Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 22
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Noi ieri am umblat toata ziua dupa bicicleta, am gasit-o, am adus-o acasa, dar nu prezinta nici un interes Zice ca-i buna pana la 5 ani, asa ca nu-mi fac griji, sper sa o foloseasca pana atunci |
Adela nu pedaleaza... Pana acum i-am blocat pedalele, daca tot nu pedaleaza, macar sa nu o loveasca peste piciorushe cand o imping eu. We asta, i le-am deblocat: daca mergem mai repede, isi suia piciorushele, ca sa nu o atinga pedalele... asa ca am mers mai incet si le-a lasat si ea pe pedale, dar pasiv.
Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
simonapro spune:
Multumim tare mult pentru urari 
Aris: cu mare drag ti-as face niste gogosi, in drumul spre vama te abati pe la mine.
Si normal ca o sa facem galarie la nastere, abia asteptam 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
denisamada spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui olishka Am vorbit cu Gaza sa ne vedem in parc la Mogosoaia. Este tare frumos acolo, am fost si noi odata. Au multe chestii pentru copii, un loc de joaca, parc, lac, este si o terasa draguta. Ne gandeam sa punem intalnirea devreme. Undeva pe la 10-11. Ce ziceti, este ok? Cine se inscrie? |
Sambata sau duminik? Ne-am inscrie si noi... dar nu stiu sigur, ca aveam altceva pt we... sa vedem daca se poate reprograma.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
olishka spune:
Mada, intalnirea este sambata. Haideti si voi!!!
Aris te intereseaza asa ceva? http://pernegravide.weebly.com/index.html Imi comand 2 astfel de perne si daca mai comand inca una ni le trimite gratuit. Este tare faina perna.
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
16+
Floric spune:
Tufete, cred ca de 2 ani de zile tot aman sa supun atentiei acest subiect...
Vecina de deasupra mea, de o seama cu mine, are un copil (s-a "gresit" cu un cineva, iar parintii ei nu au fost de acord cu relatia drept pt care ea a ramas singura si isi creste copilul in familia ei de baza). Tufete...din ce AUD si vad (de fapt, nu vad caci nu prea il scoate afara dar si asta e o forma de maltratare) acest copil este pur si simplu maltratat. Sa ma fac inteleasa...
Cand era mic plangea, dar puneam pe seama ca e mic si l-o fi durand ceva si nu stie. Desi si atunci, imi venea sa merg la usa ei sa il iau eu in brate caci stiu ca ea , mama, nu o facea. Pt ca copilul plangea pana la exasperare, pana nu mai avea aer. De unde imi dadeam seama ca ea nu are nici o treaba cu copilul, pt ca sa auziti ce e la gura ei cand plange sarmanul..."animalule,...tace..." si multe de genul. Va dati seama ca ala tipa si mai tare.
Inteleg ca din cauza situatie cum a aparut copilul familia ei doar o tolereaza prin casa nu o si ajuta. Dar nici ea nu e intreaga cu capul sa te comporti asa cu uncopil mic si mai presus de toate este copilul tau.
Nu cred ca vreti sa auziti in acest moment ce aud.
Dar...timpul a trecut ori acest copil seara de seara plange continuu. Si ma refer la seara pt ca atunci sunt eu acasa si mai stau si prin casa. Initial am pus pe seama ca o fi momentul baii si nu o vrea sa faca. Dar au fost si seri cand se auzea apa balacindu-se deci...nu baia e problema. Nu stiu de ce plange dar acest copil cred ca din 16 ore de veghe sau cat o sta el treaza cred ca 4-5 le plange pe zi. Aseara iesise pe holul scarii si urla, cred ca prinsese usa deschisa la intrare.
Mama a incercat sa o abordeze pe mama micutului dar ea tare impertinenta a repezit-o pe mama si de atunci nici buna ziua nu ii mai da. In fine...problema e ca ...personal...ma simt si eu traumatizata alaturi de copilul asta cand il aud plangand in fiecare seara, si gandindu-ma la copil...el sigur traieste intr-o nebunie.
Ca sa nu mai spun ca NU il scoate afara. Pana la 1 an...doar la medic il scotea cu masina in rest...pe balcon ca era frig afara...Acum foarte rar o vad cu copil afara dar cel putin o mai vad fata de anul trecut.
In fine...ce e de facut? De reclamat e usor...dar cine si ce va face??? Protectia Copilului...VAX...
Poze Raru
Poze noi
Rares Rarisel cel mai frumusel 
Kea spune:
Floricu, eu cred ca Dpc-ul e singurul in masura. Macar le fac o vizita si vad ce-i acolo.
Fetele, eu sunt bine fizic, cu capul am o problema.
M-a pus naiba si am citit dezavantajele nasterii naturale dupa cezariana si plang, de zici ca cine stie ce ma asteapta. Am intrebat dr (aici dr care te urmareste in sarcina, n-are nici in clin nici in maneca cu cel cu care nasti in spital) si cica ea imi recomanda nasterea naturala, desi sansa sa nasc natural e de 50%. S-a aratat chiar dezamagita ca imi trece prin cap sa cer cezariana direct. Cam asa mi s-a parut mie, ca nu indrazneste nimeni sa-ti zica asa ceva. Mai scriu maine, acum parca nu mai am putere.
Nicky09 spune:
KEA...bine ca ai aparut, odihneste-te sa iti recapeti puterile si te asteptam maine cu noi vesti.
Novus, multumesc de primire, ca intotdeauna ospitalitatea-ti ma binedispune.
Olishka, multumesc de complimente...o sa fie cu siguranta un raport armonios intre copii, nu are cum sa nu fie, voi sunteti niste parinti minunati si minunatiile pe care tu le faci si le ai in suflet nu pot decat sa se mosteneasca.Succes... abia astept sa ne spui ce asteptati cu sufletul si cu burtica la gura.
bebe-strumf, multumesc si tie...sunt carlige moi de silicon, ca altfel nu l-as fi lasat sa si le prinda si de urechi. Succes si...tot astept vestea cea mare, ar trebui sa apara, nu?
novus spune:
Neata buna !!
Poftiti la o cafea !! succes micilor gradinari si astazi
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)