Strugurasi S-O11- BV NATI ,Rallu, Hai Theea (107)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Fetelor,sunt taaaare trista
Dbunny, vin si eu cu tine in butoi (poate cedeaza sub greutatea noastra si scapam de el de tot)

Tocmai m-am intors de la dr. Bebe e micut, de unde era cu 1-2 zle inainte, dpn-2oct, acum e mai mic cu 5 zile (dpn-7oct) Are 2617 g (+/- 390gr)
Am un deja-vu! Asa a fost si la Iannis, in aceeasi saptamana de sarcina ca acum -36, am fost la eco si era mai mic, doar ca uitandu-ma la eco lui Iannis, el eram mai mare cu vreo 150gr decat e bebe2 acum
Cum naiba??? Am burtica muuuult mai mare decat o aveam la Iannis, am facut si tratament cu Clexane,am luat si niste medicamente in plus fata de cum am luat la Iannis. Cum pisici s-a ajuns iar la asta? Sunt defecta

M-a programat ptr cezariana ptr 21sept, pana atunci o sa ma duc saptamanal sa ma vada, speram sa recupereze bebe totusi. Si atunci poate imi devanseaza cezariana mai aproape de termen. Dar daca tot nu creste, deci nu mai e alimentat cum tb de mine, atunci o sa-l scoata mai devreme sa-l tina la incubator Si va tb sa fac dexametazona cu 2zile inainte de ceza...

35+ cu DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

Kora, dar IR-urile nu le masoara? si la placenta nu se uita ce grad e?

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns seidana spune:

Citat:
citat din mesajul lui idanuca

Buna fetelor ,

Am o intrebare pentru cele care au nascut la stat (pentru cele care au nascut eventual la Stanca in Cluj): Este nevoie de adeverinta care sa precizeze ca ai platit CAS-ul si in ce cont? Am inceput sa caut ce imi trebuie pentru bagajul de materninate si am gasit ca e nevoie de o astfel de adeverinta pe langa celelalte acte ( dosar de sarcina , act de identitate etc)

Mersi si o seara frumoasa sa aveti,

Va pup pe toate

Danuta 34+

danuca nu trebuie adeverinta, nasterea e gratuita ...

IONELA .. te rog sa pui citatul din cuvintele tale calde pe prima pagina... , esti o persoana f frumoasa ..

Cea mai fericita de Elena Alexandra (24.08.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikka11 spune:

oana imi pare rau ca ai probleme iar cu tensiunea, nu te mai supara, bebelusa ta este bine. Eu am avut 2700 la nastere(m-am nascut la termen)si dupa aceea am recuperat foarte bine, nici eu nu am fost bolnavicioasa, nici bolile copilariei nu le-am facut

eu am fost la dr, tensiune 14/8, mi-o luasem acasa, mi-a luat-o si la cabinet, aceeasi. mi-a dat sa fac niste analize, nu inteleg ce naiba a scris pe foaia aia, cert e ca daca analizele ies bine, mi-a spus sa ma mai duc la el pe 15-16 septembrie si atunci imi programeaza ceza, daca ies aiurea cred ca o va grabi. mi-a spus ca bebelusa e ok, are aproximativ 2900 gr( acum 3 sapt avea 2700), placenta si lichidul ok, colul ok...problema e tensiunea asta nenorocita
Mie mi-e rau de la dopegyt, ma ia somnul si apoi ma doare capul si imi vine sa vomit...ca naiba
Dbunny dar cat e de mare bebelina ta?
nanna ce bine ca ai terminat de calcat hainutele...eu in afara de cele de spital, nici nu m-am atins de ele, am 3 sacose care ma asteapta...
kora imi pare rau tinem pumnii sa recupreze bebe si sa nu fie nevoie de operatie mai devreme

mie mi se pare tare ciudat, fetele care au nascut deja parca vorbesc in alta limba, alaptat, program de somn etc, noi am ramas cu burticile, ecografiile, controalele, analizele

36+ cu Maria-Alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Placenta e grad 2 spre 3.

Mi-a masurat si IR-urile, nu sunt prea bune valorile, dar nu stiu cat ca nu am retinut, iar asistenta nu a scris asta in hartia aia cu concluziile eco. Ba mai mult a scris la toate (si cele ombilicale si uterine) ca sunt valori normale
Am vazut asta abia cand am ajuns acasa.

OOOOOOF!

Citat:
citat din mesajul lui May3

Kora, dar IR-urile nu le masoara? si la placenta nu se uita ce grad e?

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

35+ cu DPN 01.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui mikka11
[Dbunny dar cat e de mare bebelina ta?

la ultima eco(27s) avea aproape 1.2oo, aici la sarcina pe sapt pune ca ar trebui sa aibe intre 8oo si 9oo grame. Luni am iar eco si vedem cat are la 33s...

kora imi pare rau dar loc in butoi nu mai este...eu si cele 77 de kile ale mele ocupam tot placenta grad 2 spre 3 e f bine pt saptamanile tale, iar 2,6oo e perfect. in ultima luna ar mai trebui sa puna 6-7oo grame in mod normal. Dupa parerea mea 3,3oo ar fi perfect...

Dbunny si Daniel (23.11.2006)
I never said it would be easy, I only said it would be worth it...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

kora, gradul e bun, iar IR-urile, daca-s normale, inclusiv pe cordon, inseamna ca bebe e hranit cum trebuie.

dbunny, si a mea avea 1200 la 27 sapt si n-am diabet.
sta linistita ca nu e musai s-o afecteze.
tine dieta.
mai ai putin.

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

Mikka … culmea e ca nu mi-am dorit niciodata sa stau la casa. M-am nascut in cutie si acolo imi doream sa mor. Ma simt mult mai safe. sotul si copilul au fost cei cu vise. eu doar i-am urmat ... nu spun ca-mi pare rau ci doar ca ... exista avantaje si dezavantaje.
Stii cum e “nu-i pt cine se pregateste, e pt cine se nimereste” … cam asa si la mine. Dar iti doresc din tot sufletul sa-ti realizezi visul …

May … un boom imobiliar ca ala nu cred ca mai pupam vreodata. Bravo celor care au luat trenul ala.
Ma, app de apartamente, denota calitatea oamenilor … pe multi i-am auzit plangandu-se de cum gasesc apartamentele dupa inchiriere … jalnic ce se intampla. ma rog sa nu am bafta asta

ionela frumos spus

mami de (30.06.2005) si 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns theea spune:

Intru pe fuga sa va zic sa scoateti majoretele si pt noi.Cred ca s-a hoarat si mogaldeata mica sa vina pe lume.Scuzati greselile dar scriu printre contractii din 5 in 5 min.Apa inca nu mi s-a rupt asa ca vedem cat o sa dureze.Tineti-mi pumnii si am sa incerc sa va tin la curent cand pot.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elly_b spune:

HAI THEEA!!!

HAI BB DE THEEA!!!

mami de (30.06.2005) si 35+

Mergi la inceput