Sezatoarea canadiana (215)
Raspunsuri - Pagina 15
mikiion spune:
La Multi Ani soimita!!!
La multi ani Ioana!
Doloress cred ca problema ta e ca ai tai te trateaza inca ca un copil si iti desconsidera orice opinie. Ai mei nu se baga in educatia lui Marc. Mai scapa cate o perla dar ii pun repede la punct sau o dau pe gluma. Azi discut cu sotul, facem sau nu o baie lui Marc ca sa ii scadem febra. Tata sare in sus, ca toata lumea stie ca nu se face baie copiilor bolnavi. Eu ii replic, pai asa ne-a spus doctorul sa facem. Mai bine facem ca in Romania. Ridic temperatura la 30 , pun si 2 paturi pe copil si ii dau si ceai fierbinte si sigur o sa coboare febra de la 40
Oricum mama e socata ca ii dau apa cu gheata si lapte rece din frigider, ca il las sa stea pe jos cu geamul deschis... Ei se imbolnavesc numai cand se uita la el.
Despre guta am citit putin pe net. Ca nu stiam nimic. Tata evita carnea, dar regimul e pe termen lung. Adica nu mananci o zi carne nu inseamna ca trece guta. E nasol ca nu iau masuri ai tai. Dar cred ca e efectiv culturala chestia. Eu nu as putea nici sa ma gandesc sa mananc carne dimineata, eventuala o feliuta de sunca presata . Da chestia cu ficatul la micul dejun n-am mai auzit-o.
Fetelor cu copii mici, voi aveti sau ati avut teme la maternelle?
Exclusive spune:
La multi ani Sofia - soimita de Simona/Dalia.
Ana Stroe, multumesc ptr. update - dar inca tot n-am inteles la ce ora ne intalnim si ca sa fiu 100% sigura ca am inteles despre ce restaurant vorbim, e ala de langa Elounda si Arahova, de pe Cote-Vertu, nu?
pitilache, sanatate la manute si picioruse Radu si Seba sunt copii tai care acum sunt la Beaubois - scuza-ma daca am inteles gresit. Esti multumita? Noi acum sambata pe 24 mergem la open house la Beaubois ocazie cu care o vom si inregistra. Am dat tarcoale la colegiul asta mai demult si imi place locatia si cum arata pe dinafara la maxim, o zona super linistita, la marginea apei, un castelus magic intr-o padurice, un teren de sport super, Chef en Vous ptr. papa la pranz, si unde mai pui ca au facut scorul de 9.4 din 10 la sondajul Fraiser. Aaaa, si nici nu e departe de unde locuim.
Dana, ne-am luat masa de la Costco, si azi a fost USPS-ul cu ea la usa, dar noi eram la lucru deja. Cica vor mai incerca (sper sa nu incerce din nou la ore absurde dintr-astea...) De nu, de ducem sa o luam de la posta sau unde ne-or trimite. Si eu de abea astept sa ma spanzur Doamne cum suna
Hai ca v-am pupat si de abea astept sa ne vedem vineri.
iselin spune:
Rox, sanatate, nu stiu cum ai reusit sa aluneci fara gheata, dar ...gel de arnica, o orteza de sustinere pentru mana, sunt peste tot prin Jean Coutu, iti doresc sa fie doar o entorsa, e bine de facut o radiografie.
Eu te/ va intrebasem despre Beaubois si clasa a5-a. NU stiu de ce ne e asa de greu sa ne gandim la viitor.
p.s. super, super cool incatamintele din atelierul vostru!
Simmo, multumesc de intrebari, dar chiar nu cred ca sunt capabila fizic sa ajung la intalnire. Exista ea o data viitoare, nu?
Exclusive, pentru raspuns, eu ma intrebam cum faci pentru clienti? (caci ziceai cu ceva vreme in urma ca nu esti adepta deschiderii porilor parca)
Asa-mi palce cum povestesti de toate sucurile acelea, dar mie mi le poate prepara cineva? O licenta/ franciza de JUGO-JUICE langa casa mi-ar fi utila!
Miki, Doloress tatal meu are guta din cauza cantitatii de vanat(cerb, urs, mistret) mancata toata viata si la ultimul control a ripostat la sfatul medicului de a abandona carnea cum ca el nu vrea sa ajunga numai piele si oase ca ea (doctorita!) caci l-ar bate vantul... Adica nu e ideea ca el nu poate respecta un regim, ci mai ales ca-si pierde reputatia in oras de mare braconier...
Delia, sanatate si noroc printesei vostre. Imi pare tare rau ca nu am reusit sa ne intalnim cumva.
Dana, este o perna cu gel in Canadian Tire/ Sears si o iei cu tine peste tot, indiferent cum este scaunul, pernuta aceea te ajuta mult: la masina, la resto, la birou.
Abia astept sa-mi ziceti impresii despre masina atarnatoare. Dar saliva? ce se intampla cu ea cat stai invers?
CGE, eu din experientele sleepover ies tare obosita si botita, nu stiu cum ar fi fost sa fi avut vreo 4-5 copilasi ai mei. Am incercat experienta de mai multe ori de la 5 ani incoace, cel mai cool a fost cand a stat un baietel la noi peste noapte.
Ana, Simi, cu benzile desenate este exact asa cum povestiti, nu stiu ce e cu obsesia asta ... provinciala, copilul nostru chiar a avut ateliere speciale de incadrare, conceptie, finisare a acelei povesti. Au legat tot intr-un fel de carte personala. Ea era incantata, eu ma intrebam ce trebuie sa inteleg?
Ana, bafta multa! Eu despre faza aia cu scosul afara din clasa ca sa lucreze devoirul neterminat n-am mai auzit. Mi se pare putin abuz din partea profului.
Sara buna tuturor!
lorelaim spune:
Servus fetelor dragi
La Multi Ani cu sanatate si noroc pentru toate puiutele sarbatorite: Sonia, Ancuta, Ioana si Sofia
De-asemenea La Multi Ani anticipat adolescentilor tai cuminti Dana! (asa-i ca ei au venit pe lume pe la inceputul lui oct 2-3?- daca mai tin eu bine minte)
Multa sanatate Dana, Iselin si Roxana
Eu sunt intr-o vesnica alergatura - am 4h de drum pe zii (numai dus-intors de la sc) + alte ore cand avem activitati (karate de 3 ori pe sapt si inot o data). In plus sotul vine zilnic acasa sa pape (gastesc f "dietetic" - legume combinate, sos de rosii si piept de pasare). Pana acum manca in oras si nu-i pica totdeauna bine mancarea... (cred ca lipsea "ingredientul de baza": dragostea consoartei ) Datorita "regimului" sanatos la care l-am "supus" si + ora de yoga /zii (acasa - dupa cartea lui Bikram) a slabit (fara efort) 6kg in 2 luni. Nu ca sa-l laud - dar arata f bine (acum stiu ca fiec cioara-si lauda "puiul") - astfel a reusit sa ma convinga si pe mine sa ma re-apuc de yoga... in loc sa "rasfoiesc" I-net-ul. De o sapt m-am apucat serios de exercitii... si am inceput sa slabesc (fara nici o schimbare de alimentatie) cam 200gr/zii.
Apropo de mamele care NU stiu sa se relaxeze cand vin in vizita la copii... raportam ca si noi avem una in dotare... Sotul chiar spune: "numai cand o vedem pe buni Maia cum lucreaza prin casa si obosim noi ". Acum e la frate-meu la Timisoara. Noi am invitat-o pe la noi dar pe moment ne-a zis ca el are mai multa nevoie de ea - ceea ce e adevarat.
pentru cine e interesat - tot cautand si experimentand cu dif samples de creme, uleiuri si serum-uri am descoperit Clarins Bi-Serum si Clarins Blue Orchid Oil. Cateva picaturi pe fata fac minuni! (un ten curat, pielea ferma si fina - chiar usor "pufoasa"). Desi sunt f scumpe - poate-poate ma voi indura sa mi le cumpar (3ml de serum si 3ml de ulei de orhidee albastra mi-au ajuns o sapt) - ca sa rezist cu bine temperaturii din ce in ce mai scazute.
Va tzuck cu drag si o zbughi sa pregatesc lunch-ul si sa-mi fac exercitiile
P.S. Anul acesta prunca are un prof calm si "softy" (soft spoken, paternal attitude). Sa speram ca CE1 va fii mai usor ca CP... cu precadere datorita prof-ului ("Omul sfinteste locul!").
Exclusive spune:
Citat: |
citat din mesajul lui iselin Exclusive, pentru raspuns, eu ma intrebam cum faci pentru clienti? (caci ziceai cu ceva vreme in urma ca nu esti adepta deschiderii porilor parca) |
Pai asta fac si la cliente, deschid porii si emulsifiez sebuumul cu acest gel ionizat ca sa pregatesc pielea ptr. extractii.
Nu sunt adepta deschiderii porilor cu vapozonul - aburi care distrug capilarele. Foarte multa lume are talengiectasis (vase mici de sange sparte, mai ales pe obraji si in jurul nasului).De fapt nu sunt adepta la tot ceea ce provoaca sau inrautateste aceasta conditie, precum eating spicy foods, taking hot showers, eating a lot of fat and salt care ulterior cauzeaza high blood pressure care duce din nou la spargerea capilarelor ... etc. etc.
lorelaim spune:
Delphin - da - Bi-Serum Anti-Soif (apropo - strict din simpla curiozitate - la noi costa 595kr adica aprox 65 Euro... cat costa in Franta?)
Exclusiv - daca tot te-am "prins" pe-aproape - cand ai timp poate imi spui: tu ce stii despre Anti-Aging Light Therapy? (cu LED-uri de dif culori...)
Multzam fain!
Va tzuck cu drag si o tulesc! (azi nu avem activitati - yupiiii! - da' avem maine "dictee" - asa ca merg sa ma "pregatesc")
pitilache spune:
Exclusive, Radu e al Simonnei(!) doar Seba e al meu, dar cum au dat examen in acelasi timp i-am pus in lista pe amandoi! Seba a facut clasa a 5a si a 6a la Beaubois si am fost foarte multumiti de scoala.
Iselin, nu am alunecat ci pur si simplu am calcat stramb, strada era in panta si coboram, dar asta nu-i o scuza... nu-i prima oara, din pacate... sunt mai impiedicata de fel Scuze de incurcarea borcanelor cu Beaubois! Dar voi mai aveti pana acolo, nu? Anne in ce clasa e?
Daca am retinut bine, intalnirea de vineri este la ora 6:00pm. Nu-i asa?? Iar locatia (http://www.viamarcello.com/):
Via Marcello
1790 Boul. de la Cote-Vertu
Saint-Laurent, H4L 2A6
514-336-9063
O zi frumoasa tuturor!
Podeanu spune:
Sa vad ce-mi mai amintesc....Exclusive Radu e al Simonei si Seba al lui Rox (pitilache).La intilnire in general rezervam ptr 18-18.30 dar fiecare ajunge cind poate.
Iselin cum se numeste perna aia cu gel? la intrebarea cu saliva m-ai amuzat. pai nu stai atirnata f mult, citeva secunde a la fois si deja te inrosesti la fatza si-ti ies ochii ca la melc. Eu am incercat-o la Club Piscine dar mi-era frica rau sa-mi dau drumul singura, stateam incordata, ideea e sa fii relaxata, dar eu gindeam daca au incercat-o multi si se strica la mine si cad in cap?
Mi-era dor de tine, ce pacat ca nu poti veni
Lorelaim merci , da ai tinut bine minte e ziua lor pe 3.Inca ma pregatesc psihic ptr petrecerea de 40 de ado.
Yoga....ce-mi lipseste
I-am spus pe FB si Andreei (dragaica) de intilnire, tin eu minte bine nu acolo i-am facut baby shower?