Aspirante optimiste > 20 ani (712)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

lary74 ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui xdidi

luci vb aia pana nu vezi rosu ....uite-te la tzuky
apropo de proaspata noastra mamica , eu am ceva aciditate la stomac si nu stiu cat de ok ar fi aspenterul, insa cred ca-l voi lua dupa masa sau chiar in timpul mesei...si cum se ia continuu...pls help vreau sa incep cu aspenterul cred ca ar fi mult mai ok...ce eu am endometru mic de obicei 7mm.

mai intai fa ceea ce este necesar, apoi ceea ce este posibil si vei realiza imposibilul

Eu iau Aspenter 1 tb/zi, de 75mg, continuu. Intr-adevar, trebuie sa papacesti inainte, sa nu te doara stomacul. Si eu aveam endometrul de 7mm in ziua 10 a CM, dar la indicatia dr. Cezara Bucur mi-am dat cu cate 2 spatule Oestrogel/zi, acesta crescandu-mi pana la 11,4mm in numai trei zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cixinica spune:

Salutare!
beterrcy ma la DD ca al tau sa fie bine!

fetelor cand citesc cate dintre voi aveti probleme legate de coagularea sangelui ma gandesc sa ma duc si eu intr-o dimineata la dr. Uscatescu sa ma investighez si pe partea asta, am inteles ca da si infertilitate
multi tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lary74 spune:

Multumesc mult!

Citat:
citat din mesajul lui cixinica

lary74 ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Fetelor care stiti de ce e interzisa brinza cu mucegai in sarcina? La naiba tocmai am mancat o bucatica mica, ooooofffff ca numai prostii fac dar nu mai puteam de pofta... Oricum am citit pe ea si e facuta din lapte pasteurizat... Bine, eu nici nu stiu inca daca sunt gravi sau nu, dar ce sa fac, imi fac de lucru :)))) ma fac si io ca sunt gravida...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Ylari, branza cu mucegai poate fi contaminata cu Listeria. Dar branzeturile produse din lapte pasteurizat sunt OK. Si eu ma fac ca-s gravida , imi vine rau de la mirosul de omleta.

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Alex merci, deci e branza cu mucegai din lapte pasteurizat, e ok? Oricum nu mai pun gura...

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa

http://lt1m.lilypie.com/0dLup3.png

Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

www.fertilityfriend.com/home/2ba005/

Tratament din 01 iulie 2011: Femibion 1 / zi, acifol 1 / zi, Cetebe 1g / zi , din 11 august si Aspenter 1 la 2 zile si Fallowise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MeAlex spune:

Nu stiu ce sa zic, teoretic ar fi ok ca e lapte pasteurizat...nu cred ca mucegaiul dauneaza...si eu am mancat 2 bucatele acum vreo 2 saptamani...

Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru

http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavi02 spune:

Lorena, am povestit si eu ce am vazut in spital, ce-i drept femeile respective luau Aspenter a la long, de mult timp, doctorii le-au pus sa intrerupa Aspenterul si le-au rechemat dupa ceva timp la operatie. Vorba ta, cate capete (mai ales de doctori) atatea pareri.

Utrogestanul si eu cred ca e util doar daca ai deficienta de progesteron. Eu am sangerat putin (maroniu-bejuliu) la ambele sarcini in trimestrul I, n-am luat absolut nimic, n-am facut repaus la pat, mi-am vazut de activitati in mod normal si a fost totul bine, a fost doar un mic hematom.

Azi sunt z29 dar am ovulat in z19 (dupa teste) si am avut o super-mica pata bejulie. Poate fi vreun dezechilibru hormonal sau implantare sper eu. Cancer sau alte probleme sigur nu am pt ca tocmai am fost la control + PAPs cu rezultat bun. E a 6-a luna de incercare deja.... pt bb3.

Bafta multa tuturor!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_86 spune:

lavi, ce frumos sa faci 3 bebelasi
si eu tot trei vreau

tin pumnii sa fie luna asta cu noroc

pata maronie e un semn bun, daca nu ai mai avut lunile trecute

cand faci un test?
de cate zile e cm tau?
la celalalte sarcini ai ramas repede?

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s

ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen

Mergi la inceput