Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aerlilian spune:

Rezultat: "Nu au fost detectate aneuploidii moleculare ale cromozomilor 13, 18, 21. Au fost detectate o copie a cromozomului X si una a cromozomului Y, sugerand un embrion masculin."
Asadar dragele mele, scumpa mea Daria va fi...Tudor.Sunt fericita ca este ok.
17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaBuc spune:

aerlilian, felicitari pentru rezultatul bun! Sa fie santos putosul!

alaptare: eu am alaptat 5 luni si poate alaptam mai mult daca nu ma certam cu soacra si am pierdut laptele de pe o zi pe alta. Greu cu alaptatul! Pentru mine nu a fost o experienta inaltatoarea. Nu am simtit niciodata vreo conexiune mai speciala cu bebelina. In plus, imunitatea nu e data de laptele matern decat intr-o mica masura, in sensul ca, daca mama raceste in timpul alaptarii si face anticorpi ii transmite si bebelusului. Bebelusul se naste cu o imunitate ereditara, pe care dupa varsta de 6 luni si-o imbunatateste singurel. Imunitatea se formeaza in general pana la varsta de 5 ani. Indiferent, eu vreau sa imi alaptez bebele, dar nu fac din asta un scop in sine; cat e lapte, bine.

nasterea: eu am nascut natural fara epidurala si sincer a2a oara refuz sa o mai fac. Travaliu si nasterea au fost grele, din cauza oboselii, la marele final nu mai aveam contractii suficient de puternice, copilul s-a blocat pe canal... Groaznic! Toata stima pentru medic si moasa, au facut tot ce se putea face. Asa ca acum neaparat epidurala.

Mamica de Rebeca Stefania - 03.07.2010, mandra posesoare a 8 dintisori
16+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

anangel, eu le'am trmis o poza cu ce tort am vrut eu, le'am zis ce compozitie din ce aveau ei acolo si mi'au facut. a fost bun bun

matza, va aduc aminte cu mare drag

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

aerlilian....felicitari!!!!!!!!!!!

alina, caty...tot acolo voi naste!nu am finante sa ma duc la clinica privata sau la Iasi!

Da,la Bacau asa e protocolul..fara epidurala,rahi..sau alt mijloc care amelioreaza durerea!La ceza e doar prin anestezie generala!
Acum cativa ani se practica si altfel insa au existat niste probleme si s-a interzis de catre spital folosirea oricarei tehnici adjuvante!

Va voi povesti despre nasterea mea si depresia prin care am trecut insa dupa ce veti naste toate!Nu are rost sa va sperii nici sa va umplu capul cu prostii!Multumesc lui D-zeu ca traiesc si eu si Rebecca si atat!

*Blackmoon Lady 17+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

my lady ma incurci cu alina :)))
eu sunt la capitolul trecut

Mergi la inceput

alina, trebuie sa ne dea fetele astea cate un miel. vad acum ca iti zice tie matza, alice
m'ati facut sa rad

my lady nu e nici o suparare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns My_Lady0091 spune:

io va zisei ca pana va invat, va botez...deci

*Blackmoon Lady 17+si lipistocul meu iubit
Citat:
" Daca vrei sa indrumi pe cineva incepi cu invataturile si sfarsesti cu pildele.."-L.A.Seneca

Mergi la inceput

eu la mara nu am folosit manusi sa nu se zgarie. am folosit foarfeca sa ii tai unghiile :))

Mergi la inceput

monitor - am unul ieftin de la primii pasi. sunt tare multumita de el, mai ales ca are raza mare de actiune si mi'a fost de ajutor la casa cand eram prin curte sau la munte, am putut sta si eu afara cu lume si copilul sus in camera

Mergi la inceput

gata am ajuns la zi cu cititul. noi in we am facut petrecere de motz pe mara, cum va ziceam. a fost foarte frumos, tortul buuuun, mancare buna. mici dezamagiri pe alocuri dar..noi sa fim sanatosi.

am fost ieri la morfo de trim 2. copilul e bine, placenta s'a ridicat. e baiat sigur.

seara frumoasa

Mergi la inceput