"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"
Raspunsuri - Pagina 15
nyny spune:
Neatza fetelor...
Prezenta la cafea, sarumana Mariana

. Sorry pt absenta... sunt intr-o perioada cam nasoala. Am inceput in fiecare zi un mesaj dar mai mult de 'sarumana pt cofee' n-am putut spune. Nu stiu ce am... probabil ca m-a lovit si pe mine 'astenia de toamna'(daca exista asa ceva). Oarecum nemotivat, pt ca abia asteptam sa se termine vacantele, sa inceapa si Mara gradi... sa intram in normal. Probabil ca m-a ajuns oboseala, nu stiu ce se intampla...
Una peste alta, am inceput gradi... cu emotiile de rigoare pt mine, iar pt ea fara nici un stres. Se cunoaste ca a mai fost si anul trecut. E bine.
Alina
iar zacusca?

... m-ai omorat de tot. Aiurea faza cu gradinita Deliei. Spuneai ca ai fost acolo si nu ai gasit pe nimeni?... chiar ciudat. N-ai putea sa te orientezi in alta parte?
Tatiana
stai linistita ca o sa se obisnuiasca. Primele 2 sapt sunt mai grele. Nu merg amandoua?
Doinita
la voi cum decurge acomodarea?
Sunt prin zona. Incep procesul de resuscitare
... ca n-am alta sansa.
Va pup pe toate..
Mamica fericita de Mara si de David
alina_satena spune:
Nyny stai linistita si pe mine ma cam lovit astenia de toamna,la Delia la gradiniota nu stiu ce se intampla ca deja numai rezist
cedez nervos.
In alta parte chiar nu ma pot orienta deoarece toate locurile la gradinite sunt ocupate
MarianaPop spune:
Salutare
!
Atunci schimbam tratatia de dimineata
. Pregatesc energizante la greu, ca sa va scot din oboseala
.
Nyny, Alina va imbratisez cu mult drag
! Fiti "barbate" fetelor!
Uite, ca sa va inveselesc putin, o sa incarc poznele de sambata
.

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
nyny spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MarianaPop Salutare !Atunci schimbam tratatia de dimineata .Nyny, Alina va imbratisez cu mult drag ! Fiti "barbate" fetelor!Uite, ca sa va inveselesc putin, o sa incarc poznele de sambata ![]() ![]() ![]() Mariana, mamica de Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!** |

M-am delectat cu poze

... mai mai ce eleganti sunteti. Sa va fie de bine nashitul. Ati fost doar la starea civila?... ca n-am vazut lumanarile pt bisericaMamica fericita de Mara si de David
MarianaPop spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
![]() ![]() ![]() M-am delectat cu poze ![]() ![]() ... mai mai ce eleganti sunteti. Sa va fie de bine nashitul. Ati fost doar la starea civila?... ca n-am vazut lumanarile pt bisericaMamica fericita de Mara si de David |
Multumim

! Sunt foto facute cu aparatul nostru dupa oficierea casatoriei religioase. Celelate (cu lumanarile) sunt facute cu aparatul finilor. Asteptam sa intram in posesia lor. O sa le descarc saptamana viitoare. 
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Buna fetelor!
Sper ca sunteti bine, si voi si puiutii ca n-am citit nimic!
Vroiam doar sa va spun ca prima zi de gradi s-a sfarsit cu un drum la urgente seara la 22.
Teo n-a avut probleme de acomodare, n-a plans, s-a jucat frumos...era o chitaiala acolo...dar cea mai tare faza...n-a lasat-o sa faca pipi cand ia venit copchilului...ca-i duceau ei cu cardu...si ea mititica s-a tinut...si-a facut o cistita mecanica
...asa ca la culcare...zbiera c-o ustura si facuse f. putin si f. galben...
Deci, noi spital, analize, medic, milion...
Azi m-am luat de toate la gradi...de la asistenta pana la dir.

doinita_g spune:
Alina ai PM! si sa te ajute DD sa rezolvi cu gradi 
Ultima cifra la noi e de 40 de copii in grupa
...
Acum am chemat-o pe mama si dupa masa de pranz o ia acasa...ca plang aia si nu dovedesc doamnele sa-i linisteasca iar ea nu poate doarmi in mega zgomot, si oricum acum ii dau uricol, spalaturi, ceaiuri...si astept urocultura...nu sunt semne de infectie sumarul era OK...atata ca ea e mai 'pisacioasa' si saraca s-a abtinut
Dar m-am enervat ingrozitor, m-am speriat f. tare ca zbiera si nu stiam ce are, mi-am golit cardul din prima zi...
Ea saraca mi-a spus cand am luat-o ca n-a lasat-o sa faca pipi...dar eu m-am gandit ca n-a lasat-o singura
...apoi zicea ca a mai vrut sa faca inainte de masa...da' doamna ia zis ca nu acum, dupa masa
Oare eu is cu capul? dar mi se pare normal ca fiecare face ...in ritmul propriu...
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Alina ai PM! si sa te ajute DD sa rezolvi cu gradi ![]() Ultima cifra la noi e de 40 de copii in grupa ...Acum am chemat-o pe mama si dupa masa de pranz o ia acasa...ca plang aia si nu dovedesc doamnele sa-i linisteasca iar ea nu poate doarmi in mega zgomot, si oricum acum ii dau uricol, spalaturi, ceaiuri...si astept urocultura...nu sunt semne de infectie sumarul era OK...atata ca ea e mai 'pisacioasa' si saraca s-a abtinut ![]() Dar m-am enervat ingrozitor, m-am speriat f. tare ca zbiera si nu stiam ce are, mi-am golit cardul din prima zi... Ea saraca mi-a spus cand am luat-o ca n-a lasat-o sa faca pipi...dar eu m-am gandit ca n-a lasat-o singura ...apoi zicea ca a mai vrut sa faca inainte de masa...da' doamna ia zis ca nu acum, dupa masa![]() Oare eu is cu capul? dar mi se pare normal ca fiecare face ...in ritmul propriu... ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Doamne maiculita Domnului, ce povestesti tu
? Ce personal au acolo nene? Inteleg sa aiba o rutina, dar nu sa o impui din prima zi...Normal ca trebuie sa faca cand le vine...la cresa la Bianca ii pune pe toti dupa servirea fiecarei mese, dar n-a interzis niciodata vre-unui copil sa nu faca pp sau kk intre timp. Sunt curioasa, ce explicatii ai primit?Sanatate Teodorei
!Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
alina_satena spune:
Doinita iti voi lasa PM,legat de gradinita si de ce povestesti tu eu sunt impotriva violentei dar le bateam asta este sigur.
Gradinita Deliei nu a inceput inca de 2 saptamani ma pun sa sun in zilele de luni,miercuri si vineri si tot nu pot sa imi dea un minim de informatii

>>