Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Salut!

Anca, sa stii ca asa e, fix la piciul din Herastrau m-am gandit instant . Legat de Spaniolia, cred ca inca nu e o luna de cand si-au schimbat politica fata de romani pe piata muncii. Nu cunosc exact conditiile de acordare a dreptului de munca, dar sunt (pana acum era free). La fel si Franta, tot de curand, a inchis piata de munca pt romani si bulgari in domeniul constructiilor si IT(!!). Iar in ce priveste spaniolii in domeniul IT...imagineaza-ti ca abia de cateva luni exista Fiberlink in tara asta (l-a adus ONO). Sunt cam varza astia in domeniu, si sunt destul de deschisi la minte sa recunoasca si sa "importe" cunoscatori. Numai ca salariile sunt f mici comparativ cu restul europei, sunt cam ca in Ro.

Aris, eu stiu ca nu e benefica pt organism pozitia "pe scaun" de facut caca, e de preferat ca genunchii sa fie mai sus decat fundul...macar cat sunt prichindei sa-i lasam pe clasica olita . Uite: http://www.colonhelp.ro/articole-diverse/articole-mai-2009/complicatiile-toaletei-moderne-2.html

Kea, daca corpul tau e capabil sa nasti natural, e super , iar daca nu, au grija doctorii sa intervina si sa fie totul ok pana la urma. Curaj! Incearca, sau macar fii pregatita psihic si pt varianta asta, noi tinem pumnii sa fie toata lumea bine atunci cand Keutu no2 iese la lumina, indiferent pe ce "cale".

Rorororo, aparusi si disparusi la loc, imi e asa dor de tine si de frantujii tai mici!

Saby, tu cum mai esti? Maia ce mai face? Mai da un semn!

Cum se descurca proaspetii gradinarei? Injineru', Ian, Sophihi, Ari si ...pentru cine mai suspinam?

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Stau cu okii palnie pe telefon, insa s-a dus paparazzu de maica-mea si mi-a relatat dintre salcii ce facea afara, era cu geanta cu rujul mov langa doamna si era cuminte, mai punea ceva la cos, ducea o frunza si la 12 i-a bagat inauntru la masa.
De atunci nada de nada...astept, se vedem ce zice turu II ce a mancat si dc a reusit sa doarma...sa faca pipi ce si cum, oricum de 2 zile acasa dupa ce face la olita sau wc isi trage singura chiloteiii si pantalonii aproape corect.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

Simply, multumim de link.
Adevarul este ca si eu stau pe wc cu genunchii la gura. Constipata fiind de fel mi-e mai comod asa, dar nu mi-am pus niciodata problema ca ar fi mai sanatos asa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Olario, tufetelor.
Apoi vad ca io totusi sunt mai relaxata, hihi, nu trimit nici paparazzi, nu dau absolut niciun telefon, camere video n-avem...am incredere si gata. Adevaru' e ca s-ar citi pe Phiphi daca n-ar fi in regula la gradi, dar in afara de plansul cand plec si de efervescenta lacrimi+rasete cand o iau, alte cele nu-s, n-am gasit-o niciodata nici cu urme de suspin de-alea de care va ziceam ca semnaleaza clar c-a plans in nestire, cum am gasit-o de 2 ori la cealalta gradi. Ce observ e ca, o fi coincidenta sau nu, dar a inceput sa-si mai dezlege limba si-n romana, nu doar in japoneza si e dornica sa afle tot felul de denumiri noi pe care le repeta cum stie ea:)). Vocabularul ei special e mult largit: oca=foca; poashu'=iepurashu'; piuii=puii; piu'=puiu';coshcosh=cocos; ieeeu'=leul etc
Simply, asa stiam si eu, ca buda turceasca e cea mai sanatoasa pe cand asta moderna e sursa a muuultor rele.
Nu mai stiu ce vroiam sa zic. Astept relatari de la gradinita ginerelui precum si din concediu.
Bebe shtrumf, pai din poze Ariana ta e ready 100% pentru gradi, n-are nicio treaba!

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bianca2503 spune:

ILINCA, ti-am dat 3 saptamani cu limba japoneza. dar cred ca e o fie mai rapida trecerea:)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Ilinca multumim, insa cika cine nu plange in rpimele 3-4 zile, plange apoi cand nu mai e totul nou si constientizeaza ca sta mult acolo...vom vedea.

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

simplyana - hmmm merci de link. habar nu aveam. suna f logic ce spun oamenii aia acolo.
in cazul asta tot trebuie sa fac unele modificari la o olitza clasica, macar sa ii pun niste greutati ca sa nu i se lipeasca de fund si ceva cauciuc sa nu alunece fix cand a nimerit baiatul directia. oricum asta pe care o am e tampita rau, are in fata un cap de hipopotam care il incurca teribil ca se opreste fix in pantalonii lui. oricum ieri radeam de el ca statea pe oala si a vazut nasul hipopotaului si f tacticos a inceput sa ii scoata stickerele de la nas comentand: "olitzele nu au nas, e o greseala...nici o olita nu are nas"

anca - reductor e cam naspa ca ar trebui sa il pun la baia de jos ca pe el cand il apuca nu se poate tine mult si jos ajungem mai repede/
iar baia de jos e singura si pt musafiri. ar fi cam aiurea ca toata lumea sa aiba grija la reductorul meu. in plus de asta reductorul nu poate fi luat in curte. in plus de asta tot ar avea nevoie de mine sa il urc si sa il cobor si asta nu-i convine

olga - o pun sa se uite. dar stiu ca in grecia erau cam la 130euro ca m-am crucit eu. dar chiar mai vrei 3 in 1? cu alea vechi ce ai facut? ca si voi ati schimbat cateva. nu mai ai nici scoica?eu chiar ma gandeam ca landoul nu o sa-l mai folosesc deloc la asta mic. oricum vreo 2-3 luni e f frig asa ca o sa-mi mai comod un wrap si apoi din primavara trecem direct la sport dat pe spate. trebuie sa imi comand totusi o placa pt fratele mai mare sa stea in picioare(stii de care zic, nu?)la noi nu cred ca gasesc dar in afara sigur au si pt stokke

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

bravo Ilinca, bravo Sofifi
nici noi nu avem camere si sa stii ca sunt si avantaje la chestia asta. la gradi aia nashpa aveau si educatoarele era atat de timorate de camere si directoare incat uitau sa se poarte normal cu copii, jucau teatru de dimineata pana seara si copilul simtea falsitatea. oricum sincer sunt mii de metode sa chinui un copil, nu trebuie neaparat sa se poarte fizic urat cu el. nu faceau ele nimic nashpa sa se vada pe camere dar aveau grija sa ii zica destule porcarii(gen nu e frumos sa faci caca la gradinita, de mi se constipase plodul)

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Ilinca bravo si voua!!! Eu cred ca sunteti pe drumul cel bun

Aris eu mai am doar un carucior din cele 4 achizitonate. Si acela este vai de capul lui si este tip umbrela. Mai merg in parc cu el, sau mai nou la gradinita. Primul, de care am fost foarte multumita, l-am dat finutei mele. Al doilea si al treilea s-au facut praf. Vreau neaparat si landou si scoica caci m-am folosit de ambele. Si da, imi doresc si eu placa din aceea pt carut. Oare se potriveste la orice fel de carut sau trebuie ceva special?

Olga, mamica lui David iepurasul si 16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns denisamada spune:

Citat:
citat din mesajul lui olishka

Mada, intalnirea este sambata. Haideti si voi!!!

Tare am vrea... dar nu stiu sigur, ca we asta e deja "arvunit".

Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )

www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute

Mergi la inceput