Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***342***
Raspunsuri - Pagina 10
olishka spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui anamariame S-ar putea sa fiu si eu in Bucuresti weekendul viitor, insa fara Eva. Ma primiti? |
De data aceasta sigur nu te ratez
Chiar azi ma gandeam cu parere de rau ca nu am apucat sa va cunosc atunci cand ati venit. Te asteptam!Olga, mamica lui David iepurasul

si
15+
bebe_shtrumf spune:
fete sfarsit de sapt plakut
, desi se lasa cu nori ce se descarca...eu o sa fiu la un program decojire vinete-ardei pentru congelare, asa ca o sa fiu o lady...dc se lasa cu gratar ceva, tot se coc amaratii aia, ma bag si eu la o berika.
s-auzim de bine, eu vacc ala i l-am facut la 2 ani si o luna, asa ca sper ca la gradi sa nu ne contaminam...
merg ca am lista incarcata: ruj verde(pt copii adika capacul verde)
si bobo mov.![]()

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009
olishka spune:
Mi-a venit copilul acasa. M-a sunat directoarea sa vin sa-l iau caci l-a apucat plansul dupa ce s-a trezit.
Era asa dulce, statea la geam, in brate la directoarea, plangea, dar in acelasi timp manca cu pofta dintr-un chec cu fructe ![]()
Eu sunt multumimta de ziua nr 2 
Olga, mamica lui David iepurasul 
si
15+
simonapro spune:
Buna!
Transmit si eu noilor gradinari si mamicilor cu emotii: acomodare cat mai usoara 
Mai avem si noi 10 zile si o luam de coada cu gradi.
Ramona: Doamne ajuta, sa treaca cumnata ta peste toate cu bine si tie multa rabdare cu piticii din dotare.
Simply:
si eu sper sa-mi gasesc altceva de munca cat mai curand, ca nu mai e de stat la minunata mea firma.
Novus: insanatosire grabnica sotului si Alexandrei 
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
adrisimo28 spune:
la sfarsitul anului 2010 apare Prevenar 13 fabricat de Pfizer si mai nou vaccinul Synflorix marca GlaxoSmithKline.
care credeti ca e mai bun?
Nu exista decat un singur copil perfect in aceasta lume si fiecare mama il are.
Monnvas spune:
Concluzie: la gradi a fost bine, cred ca a si mancat destul, fiindca acasa n-a mai vrut. Problema e ca, in loc sa pice lat de oboseala, mi-a mancat ficatii pana la 16,45. Sa vedem cum mai decurg ostilitatile saptamana viitoare, dar daca imi mai face asa - nici nu stiu, o fi din cauza desuzetirii sau din cauza gradinitei, se bucura ca vine acasa si somn ioc? - il las si eu la program lung. Sa le faca creierii funda educatoarelor, nu mie!
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
denisamada spune:
| citat din mesajul lui Monnvas Hello. Mai, ce ma oftic cand vad ce de chestii fac gradinitele voastre, ia sa caut si io alta... |
Revin cu intrebarea de ieri, spune-mi si mie la ce gradinita l-ai dus pe Injiner.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui bebe_shtrumf Buna toamna gri, nu credeam c-o sa mai vii, Seara e f rece la noi...asa ca d-aia ma incadrez in peisajul mai sus amintit, desi ziua este f cald inca. |
Nu-mi spune... ca eu sunt abonata la depresia de toamna... Numai ca de vreo 2 ani incoace nu prea am mai avut timp de ea... sper sa nu am nici anul asta.

Denisa-Madalina
fericita de
Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute
denisamada spune:
| citat din mesajul lui olishka Si noi trebuie sa ducem exudat si copro. Dar la noi e simplu, facem in pampers Eu sunt tare fericita ca este aproape de casa. Ma gandesc ca atunci cand o sa ansc, sigur in primele zile n-o sa ma pot duce la gradinita cu el dimineata, asa ca o sa le trimit pe mama, soacra, sor-mea si cine o mai fi pe-acasa. In plus, o plimbare pe jos ii face mai bine. |
Noua nu ne-au zis nika de analize... dar acum ca ziceti... cred ca trebuie sa ma apuc sa citesc contractul ala pe care ni l-au dat...
A-propos de gradinita aproape de casa, la noi s-a deskis o gradinita fix in spatele blocului: frumos prezentata, super-aproape si ieftina(66%din prezenta)... Dar deocamdata noi suntem asa de multumiti de gradi la care e Adela acum, ca nici nu m-am obosit sa ma interesez prea mult... si eu ma gandeam ca in momentul in care ma decid sa ma gravidesc poate ar trebui sa consider si mutarea copilului la o gradinita mai aproape... mai vedem, mai studiem...
Denisa-Madalina
fericita de