Sezatoarea canadiana (215)
Raspunsuri - Pagina 8
pitilache spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ica 1975 Ktrinel, as veni, insa din pacate vinerea pentru mine e exclus, poate in alt context da, dar vinerea mi-e imposibil (printre alte restrictii iar am curs vinerea) |
Poate data viitoare, la o intalnire in parc! Nu te-am mai vazut de mult timp, Ica. Mai zi-ne de soricelul tau, ce mai face? Cum ii e la scoala?
Tocmai am dat peste site-ul http://www.ourkids.net/ si am vazut ca este duminica o expo la Montreal a scolilor private, pentru cine e interesat!
mamaana spune:
am sunat la scoala la fete si i-am spus directoarei ca stau copii in picioare in autobuz. nu stia (oare de ce nu ma mir?) a zis ca suna ea la school bus. acum sper sa si rezolve ceva ca au dat-o de tot in bara anul asta scolar astia cu school buses, nu sunt in stare sa aiba 2 zile la rand acelasi sofer
eu cu copiii mei vorbesc si in romana si in engleza (depinde de subiect), astea mici imi raspund numai in engleza si ma intreaba daca ceva-ul ala din romana inseamna ceva-ul ala in engleza. fiecare isi creste copiii dupa cum considera ca e mai bine. e vorba de alegerea personala. oare ce le-o place sa se bage asa in viata altora??
Podeanu spune:
Hai ca se trezeste Sezatoarea, 2 pagini scrise...
La intilnire cum am mai zis nu pot promite nimic. Eu nu stiu cum ma scol a doua zi, ieri mi-a fost rau, de abia am condus pina acasa, azi m-am sculat ca o floare, imi vine sa imbratisez lumea pe strada de fericire. Insa as fii chiar in zona in St laurent deci aproape de locul cu pricina.
Copiii mei fac 16 ani in curind....ar fi vrut petrecere cu 45 de copii Mai nou la virsta lor nu se aduc cadouri, dar fiecare vine cu bautura lui.Cica fetele sunt cele mai rele, ele vomita, pling apoi,etc. Now cum sunt eu freak out cu curatenia si disciplina cred ca m-ar baga in spital daca as vedea asa ceva. Eu decisesem sa plec de acasa si sa ma intorc dupa ce e totul la locul lui, dar copiii s-au gindit la mine si au zis pas.Imi pare insa asa rau de ei, toata vara au stat pe linga mine, mi-au dat sa maninc o luna intreaga, au spalat , intins rufe, bagat masina de spalat vase, nu mai zic de curatenie in casa. ma simt tare aiurea,si nu stiu ce sa fac. Cum sa inchid ochii si sa nu vad ceea ce ma deranjeaza?
Doloress ce adevarat e in ce ai zis! baiatul prietenei mele venite aici in august a zis ca si cerul e mai albastru in Canada. odata ajunsi in Ro a intrebat doar : unde sunt strazile alea curate si cerul albastru din canada?
delphin spune:
Dana, nu gasesti sa inchiriati undeva ceva? o sala? Merita puiutii tai, dar sincer nu acasa la tine ca te imbolnavesti de nervi
Ina869 spune:
Buna fetelor,
Sper ca toata lumea este bine!
Se poate sa ma ajutati cu un sfat, va rog?; vrem sa plecam intr-o vacanta in perioada Craciunului - Anul Nou, imi puteti recomanda un loc care acomodeaza doi parinti obositi cu doi copii plini de energie ( 3 si 6 ani ) cu all inclusive, cu locuri de joaca si eventual unde - noi, parintii - ne putem si relaxa ( daca se poate asa ceva, ca eu una nu mai sper! ), un loc de unde sa ne intoarcem sanatosi ( am auzit povesti horror despre persoane care au venit bolnave fie din cauza apei, fie din cauza mancarurilor traditionale) si de unde sa venim cu bateriile incarcate?
Sa merg la agentii sau sa caut pe net, ce-mi recomandati?
Multumesc anticipat!
Podeanu spune:
citat din mesajul lui Ina869 Buna fetelor, Sper ca toata lumea este bine! Se poate sa ma ajutati cu un sfat, va rog?; vrem sa plecam intr-o vacanta in perioada Craciunului - Anul Nou, imi puteti recomanda un loc care acomodeaza doi parinti obositi cu doi copii plini de energie ( 3 si 6 ani ) cu all inclusive, cu locuri de joaca si eventual unde - noi, parintii - ne putem si relaxa ( daca se poate asa ceva, ca eu una nu mai sper! ), un loc de unde sa ne intoarcem sanatosi ( am auzit povesti horror despre persoane care au venit bolnave fie din cauza apei, fie din cauza mancarurilor traditionale) si de unde sa venim cu bateriile incarcate? Sa merg la agentii sau sa caut pe net, ce-mi recomandati? Multumesc anticipat! |
Nu ai mentionat unde a-ti vrea sa plecati. In sud ?
Exclusive spune:
citat din mesajul lui Doloress [ Si m-a intristat sa vad copii imbracati ca niste bunici, in costumase albe apretate, cu sosete albe imaculate si sandalute maro, admonestati la fiecare pas ca se murdaresc. Copii cu gesturi de oameni batrani. |
Doloress, nici nu stiu daca e de ras sau de plans ... dar cuvintele tale mi-au adus aminte de sortuletele si uniformele scortoase pe care mi le apreta mama la gradinita si mai apoi la scoala ... ba mai imi apreta si batista ! Si ma gandesc ca aveam o pielicica fina si sensibila and my free nerve endings erau asa de aproape de suprafata pielii incat simteam cum uniformele alea ma zgariau direct pe nervi :( Dar, deh, asa era "la moda" atunci, sa-ti apretezi si admonestezi copilu' In tot cazul, eu mi-am invatat lectia, si i-am taiat si-i mai tai pana in ziua de astazi etichetele la bluzele lui Liz cand mi se vaita ca o deranjeaza ...
In tot cazul, bucura-te de lucrurile pozitive de acolo, ignora-le pe alea nu prea pozitive si poate data viitoare va aduceti parintii in vizita aici
----
Mai nou: nu mai dam la Notre-Dame (asta nu din cauza ca n-au traiteur bun ;-) ci din cauza ca cica fac o ora de sport in fiecare zi. Fiecare zi. Fiecare zi. Si Liz uraste asta. Asa ca acum trebuie sa mai scotocim de un liceu, daca nu chiar doua, ptr. ca examenul la Beaubois si ala la Marie-France sunt in doua zile consecutive, si nu vrea sa riste sa se duca obosita la unul dintre ele ...
Nu-mi aduc aminte, parca oanagabriela avea fetita sau baiatul la Marie-France, si daca mai da pe aici o rog sa clarifice de ce au la Marie-France si exament in martie. Examenul ala ptr. cine e? Eu am sunat si am lasat mesaj, am sa mai trimit si un e-mail sau am sa sun pana imi raspunde cineva acolo ... sa ma lamuresc si eu de ce au astia 2 examene.
pitilache, ma bucur si eu ca vin, nu de alta, da sa stiu si eu cu cine vorbesc acilea (de fapt stiu in carne si oase 2 persoane de aici )
Dana, poate inchiriati un spatiu undeva ... da, merita si copiii sa-si faca de cap
columbiana spune:
Alina, la Collège Ville Marie sunt pe 01 octombrie examenele, bun ca sa practice copiii!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Anda Panda spune:
ina, incearca un resort care are baby club, nu kids club. la baby club accepta copii mici. in cuba sint citeva resorturi cu baby club, unde baby sitting e inclus in pret, insa tara e cam saracacioasa. cel mai bine m-am simtit in cancun - mexico.
verifica vremea in dec cind vrei sa pleci, pt ca nu cred ca e ce astepti tu....adica 27 grd si soare. cel putin in cuba vremea e frumoasa pina la inceputul lunii decembrie, prima saptamina. apoi incep ploile si vremea urita, iarna lor, adica.
bafta