Aspirante optimiste > 20 ani (712)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Dupa graficul meu se asteapta ovulatia in ziua 14 (adica trebuie sa prestez pana 12septembrie cel tarziu) si pana atunci poate isi revine.
Dar daca nu, bag antibebe si asta e.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dreambaby spune:

Buna fetelor. Ce mai faceti? Au plecat musafirii, imi pare bine ca mi-am facut o noua prietena. Lorena, ai dreptate, pe 21 septembrie trebuie sa ma duc la analize . La prima ora o sa fiu acolo, iar se sperie doctorii de mine . Eu sunt ok, aproape a trecut CM si de maine ne apucam de treaba iar . Va doresc o duminica excenlenta!

Citat:
citat din mesajul lui lorena_86

eu zic ca mai degraba pe 21 sept sa mergi

atunci se considera cele 21 de zile complete
pe 20 sept intrii in a 21 zi a cm dar nu e completa, nu e incheiata

eu asa cred

fetelor care ati mai facut....voi ce ziceti?

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xdidi spune:

salutare fetelor,
eu cred ca ies din cursa testarilor, de cateva zile am tot avut simtome, care nu erau imaginate deloc, nu suportam mirosul din toaleta de la ikea si dulciurile..mai multe stari de voma si oboseala...ce sa zic azi dimineata m-am testat deci nici urma de cea de-a doua liniuta, deci azi e z26 , cam devreme...dar daca acum n-a iesit nici nu cred ca mai iese, am 15 zile dpo....
acum sper sa ma scuteasca starile astea si sa o iau de la capat , bafta celor care urmeaza sa se testeze saptamana viitoare....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mihaelafalt spune:

Deny tu stii ce e intre voi, eu zic sa nu iei anti bebe sa astepti sa treaca timpul si daca in timpul asta ramai insarcinata o sa vezi ca o sa se bucure si el ca doar nu cred ca e in stare sa iti zica sa faci avort dupa ce ai pierdut odata, stai linistita asa sunt barbatii se sperie de orice dar cand o sa te vada graviduta o sa se bucure.
Si referitor ca al 2 copil vine mai repede stiu si eu un caz in care s-a chinuit vreo 6 ani si cu tratamente a ramas si acum fata are 1 an si cateva luni si ea a aflat ca e gravida iarasi, a fost o surpriza ca a zis ca a avut putine contacte sexuale in timpul asta si nu se asteptau, doctorii au zis ca e imposibil sa mai ramana ca nu are ovulatie deci se poate si cu un ciclu odata la 3-4 luni si ala cu utrogestan.
Va pupic

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Mergi la inceput

Deny, nu renunta la speranta. Si al meu sot s-a razgandit dupa ce imi facusem toate analizele si am inceput tratamentul pt tiroida. M-a si uimit cand l-am auzit ca imi spune ca el nu mai vrea bebe, ca nu e pregatit pt el. Dar acasa si-a cerut scuze, si-a dat seama cat de mult inseamna asta pt mine si nu a mai zis nimic. Si tare mult ii place sa lucreze la in fiecare zi.... si fii optimista!

Mergi la inceput

Xdidi, mie luna trecuta mi-a fost rau, greata tot timpul si stare de voma din senin. Si nu a fost bebe, doar imaginatia mea. Chiar ma gandesc acum daca nu creierul meu a intarziat atat CM... De luna viitoare nu mai zic nimic, nici macar cand ar trebui sa vina CM si incerc sa fiu cat mai relaxata. Plus ca medicul la care am fost miercuri mi-a zis ca statisticile spun ca o femeie nu are prea mari sanse sa ramana gravida din prima luna. Si tot el mi-a spus ca ar fi fost bine sa incepem sa prestam imediat dupa ce am renuntat la antibebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DenyAnd spune:

Va multumesc fetele pt incurajare
O sa vad ce voi face cu antibebe, ca mi-e frica sa le iau din cauza reactiilor adverse.

Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma ca in curand-curand sa fiu pana la termen.
Si asa si asa ! Da, da, da, vreau doi odata!!!
http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Draga mea Deny, si eu ma gandisem la anticonceptionale ca sa ma ajute sa raman mai repede...stiu multe cazuri de fete care au ramas dupa ce au intrerupt sau...dupa ce au uitat o pastila. As face asta o luna sau doua, ca sa pun ovarul in repaus si sa ma echilibrez. Personal, nu cred ca apar efecte adverse daca iei 2 luni pastile. Am luat cativa ani anticonceptionale recomandate de ginecolog ca sa tratez un fibrom uterin (chiar s-a rezolvat).

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

alex, poate exagerez sau ma credeti nebuna ca ma tot bag....
dar din ce am citit si am auzit de la dr, ba chiar pe buletinul meu de analize de la synevo cu mutatiile imi scria clar pe langa altele......interzis anticonceptionale

anticonceptionalele coaguleaza foarte tare sangele

am cunoscut o fata cu mutatii ca si ale noastre si nu stia de ele, ea nu voia bebe dar fuma si lua si ac. si a facut tromboembolism pulmonar.....aproape ca ia fost fatal dar norocul ei a fost ca se afla in germania si acolo au stiut sa intervina repede ca in romania sigur murea

ai mare grija repet
anticonceptionalele sunt strict interzise la persoanele cu trombofilie

sa nu te supii pe mine

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bettercy spune:

Mihaela, merci ca ai scris. Pe mine m-au trimis acasa( stau la 10 minute de spital) si mi-au zis ca daca imi este rau sa ma duc la spital. Doctorul meu sta si el aproape de spital, a zis ca vine imediat daca e o problema. Sotul meu e doctor,nu ginecolog, dar ma monitorizeaza si el acasa...ar trebui sa fiu in siguranta. Aseara am fost la nunta si am si dansat...dar de noaptea trecuta simt ca am o presiune in uter...nu stiu ce este deocamdata. Nu e asa de mare ca sa trebuiasca sa iau medicamente de durere. Daca o sa fiu mai rau, ma duc la spital.

Nu stiu ce doza de metrotrexat mi-au facut, mi-au facut doua injectii, cate una pe fiecare parte.

Mergi la inceput