex tot tarziu ovulai nu? (ma gandesc ca ovulezi tarziu pt ca-ti creste greu estradiolul si LH-ul - eu ovulez al naibii de devreme). bine ca inca mai ovulez desi nu se stie calitatea.
samira33 spune:
nu iau euthyrox si ai dreptate,ovulez mai tarziu-in ziua 17-18.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
5ab1na spune:
in concluzie cu vitex/fara vitex ovulezi tarzior dar speri tu ca cu vitex mai de calitate. eu ovulez devreme, n-am luat vitex, calitate praf.
ok...spuneti-mi va rog frumos de unde pot sa-mi cumpar iarba asta/licoare/pastila ce-o fi vitex. poate ii dau in cap.
samira zi-i lui pk de vitexul ala poate isi da cu parerea sa-l iei si pe stimulare.
dar qiao draga mea eu n-as mai lua vitex in locul tau. ti-a scazut parca prea tare TSH ala. pai tu daca emiti asa un estradiol, ai si endo mic eu zic ca...din ce am citit eu pe forumul asta in lung si-n lat iti trebe o schema cu o doza maricica la FIv. dar cine stie poate iti scade estradiolul ala si raspund si endo si ovarele la o doza normala.
samira33 spune:
o sa-i spun....da mereu cand i-am spus ca vreau sa iau si aia si aia si aia...ma asculta,zambeste si-mi spune sa le iau daca asa ma simt eu bine...acu nu stiu daca zice asa ca m-o fi vazut defecta cu capu si stii doar ca nu tre' sa contrazici nebunu ..ori nu prea crede in utilitate omega,coenzima,ierburi etc etc in ceea ce priveste ajutorul lor in FIV...mi-a zis doar ca stiintific nu e dovedit ca ajuta in FIV.
eu iau Vitexul de la Nature's Way si-l cumpar de la magazinele naturiste mai mari.
dar din ce am citit eu...parca nu-mi pare ok luat pste stimulare...ca el este considerat un anticonceptional natural ori in luna cu FIV ai nevoie de ovare turate la maxim-asta e exprimarea plastica ce-mi trece prin cap si ma gandesc la ideea ca in luna cu FIV nu am nevoie de lentoare si suprimarea functiei ovariene...mai ales pe fondul unei ovulatii tarzii cum am eu.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
cybele spune:
sabina, nici eu nu m-am lamurit cum e cu vitexul dar m-am hotarat sa il iau. Eu iau si 25 mg de euthyrox, dimineata, vitexul il iau dupaamiaza, am zis sa las un spatiu dintre ele.am de gand sa il iau o luna, ca apoi probabil dau drumu la schema de FIV.
eu il iau sub forma de pastile, Femicur- extract de vitex agnus castus 40 mg, 1 pastila pe zi.
http://www.efarma.ro/products.php?id=2332
cam pe 1 oct testez iar TSH si te tin la curent ce s-a intamplat, eu sunt in jur de 2 dupa chiuretajul din iunie.
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!