Trombofilia, o cauza a infertilitatii - 62-
Raspunsuri - Pagina 15
balanta_tm spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MeAlex Balanta, parca tu ziceai ca ai deschis ultimele capitole...pai daca nu ne bati tu pt offtopic, atunci putem vorbi si de mancare, oale si tsh, nu? Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot 2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile pentru http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060 |
cum sa va bat?sigur, putem vorbi si de chestii care nu tin de trombofilie
balanta_tm spune:
sabina, mie mi s-a spus ca va trebui sa iau l-thyroxine toata viata. evident ca nu mi-a convenit, dar ma conformez.
acuma, eu stiu ca fiecare dr are parerea lui. al meu este f strict cu tsh-ul si cat timp am fost insarcinata, el avea doua mari griji: tsh-ul si clexane-ul.
QiaoBing spune:
m-am intors si eu si va gasesc cotite de la cratita la laboratorul de analize. si pe voi va calca e nervi ametitul de TSH ? la mine se injumatateste de la o luna la alta
il aveam si eu cat de cat constant la 0,25 (valoare la care am si ramas insarcinata natural anul trecut), in iunie si iulie a fost 0,12 ca sa ma trezesc cu el in august 0,07 

si eu am luat vitamine din dec, in ultimele luni adaugasem si Maca, Vitex, L-arginina si laptisor de matca.
Vitex mi-am cumparat ultima cutie miercuri si am luat joi o pastila, dar de joi seara m-am apucat de acupunctura si am eliminat naturistele, asa ca daca vrea cineva Vitex, deschid taraba
M-am uitat si eu acum la estradiol. habar nu aveam ca sunt legate. cat TSH a fost 0,25 E2 era intre 61-88, cat am ajuns la 0,12 sarise la 128 apoi 214, in august nu l-am cautat. Mie dendocrinologii nu mi-au dat nimic, tot ma pun sa repet anal la 6 sapt sa vedem unde se duce minunatul. Restul analizelor (FT3, FT4, ATPO ... sunt ok)
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
samira33 spune:
qiao,vezi ca nu e bine sa iei prea mult timp laptisor de matca.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
5ab1na spune:
Qiao valorile de la estradiol sunt pmol sau pg?
eu aveam ultima oara 201 pg 
samira stie ce stie
laptisorul ala creste estradiolul. e bun pt fetele cu estradiol mic care se pregatesc de stimulari
QiaoBing spune:
pg/ml
laptisor am luat vreo 2 luni cand ma pregateam de FIV si ... uite ca in loc de FIV stau pe bara si ma rog de TSH sa creasca, sa nu ajunsga 0,00... Oare pana unde poate ajunge si ce se intampla atunci ???
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
5ab1na spune:
ohoho
qiao daca as fie eu in locul tau as lasa maca aia si laptisorul instant, m-as verifica bine de tot de polipi, chisti si alte inventii ale estradiolului. maca+laptisor = boom de estradiol.
vitexul ala cica ar fi bun. dar....nu ma bag sa-ti zic sa-l iei. eu nu-l iau.
poate daca le lasi urca TSH.
eu n-am luat din astea. eu am luat spirulina si pe ea o banui ca e sursa estradiolului meu.
si tot pe spirulina o banui ca mi-a scazut de fapt TSH
of
acum 2 ani cand mi-am facut eu prima oara TSH-ul asta si era 4,5 nu mi-au dat nimic doctorii. eu am luat spirulina. am verificat tsh. era 2, ceva. anul asta am aplicat acelasi principiu dar mi-a crescut estradiolul. n-am mai luat spirulina....cred ca din cauza asta am azi tsh 2,85 sau cat il am azi.
uite qiao noroc ca ti-ai amintit tu de sursele astea de estradiol ca mi-am amintit si eu de greseala cu spirulina....of. care e deci mai bun oare?
si mai vreau sa-ti spun ca e maricel estradiolul ala al tau...
eu din cauza estradiolului mare m-am dus pe bio....iti dai seama ca n-are nici o treaba....dar eu visez c-o rezolv.
samira33 spune:
qiao,laptisorul il iei doar in luna cu FIV.
e puternic estrogenic si in combinatie cu Macca si luat timp indelungat poate duce la dereglari.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
cybele spune:
sami, cum adica in luna cu FIV? in paralel cu stimularea?
MTHFR C667T Heterozigot
FIV 1 Budapesta reusit, sarcina oprita in evolutie la 8 saptamani; tratament in sarcina cu Femibion, Acid Folic 5mg, Cetebe, Clexane 04, Aspenter
Keep walking --life is such an incredible journey!!!!
5ab1na spune:
samira eu la asa un estradiol ca al lui qiao n-as lua nici in stimulare laptisor. pun pariu ca are ditamai endometrul fara laptisor chiar.

pentru