Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (197)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

Belleane, succes Elenei la gradi si acomodare usoara!
Si Cristiana a reinceput cresa... a dus-o frate-sau dimineata, sunt curioasa cum a reactionat in prima zi dupa vacanta...se cam obisnuise ea acasa

Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaH spune:

'neatza si din oalnda!

si odo a avut mooed de luni dimineatza. desi la ea nu se pune problema sa fi reinceput ceva. dar cam asa e ea luni dimienatza, ca si maica-sa. azi i-a picat pe bluza. nu vroia cu maneca lunga pt nimci in lume. pe drum catre gradi, in mashina, mi-a zis ca nu vrea sa ma duc eu sa o iau de la gradi, ci tati. i-am zis ca tati e pelcat pana miercuri, ce sa facem, ramne la gradi pana atunci. si a zis: "nu. dar miercuri vreau sa ma ia tati". deci ma accepta, in lipsa de tati.

mai e draguta, cand o supar ma pedepseste: "mami, tu nu ai voi sticker". iar cand sunt cuminte, imi da cate uns ticker. asta e modul de premiere la gradi.

despre vorbit, si odo a inceput tarziu sa vorbeasca. dar a recuperat repede. acum vorbeste destul de bine. noi ins chimb avem alta problema: de cateva saptamani a inceput sa se balbaie. stiu ca si alex a trecut prin perioada asta, putin mai tarziu, pe la 4 ani si ceva si a trecut de la sine. sper sa fie si la odo la fel. nu vreau sa o stresez prea tare cu asta, o mai corectez, incerc sa o fac sa vorbeasca mai rar, desi ea nu vorbeste f repede, sper sa treaca cu timpul si sa nu fie nevoie sa apelez la logoped. trebuie sa vad daca si la gradi se balbaie.
altfel, a inceput sa turie si acasa in olandeza. vorbeste cu prietenii ei de la gradi, imaginari. sau cu papushile. dar cand vrobeste cu noi, numa romana. mai zice uneori cate ceva in olandeza, dar rade, stie ca e altceva.

adriana, La multi ani daca e de saratorit. si noi am sarbatorit in weekend. a facut sotzul ani, cica al doiela majorat. asa ii palce lui sa creada :). a fsot un weekend greu, vienri stat pana pe la 3 noaptea, smabata pana pe la 4. ieri eram varza. nici acum nu sunt mai bine, dar sper sa recuperez zilele astea cat e el plecat. numai cand nu e el acasa pot sa ma culc mai devreme, desi aseara m-a gasit cititul.
apropo, fetelor, voi ce mai cititi? pe mine m-a gasit nostalgia. citesc acum lorelei, a lui teodoreanu. bine, motivul este ca o sa mi se nasca o finutza in octombrie pe care o sa o cheme lorelei, si de aia am laut cartea din romania, dar acum am redecoperit-o, uitasem cat de frumoasa este povestea. si oricat as fi de obosita, o las cu greu seara din mana.
gata cu povestile, ca tb sa ma apuc de munca. cred ca mai voriam sa scriu ceva, dar vin eu mai tarziu.

pupici

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Si Cristiana a reinceput cresa... a dus-o frate-sau dimineata, sunt curioasa cum a reactionat in prima zi dupa vacanta...se cam obisnuise ea acasa

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

n-a avut nici o treaba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:

Citat:

n-a avut nici o treaba

Ma bucur pt boi.!

Mara a avut o zi proasta azi. Speram sa fie mai bine.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

Citat:

Citat:

n-a avut nici o treaba

Ma bucur pt boi.!

Mara a avut o zi proasta azi. Speram sa fie mai bine.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Mititica,cum i-o fi ei acolo printre atatia copii straini!!!
mereu ma gandesc la ea si mi-o imaginez pe Cristi la anu' in Germanica la gradi ...brrrr ma ia cu fiori!
Bafta sa-i fie mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Vine imediat capitol nou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maiiunie2008 spune:

Capitolul 198

Mergi la inceput