Sezatoarea canadiana (215)
Raspunsuri - Pagina 17
Diana2007 spune:
Poate ma lamuriti si pe mine cu ceva, ca tot se discuta de scoli.
Am inteles ca in scoala primara nu se fac destule lectii, copiii nu sunt motivati, trebuie impinsi de la spate, lucrat cu ei suplimentar, etc.
Atunci cum se ajunge la nivelul atat de exigent de la universitate ? Colegii mei de 23 de ani sunt intr-o permanenta competitie, stiu foarte bine ce vor si invata pe rupte. Si nu au fost toti la scoli private, i-am intrebat din curiozitate.
oanagabriela spune:
"La multi ani" celor doua mici printese Soimita si Catrinel
Nelia, iti urez multa santate si bucurii alaturi de cei dragi
Din pacate eu nu mai pot veni miine . Petrecere frumoasa!
Diana, tu intrebi cum ajung copiii la un nivel de facultate mult mai ridicat. Sa stii ca trecerea nu este lina de la clasa la clasa, de fapt sint 2 mari praguri in viata unui scolar: intrarea la CEGEP(sau colegiu) si la facultate. Pentru fiecare, saltul este mare si numai tinerii f.motivati si dornici sa munceasca reusesc mai departe. Scoala privata nu iti garanteaza neaparat o trecere mai lina sau cu mai mult succes. Insa are exigente mai mari pe tot parcursul anilor si in teorie elevii iesiti din aceste scoli stiu mai bine cum sa invete si cum sa faca fata acestori "hopuri". Dar se poate reusi f.bine si venind de la scoala publica. La fel era si in Romania, nu toata lumea invata la licee de elita ca Balcescu sau Lazar (in Bucuresti) si totusi ajungeau sa fie sefi de promotie sau printre primii la facultati f.grele. Antonia are colegi la scoala ei care nu invata mai deloc si dovedesc f.putin interes pentru lectii, in final reusesc sa treaca clasa, dar in ritmul asta sigur nu vor face mare lucru mai tirziu, chiar si iesiti dintr-o scoala privata.
columbiana spune:
locatia (http://www.viamarcello.com/):
Via Marcello
1790 Boul. de la Cote-Vertu
Saint-Laurent, H4L 2A6
514-336-9063
Vineri ora 18
sa fac rezervare pentru opt persoane?
edit sa spun ca n-am numarat, zic aproximativ; si sa spun ca-mi pare rau Oana, ca nu vei veni!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ktrinel spune:
io cred ca ajung repede maine, deschid balul ...pe numele cui e rezervarea?
are cineva nevoie de transport ? ma ofer , dus -intors.
edit: contactati-ma pe privat sau fb , ca nu stiu daca intru maine pe forum ...
Simonna spune:
Ladies, multumesc de urari pentru Addie aka Catrinel tuturor, e tare bine de cind mai povestim pe-aici!
Dana, no, nu vin cu ea! Vin cind o sa fie ca ai tai cind i-ai adus prima oara... ca fug destul dupa ea prin parcuri, nu fug si la resto! :) Sta cu Tati, se iubec teribil!
Oh, nu se da nicicum culcata!!! ma duc sa vad, va vad miine. Catrinel, iti trimit cell pe fb, eu termin la 5 si lucrez la 15 cu H. Bourassa. Sint bound sa ajung devreme.
Pe miine,
S.
Doloress spune:
La multi ani Addie! Sa cresti mare, sa fii sanatoasa!
La multi ani Nelia! Mai treci pe aici!
columbiana spune:
Doamnelor, rezervarea e pentru 18h, 10 persoane (chiar daca n-om fi 10) pe numele meu (Ana .....) si am cerut bancheta poate-i mai buna pentru Dana.
ne vedem ..
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759