Sezatoarea canadiana (215)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

simonna sa-ti treaca repede
v-ati intalnit doamnelor?
maru a trecut vara si nu am iesit si noi la masa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Mihaela la multi ani lui David! Multa sanatate si numai bucurii!!!

Simo, imi pare rau ca suferi pentru asta, zau ca nu merita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Mihaela, la multi ani lui David! Multa sanatate si numai bucurii!!!

Simonna, am citit si eu aseara subiectul cu pricina.
Iti inteleg gustul amar dar nu (se) merita!!!

A, si imi pare tare rau ca nu am ajuns la intalnire de data asta.
Sunt intr-o perioada super aglomerata pe toate planurile.

Pe curand,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Si eu m-am simtit tare bine la terapia noastra desi am ramas numai cele vechi.(cu o singura exceptie)E trist cum asa de multe fete se perinda pe aici,cer info, noi pierdem timp sa explicam ceea ce cer , apoi dispar in ceata.

Rox merci de poze, lorelaim sunt pe FB citeva poze.

Alina
(Exclusive) incintata de cunostiinta, sper ca te-ai simtit ca si cum ne cunosteai de mult si nu stinghera.BtW, i like your lips

Simo sa fiu sincera chiar la tine nu ma asteptam sa te superi vreodata. Chiar te-as fi dat exemplu! da' acum nu stiu exact cum te-a impuns ACEEA, chiar as fi curioasa-un link ceva?

Mihaela
, La multi ani ptr David!

Eu am rv cu neurochirurgul joi.Durerea a disparut aproape de tot, dar iau in continuare pastile, si dorm numai cu perna de la Costco aia lunga.(De-mi inspira de fapt perna de gravida)
Mi-am pregatit lista de intrebari.

Ce ziceti de vremea asta superba? Cred ca tine cu mine sa mai port si eu ceva haine de vara si sandale ca nu am avut ocazia vara asta.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

Si eu am fost incantata de cunostiinta

Ana S, multumesc de nr. de telefon, am sunat-o pe tanti si ramane sa ne vedem joi sa o testeze pe Liz - e ceva mai mult formal, copilul deja stie ce stie, dar am avut si eu 'meteahna' asta romaneasca sa spun asa ... sa "meditez copilu' " fie si ptr. 2 ore inaintea examenelor.

Roxana Pitilache, am o vecina care picteaza si daca esti interesata o pot intreba daca ar vrea sa-si expuna picturile la tine in boutique (are talent si preturi bune and BTW, mie nu imi iese comisie din asta sau altceva, ma intrebase mai demult daca eram interesata sa cumpar ceva de la ea, dar cum eu am picturile facute de mine de pe vremea cand inca aveam timp si interes in asa ceva, nu am cumparat nimic de la ea; i-am promis insa ca daca cineva va fi interesat sa-si decoreze casa sau magazinul cu picturile ei, o voi informa. PS - ne-a placut tare mult de baiatul tau (serios si bine crescut) Mai nou acum, Liz cica da si ea la College Ste Anne de Lachine -are examen pe 2 Oct - eu zic ca e examen de pregatire, dar daca ia, ne vom gandi serios sa facem un efort sa ajungem cu ea pana acolo ... Am vazut pe website-ul lor ca au mai adaugat o statie de autobuz scolar la 9 minute de unde locuim noi, inca n-au publicat ora (scrie 'a decider') sau ar mai fi optia cu co-voaturajul. In tot cazul, noi nu am fost acolo la open house, dar am auzit numai lucruri la superlativ, insa distanta e problema, bat-o vina ...

Camelia (nu stiu care e nick-ul tau pe DC) - si tu ai influentat-o pe fata mea, acum cica da si la Asumpta Daca noi aveam un plan stabilit inainte de weekendul asta care a trecut - respectiv College Laval ptr. antrenare, apoi College BeauBois (la care ar fi vrut de fapt si de drept sa intre) si apoi College Marie de France (la care am fi vrut noi sa intre) ... acum ne-am schimbat inspre Anne de Lachine si Asumpta. Ea a spus ca daca alti 10 copii pe care ea ii stie ca nu sunt asa buni ca ea din cele doua clase paralele dau la Asumpta, atunci ea de ce nu ar incerca? A motivat-o faptul cand ai povestit ca fata ta deja se infrunta cu teme multe ... cica ea e deja obisnuita cu stilul de la scola la care e acum. Nu ma indoiesc ca poate va fi admisa, dar parca nu as vrea sa traga din greu in cei mai frumosi ani ai tineretii pe baricade (de multe ori ma intreb la ce mi-au folosit toate integralele de la liceul de mate-fizica si chiar facultatea de mate-fizica cand acum profezez pe langa profesie ) Liz e ca mine ... netalentata la matematica, si nu as vrea sa se duca acolo numai ptr. a ne dovedi noua si ei ca e capabila to work hard... Ptr. ca at the end ... mai toti termina facultate iar apoi isi gasesc un servici nu in funtie de WHAT THEY KNOW, BUT WHOM THEY OR THEIR PARENTS KNOW ...

Dana, m-ai facut sa rad cu buzele - let me know cand le vrei si ti le imprumut (nu noaptea, ca le scot cu tot cu dinti si le pun in paharul cu formol)
Succes la doctor si sa ne spui cum a fost. Noi intre timp am primit patul ala de inversie, si cat am stat eu la cuconada, sotul mi-a facut totusi o surpriza placuta si l-a asamblat De atunci tot ne 'spanzuram' cu randul pe ea. Prima data ne-am ajutat unul pe altul, acum nu ne mai e frica, e foarte stabila si ne tine bine de glezne. Timpul cel mai mult il irosim sa ne fixam gleznele. Si cu capul in jos pot sa stau bine mersi fara sa-mi iasa ochii - dar ei spun ca daca cineva are high blood pressure si alte minunatii dintr-astea sa se fereasca si sa ia aprobare de la doctor. Oricum, eu mai mult de 2 ori pe zi nu ma sui pe masa asta si nici nu stau mai mult de 5 min de fiecare data ca ma plictisesc ... Dar am observat ca de fiecare data cand ne dam jos de pe ea, corpul are o tendinta sa stea drept. Pe mine cel putin ma doare cocoasa daca incerc sa ma cocosez la loc

Altceva nu stiu ce sa mai va scriu, dar va imbratisez cu drag = asta era de fapt si propozitia de incheire cu care terminam scrisorile din tabara cand le scriam alor mei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

DanaP, eu n-am disparut in ceata si am suferit ca nu v-am vazut vineri. Na, am spus-o desi nu mi-s sentimentala.

Dar o iesi soarele si pe strada mea, desi sansele de a reusi in ce mi-am propus scad pe zi ce trece. Un caz ce trebuie rezolvat in cinci ore, mie imi ia doua zile sa-l dezleg. Ma jelesc cu vorbe si citesc inainte ca n-am ce face.

Mikiion, m-a mancat undeva si am aplicat pentru stagiu si la guvern, ca anul trecut nu au scos posturi pentru ce imi trebuia mie. Joi dimineata ma duc la interviu, la 7.30 de dimineata inainte de cursul de la 8.30, asta dupa ce maine o sa fiu la facultate de la 8.30 la 18.30 Sper sa fac macar un interviu bun, ca eu tot nu sunt convinsa ca Guvernul e optiunea pe care mi-o doresc acum, desi am cateva argumente strong (merci Ana )

Nu ma mai gandesc, ca parca vand pielea ursului din padure, ma si vad cu buza umflata dupa sesiunea asta de hell spaland wc-uri la Wallmart (Simo )... Dar nu ma las, pana la ultima picatura de sange !!!

P.S. eu ma aberez aici, nu ma bagati in seama, dupa 12 ore de stat cu ochii in carti si computer astea sunt efectele, a, si 30 de minute de yoga (merci Lorelaim de idee)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

DanaP, eu n-am disparut in ceata si am suferit ca nu v-am vazut vineri. Na, am spus-o desi nu mi-s sentimentala.

Dar o iesi soarele si pe strada mea, desi sansele de a reusi in ce mi-am propus scad pe zi ce trece. Un caz ce trebuie rezolvat in cinci ore, mie imi ia doua zile sa-l dezleg. Ma jelesc cu vorbe si citesc inainte ca n-am ce face.

Mikiion, m-a mancat undeva si am aplicat pentru stagiu si la guvern, ca anul trecut nu au scos posturi pentru ce imi trebuia mie. Joi dimineata ma duc la interviu, la 7.30 de dimineata inainte de cursul de la 8.30, asta dupa ce maine o sa fiu la facultate de la 8.30 la 18.30 Sper sa fac macar un interviu bun, ca eu tot nu sunt convinsa ca Guvernul e optiunea pe care mi-o doresc acum, desi am cateva argumente strong (merci Ana )

Nu ma mai gandesc, ca parca vand pielea ursului din padure, ma si vad cu buza umflata dupa sesiunea asta de hell spaland wc-uri la Wallmart (Simo )... Dar nu ma las, pana la ultima picatura de sange !!!

P.S. eu ma aberez aici, nu ma bagati in seama, dupa 12 ore de stat cu ochii in carti si computer astea sunt efectele, a, si 30 de minute de yoga (merci Lorelaim de idee)

Diana draga nu ma refeream in nici un caz la tine.

Nu dispera, lucrurile se vor aseza usor. E greu ceea ce ai ales tu, si cu 2 copii mici dar eu sunt sigura ca vei face fata.Iti tin pumnii ptr examenul la guvern.

Ah, nu uita un lucru important, ESTI TINARA si ai timp destul sa ajungi unde ti-ai propus.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Diana2007

Cu siguranta nu la tine s-a referit Dana, dar sa stii ca ti-am simtit lipsa!!!

Iar cu soarele de pe strada... e acolo, stai linistita, trebuie doar sa-l vezi! Bucura-te de fiecare reusita cat de mica. Ai sa ajungi acolo unde ti-ai propus, de asta sa nu te indoiesti niciodata.

Mergi la inceput

Ah, am uitat, Exclusive, sigur ca poti sa-i spui vecinei sa ne faca o vizita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina023 spune:

Io-te ca am intrat si eu la sezatoare fix cand se facu' de o urecheala mica. A magarului vreau sa spun.

Cu scuzele de rigoare, eu mi-am bagat nasul in ultima vreme numai pe FB si acolo n-am vazut nimic legat de intalnire. Mi-ar fi placut sa va cunosc personal si regret ca nu am fost pe faza. Sper ca data viitoare sa fiu mai atenta (a se citi sa mai intru si pe DC).

Nu am citit decat ultima pagina, asa ca nu sunt la curent cu ce ati mai scris (am vazut ca s-au scris muulte pagini...am de citit in noaptea asta...ca tot am maine examen ).

Mihaela, la multi ani si din partea mea pentru David!

Cat despre noi...suntem foarte bine, slava Domnului. Ne simtim acasa. :)

Merg sa citesc si eu din urma...

Alina, mami de Ana Antonia (06 Dec 2007) si Luca nazdravanul (14 Feb 2003)

Ana, minunea mea iubita Luca, iubitul mamei drag!
Povestea nasterii Anei

Mergi la inceput