"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"
Raspunsuri - Pagina 20
alina_satena spune:
Tatiana ieri a inceput Delia gradinita si am ladsato direct sa doarma acolo,ca sa se obisnuiasca poate vi se pare prea traumatizant dar ea vad ca s-a obisnuit cat de cat mai plange dimineata cand o las dar nu foarte tare ca in prima zi si se linistetste repede.
Ea stie ca merge la gradi nu o duc fortat acum sa vedem ce imi va spune dupa amiaza.
ca mai am munci de facut,
Spor la treburi azi
doinita_g spune:
Tatiana, hai ca te-am dat disparuta
Deci e mai bine la program prelungit...sa inteleg, pe Iarina n-a primit-o?
Eu ies putin la masa de pranz cu fetele
si apoi prestez de-acasa!
Cu tiroida..nu stiu ce sa zic...eu iau 75mg euthyrox zilnic si-mi tot fac analizele la juma de an; pana sa raman insarcinata luam 25mg apoi am crescut...
Dar nu v-am spus ca...mi-a si intarziat CM-ul vreo cateva zile...ceea ce f. rar se intampla
...o sa trec pe la farm. sa-mi iau s-un test
...sper sa nu fie nika, poate doar menop.![]()

Gherman_in spune:
Spor la munci Alina.
Doinita,multam fain,ce se intampla cu tiroida,este hipertiroidism de iei euthyrox zilnic?Ne pregatim de
Pofta buna sa ai.Doinita,pe trans Fagarasan ai fost?Noi am fost in we pe Trans Alpina,e de 1000 ori mai fain decat TransFagarasanu,e super.Daca ai ocazia,nu-l rata.
Mariana,a fost nanasala?Ca urmeaza si la mine,si eu nu m-am pregatit aproape deloc.Sunt tot pe langa
Gherman_in spune:
Nyny,
Tiroida asta e tare ticaloasa,tace si face.E pacatoasa rau.Eu am lucrat vreo 5 ani cu un endocrinolog super,si am vazut destule.Deci si ai tai sunt bombe atomice?Ieri nici nu am stiut ca am copil in casa.Cat am facut smotru vreo 2 ore,Iarinuta mea s-a bagat intr-un geamantan,si-a luat jucariile cu ea,s-a legat si a zis ca merge in Polonia.Nici ca s-a mai dat jos de acolo.Doar ca o mai striga pe Daria din cand in cand,uitase ca e la gradi![]()
Gherman_in spune:
Ma duc si eu sa le fac un pireut cu ficatei,si apoi sa calc,ca iar am vreo 7 masini
.Mai spre seara merg sa incerc vreo cateva freze pt nanaseala.Nu stiu ce o sa fie,mi-am luat niste pantofi(cotonoage)
cu platforma si toc cui de-un metru,si-mi sunt mici,ceilalti erau prea mari,eu port cu juma de nr.Am rochia extrem de lunga cu tot modelul jos,si nu vreau sa tai din ea,o sa fie rasu-plansu.Si cred ca o sa-i mananc seminte in cap sotului,sa nu mai vorbesc de fin![]()
alina_satena spune:
Fetelor am sunat-o pe educatoarea Deliei si mi-a spus ca nu are fiicamea nici o treaba a vorbit cu educatoarea a ajutato sa faca liniste de plans nu a mai plans ceea ce ma bucura si mi-am luat o pitara dupa inima![]()

MarianaPop spune:
Salutare!
Tatiana, da' bine ca ai venit....ufff ma gandeam la toate cele
.
Dariei si Iarinutei cea cuminte
.
Gata mi-am facut datoria de nasa, daca vrei sa vezi
intra pe picasa
. Lasa ca o sa fii sepsi oricum 
. Ce daca o sa fii mai high...asa se poarta in ziua de astazi 
.
Hop si io in club...cica as avea probleme cu glanda, o dereglare, ca de-aia am HTA si nu reusesc sa dau jos kilele in plus
. O sa vad in octombrie ce si cum...
si spor la "trebi"!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
La tine-i hipotiroidism Mariana?Ca acolo nu dai jos nicicum kg.Eu aveam paciente de 130kg,veneau la analize,si gaseste vena frate.Dar era ok.Abia le asteptam![]()

MarianaPop spune:
Doinita
. Asteptam cu nerabdare vesti bune 
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alina_satena Fetelor am sunat-o pe educatoarea Deliei si mi-a spus ca nu are fiicamea nici o treaba a vorbit cu educatoarea a ajutato sa faca liniste de plans nu a mai plans ceea ce ma bucura si mi-am luat o pitara dupa inima ![]() ![]() ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Bravooo Delia

! Sa o tina tot asa 
! Bine ca te-ai linistit din punctul asta de vedere!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**