"Prichindei nazdravani 2008 (11)!"
Raspunsuri - Pagina 12
doinita_g spune:
Nynymultam pt. ginul tonic!
Aseara am iesit si noi la o terasa ca tot era sarbatoare, si-am servit o bere, copilu' o piza reclama - reclama mascata cu jucarie inclusa![]()

MarianaPop spune:
Doinita, multumesc 
!
Distractie placuta dupa amiaza. Gablontzuri, poseta...
Ceva emotii
? Incepeti gradi de luni
?
Alina, uite ce am gasit
! Au plecat neamurile? Incepeti si voi gradi de luni
?
Nyny, ce mai faci mami? Ceva canini la orizont?
Davidutz frumos!
Tatiana, cum mai sunteti
? Insanatosire grabnica
!
O zi buna in continuare! Licori nu va mai las, ca v-ati facut de cap ieri ![]()
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
doinita_g spune:
Mariana, ma incearca niscavai emotii...mai ales ca nu-mi dau seama cum a trecut timpul
; azi dimineata am luat-o in brate si vroiam s-o tin cat mai mult asa...dar mi-am dat seama ca ma durea spatele si coloana...semn ca bebitza crescuse...sau mamei ii cedeaza balamalele![]()
Mai rau ma speria chestia aia...cu 38 de copchii
, dar oi vedea eu cum sta treaba sapt. veetoare si-n functie de asta iau atunci o decizie. Ca de-s asa de multi sunt hotarata sa incerc in alte parti

alina_satena spune:
Mersi nfetelor ptr cafea,noi nu incepem gradinita luni
.
Astazi am fost la doctora Deliei si ne-a spus sa nu yi dam bronhovaxom si sa yi dam ribomunil si inca un medicament mi-a dat si vitamine si peritol ca nu doarme mai deloc
.
Acum sa vedem ce vom face
Eu spun dupa acum LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de maine deoarece este sfanta Teodora (si ziua soacrei mele de nume)

Sper sa mai intru astazi
Mai am o problema deoarece eu cu sotul meu de cand au venit rudele nu am mai stat deloc nici un moment de intimitate
nimic nimic mau disperat
MARIANA stiam de acest targ dar iti multumesc frumos maine voi merge sa vad ce mai este pe acolo
MarianaPop spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui doinita_g Mariana, ma incearca niscavai emotii...mai ales ca nu-mi dau seama cum a trecut timpul ; azi dimineata am luat-o in brate si vroiam s-o tin cat mai mult asa...dar mi-am dat seama ca ma durea spatele si coloana...semn ca bebitza crescuse...sau mamei ii cedeaza balamaleleMai rau ma speria chestia aia...cu 38 de copchii , dar oi vedea eu cum sta treaba sapt. veetoare si-n functie de asta iau atunci o decizie. Ca de-s asa de multi sunt hotarata sa incerc in alte parti![]() ![]() Doinitza >> Alexia-Teodora (Tzupanica) 16/03/2008)"Lucruri pe care le poti darui si pastra in acelasi timp:cuvantul, un zambet si o inima recunoscatoare" |
Anul trecut cand am dus-o prima zi la cresa, am fost...nu pot sa descriu in cuvinte...am fost cu sufletul la gura si ma uitam la ceas din 10 in 10 min
. Daca eram fumatoare, eram in stare sa fumeg 10 tigari odata
. Ma speria gandul ca persoane straine au grija de copilu' meu drag
. Plus ca ea mi-a tras cam 3 saptamani de urlaturi cand o lasam acolo, asta pana s-a acomodat...
. In privinta numarului, mi se pare exagerat...
. Vezi tu cum vor decurge lucrurile si poate reusesti in alta parte, asta trebuie sa o faci repede pana nu se obisnuieste Teo cu ceilalti copii, dupa aceea e mai greu sa o "smulgi" din colectivul respectiv. 

Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
MarianaPop spune:
| citat din mesajul lui alina_satena Mersi nfetelor ptr cafea,noi nu incepem gradinita luni .Astazi am fost la doctora Deliei si ne-a spus sa nu yi dam bronhovaxom si sa yi dam ribomunil si inca un medicament mi-a dat si vitamine si peritol ca nu doarme mai deloc .Acum sa vedem ce vom face Eu spun dupa acum LA MULTI ANI sarbatoritilor zilei de maine deoarece este sfanta Teodora (si ziua soacrei mele de nume) ![]() ![]() Sper sa mai intru astazi Mai am o problema deoarece eu cu sotul meu de cand au venit rudele nu am mai stat deloc nici un moment de intimitate nimic nimic mau disperat![]() MARIANA stiam de acest targ dar iti multumesc frumos maine voi merge sa vad ce mai este pe acolo ![]() http://alinahandmade.blogspot.com/ |
Offf....Doamne! Sanatate multa Deliei
, ca vad ca n-ati reusit sa scapati de bronhovaxom
.LMA soacrei tale, nu cumva este duminica sau ma insel

?Lasa ca e timp sa recuperati
!
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**
Gherman_in spune:
Hai ca am aterizat si eu,tocmai am culcat fetele.Doinita,or fi ei 38,da stai linistita ca nu cred ca or sa fie toti prezenti de fiecare data,n-au cum.La Daria totdeauna sunt jumate din tot colectivul.Distractie placuta
.
Noi suntem prezenti amandoi la Grey in fiecare seara.Saraca Izzi,a fost operata pe creier,si aseara au dus-o la alta operatie.Ce zici,scapa?Noi nu suntem bine deloc,si deja e a 5-a zi cu nasu prastie,am evitat antibioticele,cred ca ma duc iar la dr.Poate reusim sa nu ratam gradinita luni.
Le-am dezvatat de pampers pe amandoua,nu mai au nici noaptea,dar inca ma tin de ele cu olita,sa vedeti ce moace au cand le pun noaptea pe ea
MarianaPop spune:

| citat din mesajul lui Gherman_in Fug si eu la munci,adica la copt vreo 13 kg de vinete ![]() tatiana |
Harnicuta ca o furnicutza
!
13 kg? N-am copt niciodata mai mult de 3 kg. De pus la congelator nici nu mai vorbesc....
Sanatate multa tuturor! Sa va treaca mai repede nasurile
!Bravo

des-pampers-atelor
! Eu n-am trezit-o niciodata noaptea pe Bianca sa faca pp la olita De Izzi, eu zic ca da...sper sa nu mai vina Denny dupa ea
.
Mariana, mamica de
MarianaPop spune:
Tatiana,
m-am grabit repede cu presupusul
. Izzie si George parasesc serialul, deci...Si vestea buna
serialul ajunge si la al 8-lea sezon. Meredith si Derek presteaza in continuare
.
Mariana, mamica de
Bianca Alessia , domnisoara mea iubita
**Suntem atat de fericiti pe cat noi insine ne ingaduim sa fim!**

>>