Strugurasi S-O11- BV NATI ,Rallu, Hai Theea (107)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

Neatza,

FELICITARTI NATI! BEBE CUMINTE SI MANCACIOS SA AI!

KORA - iesim azi la frappe, poate-poate mai uiti cat timp mai e pana la "livrarea" lui bebe

mamica de Indra Stefania si Eva Alexandra ( in burtica)

36+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Sei, multam de incurajari

Doar ce am vb cu Hayat. Era cam adormita ca i-au facut dim un diazepam ca s-a terminat prea repede perfuzia de gynipral azi noapte si avea dureri.
Ieri la control i-a spus dr ca i s-a mai lungit colul, ca e de 2,4cm si e inchis. Vineri incheie saptm 35 si practic de luni incolo poate sa nasca fara probleme la spitalul Ilfov. Noi speram sa stea bebe cat mai mult aproape de termen sa respecte varsta - sa-l lase pe al meu sa se nasca inainte, cum e dpn-ul

35+ cu DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Nanna, iesim:) Pe la cat? Eu ma vad pe la 11.30 cu o avocata de-a mea, cred ca pe la 1 terminam si o rog pe ea sa ma duca la mall direct, daca poti si tu tot asa pe la 1.00/1.30.

Citat:
citat din mesajul lui nanna_mika

Neatza,

KORA - iesim azi la frappe, poate-poate mai uiti cat timp mai e pana la "livrarea" lui bebe

36+ cu Eva Alexandra

35+ cu DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiasi spune:

Zen, Lali, zen!

felicitari Nataliei si un bun venit pe lume micutei Ilinca!!!
sa fiti sanatoase amandoua si sa ajungeti repejor acasa!!!

Maine am programare la doctor sa vedem cu ce vesti ma intorc..

Theea, Zubi, ce faceti?

Oana 36+ cu Maria Ecaterina

Doamne Doamne , ajuta-ne sa avem o sanatoasa si la termen!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nanna_mika spune:

KORA - e perfect! Ne auzim la tel.

36+ cu Eva Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Felicitari Nati, bine ai venit baby Ilinca sa fiti sanatoase si fericite amandoua!!

felicitari Rallu, bun venit bebe Clara...hai mami povesteste-ne cum a fost!

Kora mami, tu mai ai 28 de zile, eu mai am cam 5o!! chiar azinoapte ma gandeam ca acu incepe greul, cel mai rau e cu aplecatul, cu dormitul, cu intorsul de pe-o parte pe alta...

am meu sot gletuieste camera copiiilor, eu tot l-am batut la cap s-o faca acu 4-5 saptamani sa-l pot ajuta, el zicea ca-i devreme, avem timp, ete acu cu o mana gletuieste iar cucealalta curata gresia, ca eu n-am corp de raschetat in urma lui

lali ce-mi plac cearceafurile tale, si sfaturile ionelei, sper sa am mintea suficient de limpede si sa le pot pune in aplicare cand imi vine sorocul...

didiana azi esti mai bine¿

marina sa-ti spun cum stau lucrurile gemelare pe-aci...normale, ca si o sarcina normala se trataeaza. Adica daca urca tensiunea sau ai edeme ceva, te programeaa la cezariana prin sapt 36, dar daca nu, gemenii ies frumos unul dupa altul, prin nastere naturala, cu o moasa buna si-o epidurala si mai buna cum ziceai tu: ne descurcam noi!

ieri am fost la herbolariu sa caut frunze de zmeur, si bineinteles ca s-au uitat la mine ca la felul 5..nu au, nu au auzit, ar putea intreba, dar dureaza bla bla bla, cand le-am spus la ce foloseste mi-au raspuns: la ce vrei ceaiuri cand in ziua de azi ti se pune epidurala si nu simti nimic¿

nanna ce n-as da eu sa am sot obsedat de curatenie hihih al meu e ordonat, nu ma bag in dulapurile lui niciodata, dar nu-i omul care saa-l deranjeze praful pe noptiera, bucatarie plina de faramituri, sau baia stropita.

lali e ceva ce nu papi deloc cat alaptezi¿¿ hai fetelor, fie-va mila, faceti o lista cu alimente pro si alimente contra

hellena si eu am senzatiile respective, intevaturi jos, mai ales seara, cand probabil burta e mai grea, si dureri ca la ciclu inainte de caca. Contractiile insa le am separat.

alex bad bad girl, restaurant indian zici¿ multe condimente pt un stomacel asa mic si inghesuit cum avem noi acum...sau obisnuiti sa mergeti des¿

32+

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zubi spune:

hello fetele...Zubi nu naste(.....fetelor, nu am nici cel mai mic semn ca se apropie, ce sa mai fac......

mamici, ma uit la pozele cu bebe de nu stiu cate ori pe zi si sunt vrajita,cat de dulci sunt toate fetitele, Sei, Marryan, Lore,si toate mamicile, cum e sa ii priviti, sa stiti ca au stat in burtica la voi.....cat e de frumos..

Felicitari rallu..

NATI..felicitari mami

Zubi, mami39+ cu
minunea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lali_mete spune:

Dbunny din ce stiu eu nu exista aliment interzis in lauzie. E esential sa mananci ca inainte de a ramane insarcinata sau de a naste. Cum spunea Ionela intr-o alta postare ei, cat mai sanatos ,cat mai variat ,si cat mai asemanator cu meniul tau obisnuit.

Eu plec,gata,suntem imbracati, sa fie gata si tati,si plecam dupa Paul,ne intoarcem maine.

Pentru Raisa
Lali mamica de Paul-Iulian ( 01.10.2009)
si Ioana Teodora (23.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

eu m-am trezit gandindu-ma la Nati

BRAVO MAMICO! FELICITARI!

BINE AI VENIT MULT ASTEPTATA BB CLARA!!!

mami de (30.06.2005) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

eu am o veste proasta ..... AM RACIT!!!

de ieri simteam ca ma ia dar speram sa fie doar o senzatie. de unde!?! am racit zdravan. ma dor muschii, capul, sunt ametita si buhaita, imi curge nasul ... si pt prima oara in 8 luni .... mi-e frig si am picioarele inghetate
am reusit toata sarcina sa fiu ok si acum la final am dat-o in bara ... sunt zombie

lali ... abia astept sa povestesti reactiile lui Paul ... si sentimentele tale evident ... cu amandoi off Doamne ce bucurie vreau si eu !!!

mami de (30.06.2005) si 35+

Mergi la inceput