Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 13
novus spune:
Hello si de la noi la pranz !!!
Monnvas 
suntem bine, Pisi si-a revenit dupa doau zile de febra, frisoane si alte chestii kk cioase, Ada nu a mai facut de ieri kk moale iar eu deocamdata sunt ok, vom vedea ![]()
Multumim medicului nostru de garda Mada 

S-a indreptat vremea si la noi dar wkd asta stam prin zona, inca nu e refacut pacientul 100% ca sa plecam la drum ![]()
Va doresc un wkd placut !!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
Monnvas spune:
Ce liniste e p-aci!
M-am intors de la intalnirea gagicareasca. Am facut curat asa un pic, acum am pus de o supa (cu carne, ca vine socru'meu luni si el e tipul "cea mai buna leguma e porcul") si astept sa vina piticul acasa.
Voi?
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
Ilinca_M. spune:
Pai relateaza gagicareala!
Dragi tufete, anunt important: a 3 a seara cu ora de nani 20 (ba azi chiar fara 10:)). De-ar tine minunea!
Ce credeti ca am facut azi in premiera? Zacusca!! De vinete. Bine, sa nu va imaginati ca pe iarna, ci asa, de halit amu. Dar mi-au iesit vreo 12 portii din care numa io am mancat vreo 4:))). Geniala mi-a iesit, tufete, nu glumesc si nu ma laud degeaba! Cred ca in profunzimea fiintzei ele zace o gospodina desavarsita!:)))
I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.
Anaan spune:
Felicitari gradinarilor pentru inregimentarea fara patanii notabile in grupele de mici/pitici
in care au fost repartizati! Si felicitari si mamelor din dotare, ca au reusit sa-si infraneze dorinta de a merge si de a-i smulge de acolo
!
Ilinca, cred ca in esenta fiintei mele nu se ascunde nicio gospodina notabila, fiindca ieri m-a chinuit talentul sa fac bulion, care mi-a iesit un pish
de toata frumusetea...da' las' ca macar de zvarlit in ciorbe e bun.
Ieri am fost la sustinerea unei teze de doctorat, m-am intalnit cu proful meu si cu un alt prof care e in comisie, asta din urma spunandu-mi ca a citit cu mare placere teza mea si ca de-abia asteapta sa vina sa-si prezinte referatul. Asta m-a bucurat, ca-s destul de stresata, marele eveniment fiind peste doua saptamani.
. M-am saturat de hartoate pana peste cap, de-asta cred ca ma apuca "harul" de gospodina.
Bianca2503 spune:
da, plictiseala pe aici. A fost vremea frumoasa si am stat mult afara. abia pe la 21 si ceva am intrat in casa.
Monnvas spune:
Anaan, felicitari, tufato!
Ilinco, congrats si tie pt zacusca. La mai multa :)
Ce sa povestesc de la intalnirea de gagici, una dintre ele e infertila si se pregateste de fiv, cealalta tocmai a fost diagnosticata cu epilepsie (dar banuiala noastra este ca e un diagnostic pus "just in case", ca pe rmn nu i-a iesit nimic suspect), asa ca la anu' pleaca in elvetia. Pana la urma, io is mai ok si cu toate astea taman io n-am reusit sa fac mare branza cu viata mea ![]()
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way