Aspirante optimiste > 20 ani (712)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Lorena, testul nu e pt Canada. Am aplicat pt un job si m-au chemat la test. E ceva cu cunostinte minime de conta, franceza si engleza.
Din cate stiu eu, testele pt emigrare in Canada sunt usoare. Stiu pe cineva care a dat la franceza si a inceput sa invete singura cu jumatate de an inainte. Nu stiu la engleza cum e, dar nu cred ca sunt diferente...
Am zis eu ca-s zapacita...calculasem ca ai ovulat pe 14-15 august...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

alex, nu avem test la ei, trebuie sa ducem un certificat de limba sustinut la o firma particulara agreata de ei

si stiu ca e dificil
avand in vedere engleza mea

eu ma tot chinui cu gramatica, cu vocabular....dar parca sunt batuta in cap

tin pumnii sa primesti postul

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Lorena, cand ai interviul? Cu engleza eu nu am avut nici o problema, am invatat-o de placere. Iar acum ca sa nu uit ma uit la filme fara subtitrare iar daca nu stiu ceva iau repede dictionarul in brate sa vad ce inseamna. Plus ca uneori subtitrarea e foarte proasta si mai rau ma enervez cand descopar asta. Tin pumnii sa fie ok testul pt emigrare si sa fie II liniute luna asta!
Deny, la fel am inteles si eu, ca luna asta te casatoresti... Distractie placuta la nunta!
toate aspirantele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

deci din ciclul povestiri cu Monica:

tocmai m-am intors de la o intalnire, unde am cazut..pe jos...pe asfalt, cu clientul langa mine
mi-am zdrelit genunchiul si podul palmei la ambele maini
am ras juma' de ora cu colegii ca le-am povestit

am fost tare cheo' azi
cred ca n-am mai cazut (pe gheata sau pe uscat) de 10 ani

nu stiam ce mi s-a intamplat
Doaaaaamnneeeee.....

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

vai moni si esti bine?

Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Monique, si eu sunt o experta innascuta la cazaturi dar mai ales la vanatai. Daca te uiti picioarele mele sunt pline de vanatai, de zici ca ma bate sotul non stop . Iar o mare cazatura am luat fix in anul cand l-am cunoscut pe sotul meu: am cazut pe gheata si m-am lovit de o bordura. Sper sa iti treaca ranile cat mai curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Moni, nu te-ai lovit rau, nu?
Varianta cu filmele e buna, te ajuta sa intretii si sa mai inveti cuvinte, dar la gramatica n-ai ce face, trebuie sa inveti din carti, cursuri, etc.
Merci, Lore, si eu va tin pumnii sa mearga bine planul emigrarii.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

vai moni si esti bine?

pai sunt bine ca n-am incotro
doar ca mi-a fost tare penibil

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

hai sa ne amuzam putin....

"Tineret politic bovin

Din ciclul ’’întreb#259;ri f#259;r#259; rost, c-un r#259;spuns la fel de prost’’ m-ar interesa o problema pestilen#539;ial de existen#539;ial#259;.

Dom’le, ce înseamn#259; tineretul PDL? Sau USL? Sau oricare, mai pu#539;in PC. Tineret Conservator e un nonsens prin defini#539;ie. C#259; în afar#259; de tinerii Gâdea, Ciutacu-Locuin#539;#259; Social#259; #537;i Badea-Locuin#539;#259; Sociopat#259;, al#539;i mici Felixjungend nu exist#259;.

Dar ce poate determina un tân#259;r, aparent normal, s#259; se-nscrie într-un partid românesc? Ce-i mâna pe ei în lupt#259;, ce-au voit acel Apus?( citat Eminescu, pentru abacalaurea#539;i)

P#259;i ori

1.Cred în idealurile partidului. În limbaj politic de specialitate se nume#537;te schizofrenie, forma catatonic#259;. Adic#259; fenomene motorii bizare, stare de imobilitate total#259; sau p#259;strarea unei pozi#539;ii incomode mult timp.( vezi congresele unde tembelii stau ca popând#259;ii, aplaudând uneori isteric)

2.Vor s#259; fac#259; bine poporului. Sau medical, paranoia. Manifestat#259; prin idei s#259;race în con#539;inut, delirante.( recomand lucrarea ’’Tribunul-trei nebuni în unul. Napoleon, Mussolini #537;i Brigitte Bardot’’)

3.I-au trimis p#259;rin#539;ii lor la ora#537;, ca s#259; se c#259;p#259;tuiasc#259; #537;i fie #537;i ei ni#537;te domni.( ca deputatul care ne-a dat o pung#259; de zac#259;r, mânca-i-a#537; guri#539;a lui)

4.La #536;coala de Var#259;, tinerele merg s-o piard#259; prima oar#259;. Inocen#539;a politic#259;, normal. Iar tinerii USL, PDL, UTC #537;i mai #537;tiu eu ce, vor r#259;spunde haios la întrebarea…ce-a#539;i f#259;cut, mam#259;, la #537;coala de var#259;? Gonoreee, mamaie, gonoree!
P#259;i de, b#259;trîni politicieni profesori! Mai dezinfecta#539;i din când în când platforma aia politic#259;, c#259; la cât v#259; mu#537;ca#539;i unii pe al#539;ii de fund, politic vorbind, vi se umple tineretul de doctrine nepl#259;cute.

#536;i vou#259;, tineri promi#539;#259;tori viitori politicieni, tradi#539;ionalul salut nealiniat politic…

hai sictir, loazelor! La munc#259;!"

Mergi la inceput

vai ce ma enerveaza....

uitati aici link-ul

e super tare

http://www.gogaie.ro/tineret-politic-bovin/

Mergi la inceput