Scolari de iulie-august 2004 * 78*
Raspunsuri - Pagina 7

szivarvany spune:
 btw stilouri: modelul vechi de herlitz ala de rezista de 2 ani - aluneca excelent pe hartie; asta nou scrie subtire si finut si nu aluneca atat de usor.
culmea e ca giuliei i se pare mai usor cu asta nou 
 a zis ca seamana cu pixul 
_
Daria   &  felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu 
Sela

cristalina spune:
| Citat: | 
| citat din mesajul lui g_ioana ..sambata noaptea am petrecut si nici acum nu mi-am revenit ![]()  | 
Uitara sa va dea ciorba de potroace a doua zi...
Daca v-ati distrat e bine!
| citat din mesajul lui g_ioana ..."cum sa scrie cupilu cu creta ca se murdareste,asa ca sa schimbam tablele"  etc,etc... | 

super tare!

cristalina spune:
 Eu cu hainutele am rezolvat...
I-am facut Mariei zestre ![]()
![]()
Are vreo 8 camasi albe,  3 bluze albe (nu le punem pe alea cu cate un mic imprimeu), 5 fuste...Am vreo 3-4 perechi de strampi albi.
Pantofii cumparati ieri sunt marimea...tineti-va bine...36!!!
(evident e gresit, dar si asa socul a fost maxim
)
Maria avea o dilema "...si cand vine iarna o sa pot sa port cizmele daca sunt roz?!?!"![]()

roxanaz spune:
 eu stilouri am luat un bic si un schneider - sa vedem care ce si cum. nu e niciun probat ![]()

vrabiuta spune:
 Monica, noroc cu tine... Am uitat de ciorapii0 grosi, multumesc! 
 Si chiar asa, cu incaltaminte roz oare au voie?
Roxana - ce frumoase sunt pozele... si noua ne place tare mult cherhanaua de acolo, vara trecuta a fost minunat. Anul asta s-au mai extins, ultima data a durat mai bine de o ora sa vina aperitivul... si nici macar nu era weekend 
 Asa ca ne-am reorientat catre cea de la Vadu ![]()
O zi frumoasa tuturor!

cristalina spune:
 Eu i-am promis ca o sa se duca la scoala cu cizmele roz cand o sa vina iarna...![]()
Noi avem vreo 4 stilouri, un my pen de la herlitz (am o senzatie ca nu o sa reziste prea mult 
)  un bic si un schneider 
Si un borcan maaare de rezerve.![]()
Si evident un pilot d'ala care se sterge ![]()
Duminica seara dupa un weekend de cumparaturi se minuna "Mami, ale cui sunt astea?! Ca eu nu am nevoie decat de un stilou!"![]()
John s-a dat serios in barci...i-a luat vreo 30 de caiete tip (1 si 2) "Tu nu vezi ce subtiri sunt!? Cand o sa incepem sa rupem foile nu mai ramane nimic din astea!!!"![]()
![]()

szivarvany spune:
 deci: luni dupa masa ne vedem cu toatele si prezentam fotografiile scolarilor si ne reintitulam scolari de iul aug 2004 ????
_
Daria   &  felina fioroasa
GIULIA(2004 08 16) cu 
Sela

roxanaz spune:
| citat din mesajul lui vrabiuta Roxana - ce frumoase sunt pozele... si noua ne place tare mult cherhanaua de acolo, vara trecuta a fost minunat. Anul asta s-au mai extins, ultima data a durat mai bine de o ora sa vina aperitivul... si nici macar nu era weekend   Asa ca ne-am reorientat catre cea de la Vadu  | 
merci frumos. noi nu mergem niciodata infometati la pescarie

cristalina spune:
 Daria, tu vrei sa plang si in direct si in reluare...?!
Eu verific aparatul foto, camera de filmat, acumulatorii...am intrat in linie dreapta.

roberta04 spune:
 Roxi, foarte frumoase pozele, imi venea sa intru in monitor sa bag un deget in apa :)
...iar eu sunt mare fan Eva ta, iti vine sa o mananci 
Cristal, vazut scolarita, zestre zici? Ne luam la intrecere? :)
3 treninguri, 7 camasi, 5 perechi blugi (doar 3 noi, primiti de ziua lui), 3 polo cu maneca lunga, 3 perechi de pantofi, adidasi, 2 ghiozdane, 4 stilouri noi, 6-7 din colectia copilariei mele, am luat-o razna cu totul...
Daria, nu putem sa scriem bobocei sau piticlontzi de scoala, asa, sa para mai mici? Bocesc de pe acum :)