Pufi fericiti de ian-feb 2010 (41)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Buna dimineata,

De data asta nu mai ratez

"La multi ani" tuturor Maria, Mara, Maia, Mariana, Marian, Marius, Marin, pufuleti si rubedenii de-ale lor.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata,

"La multi ani" tuturor Maria, Mara, Maia, Mariana, Marian, Marius, Marin, pufuleti si rubedenii de-ale lor.

Povestea unui Dor

Bine zici Tomaca!
Sa traiti cu numele, sarbatoritii zilei!

Mami lu' Kiti

NOUTATI - www.lucrumanual.tk/botosei/183-botosei-little-star.html" target="_blank">botosei "Little Star" roz si www.lucrumanual.tk/bratari-crosetate/194-bratara-primavara.html" target="_blank"> bratara "Primavara"

Magazinul meu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

si a mea inca doarme, mai scriu ceva

Sorina si Nyny imi pare rau ca va chinuie dintii, si a mea e cam maraici dar cu limite,
Bea ce ati tras si voi... pupam gravidutza frumoasa
Sper sa nu mai fie pufi bolnavori... ma gandesc cu groaza ca vine sezonul virozelor

Voiam de mult sa zic de jucarii, a mea se joaca mai cu toate, bine are perioade cand prefera unele/altele, dar am observat ca tine foarte mult la jucariile ei; am fost in vizita la cineva si la plecare dintre toate jucariile care erau si-a ales jucarioara ei;
Acum mai nou i-am cumparat o masuta si scaunel, carioci, culori, caiet de desen si stam si desenam: imi aduce jucarioare - catel, pitic, ..., si ma pune sa desenez, si cum eu am asa un talent la desen ca zici ca scriu cu talpa gastii, va dati seama ce iese, dar ei ii place tare mult
si-a mai dat drumul la cuvinte : paine, maine, pepene, Mona- astea le zice clar, si zice cam de toate dar nu poate sa zica r, s si c ; r-ul il sare iar in loc de c zice t; ieri ne-am dus in car4 si ma tot ntreba in masina cand sa intru in parcare - mami a:ta?adica mami aici mergem? si cand ii ziceam da mami aici mergem radea in hohote de bucurie, de vreo trei ori ma tot intreba si radea, e disperata dupa mall-uri, vai de taica-su cand o sa inceapa sa vorbeasca...
In rest e o scumpa tare, ne iubim si ne dragalim la greu, e disperata dupa mine, mami, mami dar si eu dupa ea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danasor spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Multumim de tratatie, Danasor......eu m-am servit... La Multi Ani fericiti, alaturi de frumoasa ta familie!.... de intrebare....din pacate, bona a dat bir cu fugitii dupa numai o zi......A stiut iris sa-i arate tot ce poate...a facut luni ca toate visele, asa ca biata femeie...s-a dus in treaba ei...Ce sa facem...mai cautam...

Sorina, mami de Diana si Iris

Sa aveti mai mult noroc data viitoare , pupam fetele frumoase

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns larisel spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Buna dimineata,

Povestea unui Dor

Subscriu si eu la urari!

Mergi la inceput

Ale mele gagalici cer suzeta, degeaba ma fac ca ploua si o ascund; nu am cum s-o scot la capat cand o vor musai (peste zi ma refer). Dar in somn si Alena ca si Iris o scuipa, in schimb Naty daca o scapa o cauta sau plange daca n-o gaseshte; o gasesc mufata aproape mereu.

Acuma-s plecate cu ta'su la cealalta bunica si am si eu un pic de timp pt forumeala...

O zi superba de toamna sa aveti! E asha de placut afara (la noi), nici prea cald nici prea racoare, taman bine pt o leneveala in curte sub bolta plina de struguri...

Mergi la inceput

Dau si eu azi o bombonica raffaelo si un pahar de pepsi... e sfanta Natalia (pe vechi)!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Nyny
Mersi pentru incurajari si impartasiri din experienta. La noi se pare ca ii e mai usor. Nu se aud pitici plangand. Chiar si azi, pana sa iasa ta-su pe poarta, deja tacuse. Si chiar e laudat ca nu plange. Pana la urma e particulara si numarul mic de copii, comparativ cu gradi/cresa de la stat, le permite sa ii ia cu binisorul pe rand. Eu deja constat ca atunci cand il luam, ne vede, zambeste, isi vede de treaba si ma mai cauta cu privirea. Dar nu ca s-ar grabi sa imi sara in brate. In nici un caz. Poate cand l-o supara ceva. Dar pana acum nimic. Ta-se zice: chiar asa de rau ii e cu noi de ii place asa mult acolo??? Pana la urma pare ca eu sunt dependenta de el (sau noi), mai rau decat e el de mine. Mai vedem zilele urmatoare. Si de luni, dupa pauza din weekend.

Oricum, va tin la curent cu primele lui zile de adaptare.

A, da, alta treaba la particulara. Nu stiu de ce aveam impresia ca merge la o cresa de stat.

Oricum, inceputul este super. Bravo Kiti, tine-o tot asa.

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Neatza...

La multi ani Mariilor !

Multumim pt tratatii si ca sa fie treaba buna si masa plina, dau si eu un fursec si-o afinata .

Mamica fericita de Mara si de David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_g spune:

buna!!

da, o zi superba intr-adevar, dau si eu...nu stiu...un ecler e bine? si un pilaf cu carne de curcan...si un pahar de cola

sa ne traiasca mariile!

_
mama lui Stefan, pui scump

Mergi la inceput