Mamici si copii din Arges (3)
Raspunsuri - Pagina 4
mirela0521 spune:
pai va trebui sa le cumpar pijamale si papucei noi. prosopele au pe cele de anul trecut care sunt inca bune. caietele speciale si rechizite vor lua educatoarele la gradi pt toata clasa din fondul clasei (anul trecut a fost 150lei/copil, ma intreb cat vom da anul acesta). hainute au destule si le tot cumparam (eu si mama) cand gasim ceva frumos. probabil ceva lenjerie intima o sa le mai cumpar. maieurile stiu sigur ca au cam intrat la apa si sunt cam scurte, deci vor trebui altele noi, chilotei si ciorapei, dar nu sunt o avere astea. mai nasol daca trebuie sa cumperi geci/blugi/adidasi ca astea te rup de bani cand ai 2 copii. eu mi-am facut provizii de incaltaminte de la leonardo cand au fost reduceri in feb-apr. le-am cumparat la amandoi, au adidasi noi si cisme pt la iarna.
bilutza78 spune:
Ooo, imi e tare dor, dar ma bucur ca are o vacanta mai activa decat i-as putea oferi eu acum. E plecata cu matusica ei si cu una din bunici si cu ceva prieteni cu copii de varsta ei. Ea s-a obisnuit sa "circule" in vacanta de vara: pe la bunicii din ambele parti, pe la matusica sau pe la fratele meu, la mare sau la munte cu ei...ca ei n-au copii...si cu noi cand plecam pe undeva. Trebuia sa mergem si noi la mare, dar am renuntat.
Pentru gradi inca nu am luat nimic. Am ceva rechizite luate, dar astept lista de la educatoare ca sa iau si restul. Hainute si incaltari trebuie sa iau neaparat, ca nu-i mai vin cele din primavara. Ma gandeam sa ma duc la Auchan pt hainute. Eu ii mai iau si unele aduse din Anglia, Girl2Girl, daca stiti marca. Aduc unii la un sh din prundu, dar astea din Anglia sunt noi. Si preturile sunt exact ca acolo: 12 lei colantii, 15-20-30 bluzele...numai sa gasesc marimea ei.
mathilda spune:
buna fetelor,
pai nu in toata canada sunt preturi din astea, ci in unele zone din unele provincii. in provincia unde stau eu sunt f scumpe- o casa buna o iei aici cu 550 000 cad. pai eu sunt plecata din romania din 2002. am stat in n.voda, langa spitalul militari
ank999 spune:
Neata fetele.
Noi plecam azi la tara pana Duminica, asa ca va rog sa va rugati pt noi sa nu ploua.
Eu trebuie obligatoriu sa-i iau Erica incaltari, strampi, niste bluzite cu maneca lunga si maiouri, da find cu dosu' in doua case nici nu-mi dau seama ce are si ce nu.
Mirela papucei ,papucei cumperi? A mea de ex vrea balerini.
Mathilda eu am serviciul in zona in care ai stat tu.
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
ank999 spune:
Bilutza e super pentru fetita ta. Nu ne-ai spus daca sunt cumintele.
Eu pe Erica o sa o duc la gradi cred ca marti sau miercuri, daca fac rost de bani sa iau cele necesare, ca iar ne intarzie salariul
La noi rechizitele au fost anul trecut 250 de lei si le-au luat doamnele.
Mirela maine pleci. Sa aveti drum bun si sa o saluti si pe Iulia din partea mea. Cate luni are?
Anca cu Erica Elena Nicoleta (06.12.2006)www.flickr.com/photos/9330118@N03//" target="_blank">poze,
lorellay spune:
heloooooooooooooooo...........
Am fost si inca mai sunt in concediu..pana marti..din 16 august!
Salutari fetelor noi!Matilda eu locuiesc in mioveni dar nu te pot ajuta.Este o agentie imobiliara aici mai mare ..kamarad..caut si-ti dau nr de tf daca vrei. Noi am incercat sa vindem apartamentul anul trecut dar nu am reusit.
Noi am fost 2 zile la poiana brasov si 2 zile la albena. Fara strumfi.Apoi eu am fost cu copiii la ai mei o saptamana.M-am intors alalteieri ca ieri a fost la sedinta la scoala.
Am realizat ceva in concediul asta...am scapat-o pe diana de scutec...ufff...deci va putea merge si ea la gradi.Dar cred ca o duc de la 1 oct, sa ne revenim cu banutii.Pt codrin tre sa cumpar uniforma..si ceva rechizite.
Vreau sa vand un carucior de copii, bebe, stiti pe cineva?Il dau cu 2oo lei, e visiniu cu negru.
Ankule cica ploua in week-end.
CODRIN *15.02.2005 si DIANA *10.11.2009
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
mirela0521 spune:
sorana bine ai revenit! credeam ca ne-ai parasit!
ralu cum este la serv? asteptam sa ne impartasesti primele impresii.
da anca, maine plec. adik sper sa plec maine la sora-mea.
asta in cazul in care termin gabajul de facut si tot ce mai am de facut pe acasa. sa mai spal niste rufe si sa le usuc, sa dezghet frigiderul+congelatorul, sa tai niste pui etc daca nu reusesc sa fac totul pana maine, plec dumin dimin devreme si nu mai dau pe la iulia. probabil ca dau la intoparcere in cazul asta. mai are pana la inceputul lunii noiembrie.
as mai fi avut si niste ardei de cumparat, de tocat si de bagat la congelator, dar cred ca ii las pt dupa concediu. mai vreau sa iau si niste kapia sa coc si sa le bag la borcane cu sos. dar tot dupa concediu si asta! plus muraturi tot atunci. uffffff ce de ma asteapta dupa concediu...
va pup si sa aveti o saptamana minunata!
lorellay spune:
un pret la vinete in Pitesti acolo la engros pe centura, imi spune si mie cineva?
Cea mai mare bogatie din aceasta lume sunt copiii, mai mult decat toti banii din lume si toata puterea de pe pamant. Mario Puzo
ank999 spune:
Sorana stai sa o sun pe mama ca ea a cumparat saptamana trecuta :1 leu kg. Cica sunt gogosari cu 1,5 lei.
Ma da ai avut concediu nu gluma. Felicitari Dianei. Noi pe la 1.5 ani am scapat.
Sper totusi sa nu ploua ca vreau sa-mi coc si eu niste ardei si niste vinete la tara, macar 2-3 pungi din fiecare, in functie de timp ca io nu am decat dulceata
Mirela muraturile sunt musai si la mine: gogosari, castraveti, taranesti+ ardeiul tocat. Spor la treaba si sa aveti distractie placuta.
Pup si va doresc un week-end placut.
Sper totusi sa nu ploua...
lorellay spune:
saru-mana...ma duc dimineatza sau mai bine sa merg azi dupamiaza?Cand or fi mai bune preturile?
Si codrin a scapat devereme de scutec da cu bestia a fost mai greu!
hai ca tin si eu pumnii sa nu ploua ca vreau sa coc vinete maine..afara!