Sezatoarea canadiana (215)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mamaana spune:

la multi ani sonia, anca si ioana
laura am inteles bine ca ai avut fete la sleepover de ziua ei?

dana eu am fost in soc o saptamana dupa ce fi-miu mi-a zis ca are colegi care 'fumeaza' in pauze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Ma bucur sa va gasesc bine! Eu mai putin Sambata seara am calcat stramb si am cazut... rezultat entorsa, glezna dureroasa si umflata cat un butuc... deget mic de la mana in care m-am sprijinit dat peste cap, incheietura mainii dureroasa, etc, etc... Asta ca nu ma mai dureau altele de ceva timp...

Ana am vorbit cu Ionela si a zis ca o sa vina si ea la intalnire!!! Sper sa ne vedem cu bine vineri!

O spatamana frumoasa sa aveti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Roxana sa treaca bobo.

Eu incep sa ma uit cu invidie la romanii care au parintii cate sase luni aici Eu nu am stat niciodata cu parintii in casa( adica de cand am plecat de acasa la 18 ani ) si nu am experimentat nici relele nici bunele. Acum vorbind de lucruri bune , savurand pilaful si snitele facute de mama , ce simplu e sa ai cu cine lasa copilul cand e bolnav.... Acum fac lista cu prajituri si conserve de facut. Sa nu credeti ca o exploatez, dar eu am o mama care nu e in stare sa stea o clipa locului. Habar nu are sa se relaxeze. Asa ca o pun sa faca prajituri ca sa nu se apuce de spalat geamurile. Ca de calcat toate batistele si bluzele de vara( care erau puse acolo ca sa le strang in valiza pentru iarna) deja a terminat.

Doloress din pacate tata are guta ca o complicatie a diabetului. Si drumul i-a starnit o criza. Ca nu s-a miscat suficient in avion. La el se umfla piciorul serios cand are criza , dar a trecut cu medicamente dupa 3 zile. Ieri am iesit in centre de la Nature si le-a placut enorm. Si au remarcat ca aproape toti copiii sunt cu parintii lor si nu cu bunicii. M-am gandit imediat la remarca ta despre cum e in Romania.

Ce e nasol e ca eu seman enorm cu tata. Si cand ma uit la el si la bolile lui ma vad pe mine mai incolo. Dar ma gandesc ca daca ajung sa arat ca el la 69 de ani ar fi superb. Totusi au traversat amandoi oceanul pe picioarele lor.

Dana te plang de mila!!! Mi-am adus aminte de ce nu am vrut sa ma fac aici profesoara, ca as fi predat la secundar.

Eventual anagajeaza o firma ca sa nu stai voi sa faceti curat dupa aceea. Si eu am gandeam sa vezi cu accesul la piscina, cu atatia in casa si nu cu toate simturile in regula sa supraveghezi zona aia... Poate daca stiu ca sunteti acasa copiii aia se vor comporta mai decent.
Nici nu vreau sa ma gandesc ca si al meu o sa fie adolescent.

Cred ca Ktrinel a avut nevoie de unul mult mai puternic. Eu am luat unul pentru epilatorul meu adus din Romania si nu m-a costat mult . Dar nu as fi putut sa-l folosesc la o masina asa puternica ca o masina de tocat electrica. Oricum mai punea 50 si lua una de aici. Eu sunt curioasa daca mama ei o sa o duca inapoi in Romania Ca sa o aduca data viitoare.

Ce cer frumos. Ma uit pe gema si nu e nici un nor. Toamna e anotimpul meu preferat!!! Pana prin 15 noiembrie doar
By

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Imi dau quote, s-o trec si pe Ionela pe lista!

Citat:
citat din mesajul lui Ana Stroe

intilnire vineri 23 septembrie Montréal (Cote Vertu, fost Boccacino):

Simonna
Dana
Cami
Ana
Ktrinel
Roxana
Oana
Iselin?
Mihaela?
Cristina?
Diana?
Ionela

cine se mai inscrie???

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Dana, nu inteleg intrebarea ta, ce sa se intimple cu mine?

apropo de accidente (stupide, ca asta a fost a'meu), azi dimineata, spalindu-ma pe dinti mi-am scapat peria de dinti plina de pasta in ochiul drept...nu va spun ce suparator, abia l-am dus pe copil la scoala, m-am intors acasa, am mai stat vreo 30 minute cu comprese si creme sa pot urca la volan, si acum abia vad cu ochiul si e tot iritat, rosu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

Oh Roxana! Daca poti ia de trei ori pe zi arnica in bilutze mici. Se mai desumfla si nu mai doare asa tare.

Dana sanatate si sa o duci pe picioare! Ma bucur!

Iselinule

Mikiion, bine ca ai gasit drumul spre intelegere, eu nu am stiut, dar nici nu era preconizat sa stea mult la mine

Eu inca nu vreau sa ma gandesc la ce vor face cand vor fii adolescenti, deocamdata suntem la capitolul cazut si spart buze si rupt dinti!

Nu e nevoie sa va spun ca sunt geloasa ca va intalniti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Citat:

Citat:

Simonna
Dana
Cami
Ana
Ktrinel
Roxana
Oana
Iselin?
Mihaela?
Cristina?
Diana?
Ionela

cine se mai inscrie???

Dear Lord, please give me the strength to not slap an idiot today

apropo de accidente (stupide, ca asta a fost a'meu), azi dimineata, spalindu-ma pe dinti mi-am scapat peria de dinti plina de pasta in ochiul drept...nu va spun ce suparator, abia l-am dus pe copil la scoala, m-am intors acasa, am mai stat vreo 30 minute cu comprese si creme sa pot urca la volan, si acum abia vad cu ochiul si e tot iritat, rosu...

pai daca e totul ok ,nu ma baga in seama. Simonna ti-a scris ceva acum vreo 3 pagini si am dedus ca stie ceva mai mult in afara forumului.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Podeanu

Citat:

Citat:

Simonna
Dana
Cami
Ana
Ktrinel
Roxana
Oana
Iselin?
Mihaela?
Cristina?
Diana?
Ionela

cine se mai inscrie???

pai daca e totul ok ,nu ma baga in seama. Simonna ti-a scris ceva acum vreo 3 pagini si am dedus ca stie ceva mai mult in afara forumului.

Born to shop, forced to work.

:) Ma duc sa vad ce-am scris. Probabil ma refeream la streul prin care trece cu admiterea lui Tudor, ca daca tii minte eram nebuna rau in perioada asta anul trecut, nu mai stiam altceva decit examenul lui fiu-meu!

Sper sa vii vineri. Nu vreau sa exagerez, dar te-ai gindit sa iti aduci un scaun de acasa? E o solutie... Nu-mi aduc aminte neam ce scaune aveau aia... si ci schimbarea de proprietar nici nu tim daca au pastrat mobilierul...

Mamitzica, ti-am gasit postarile pe forum, tare dragut :)

Simonna

Mergi la inceput

Simo, Rox, pe ai vostri i-au pregatit cu ceva la scoala in clasa a sasea pentru examen? scot fum pe nari mai, tara arde si baba se piaptana, inteleg ca nu-i ajuta cu nimic dar sa le puna bete-n roate : copilul scrie de 2 ori temele care nu-s la zi (univers social, istorie de benzi desenate in secvente- desene, da , si alte bazaconii cu care-i f-te de nu-si pot pregati examenul; eu le-as lasa naibii dar Tudor plinge ca cine merge cu ele nefacute e scos pe coridor cu pupitru cu tot sa si le faca, in timp ce ea preda altceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Exclusive spune:

iselin, aud ptr. prima data de usana de la tine - cand am sa am timp am sa googlesc subiectul. Cat despre cealalta intrebare, eu imi curat pielea in profunzime:

La suprafata: exfoliez cu manusa, curat cu toner si apoi introduc un gel special incarcat cu ioni negativi (-) cu curentul galvanic borna minus (-) .... si cum (-) cu (-) se resping ... substantele din gelul asta sunt impinse in profunzime in epiderma, apoi fac extractiile.

In adancime:
-cu sport: transpir pana elimin toxinele (pielea, 3.5 kg e cel mai mare organ al corpului uman si e denumita si al treilea rinichi)
- beau apa si sucuri proaspat stoarse de varza, cartof (contine acid hialuronic), ridiche neagra (curata ficatul),etc. etc. etc. - si astea elimina toxinele si curata in profunzime from inside-out
-fac curatiri (post cu apa) in fiecare luni si ptr. 3 zile la fiecare schimbare de sezon
-mai nou (de vreo 2-3 luni)fac si terapia Gerson (se poate googli) de 2 ori pe saptamana ptr. a elimina cat mai repede toxinele din colon
- iau antioxidanti o data la doua zile care mentin celulele intacte sau le repara pe cele 'stirbite' incat aceastea sa aiba capacitatea sa se detoxifice/curate singure- vezi carte lui Dr. Perricone - The Wrinkle Cure
- si acum astept si un Inversion Table de la Costco pe care o sa stau spanzurata cu capul in jos; pe langa faptul ca imi va decompresa vertebrele, va aduce si un aport marit de sange cu nutrienti la fata, ptr. o curatare si rejuvenare mai rapida a acestei portiuni DE IMPORTANTA MAXIMA PTR. NOI, FEMEILE :-)
_

Ptr. persoana responsabila cu intalnirea, daca am spus mai acum o pagina -doua ca vin si nu imi vad numele pe lista, trebuie sa anunt mai altfel, oficial pe lista, sau e OK sa venim daca am spus ca venim- adica trebuie sa ii anuntati pe cei de acolo ptr. cate persoane vreti sa rezervati? Aaaa ... si la ce ora e intalnirea?
_
Noapte buna , ma duc, ca mi-a expirat timpul de calculator ...

Mergi la inceput

Citat:

Simonna
Dana
Cami
Ana
Ktrinel
Roxana
Oana