Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Matzaila_81 spune:

Ha Multumesc mult Alina, la Domenii este perfect.
Parintii mei locuiesc pe Ion Mihalache si eu am facut liceul Iorga de langa Domenii asa ca e mai mult decat perfect.
Fetele, daca tot suntem asa prin zona poate punem de o intalnire cat e frumos afara, ce ziceti?
Si anuntam pe toata lumea, macar noi cele din Bucuresti sa ne vedem si cumva ajungem noi in vizita si la celelalte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

POOp mamicutele harnicutele,burticile si bebeii,noi suntem bine dormim,papam mai facem cate putina treaba si in rest leneveala,sa aveti o zi frumoasa si plina de ganduri si fapte buneiar soacrele lasatile in lumea lor ca oricum vb mult,prost si fara rost

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Buna tuturor.
Catiushor, nu te mai supara cu soacra. Te inteleg bine, noi am stat cu socrii pana la sfarsitul lui 2007 si nu a fost usor. Nici nu ne permiteam sa ne mutam cu chirie, asa ca a trebuit sa suportam. E bine ca voi va puteti muta, e cel mai bine sa stai cu familia ta. Imi place la nebunie numele pe care l-ati ales pentru bebe, e superb. O sa-l trec in listuta, daca vrei.
MyLady, sper sa-ti treaca repede starea asta!
Olga, Alina, ce frumos ca aveti grupuri asa frumoase si unite. La grupul nostru au fost discutii foarte urate imediat dupa nastere, pe subiectul alaptat/hranit cu biberonul, asa ca grupul s-a impartit in 2 tabere, una din tabere a plecat pe un alt forum... Pacat. O perioada am incercat sa particip la ambele forumuri dar pana la urma nu am mai facut fata ca timp plus ce grupul nr 2 si-a facut un forum privat unde au acces numai ele si nu am mai cerut accesul. Am ramas in relatii bune cu una din fetele de acolo, ne intalnim aproape de fiecare data cand vin in tara, dar e si singura cu care ma intalnesc.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tebligia spune:

buna ziua viitoare mamici va las mai jos un link cu ce ne trebuie in spital si apoi acasa, mie mi s-a parut ff interesant:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=47715&nm=Bagajul-de-spital-o-lista-utila-pentru-fiecare

catiushor ce sa-ti spun despre soacra cand o vezi sa-ti imaginezi k este un pahar cu bere rece si multa spuma care se revarsa:))

cu 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

buna fetelor!

noi tocmai ne-am intors din herastrau, la roata, unde asa nervi mi-am facut, k nu am gasit nici un loc de joaca fara umbra, nici un loc sa stau si eu pe banca, etc, asa ca ne-am plimbat putin, ne-am luat cate o inghetata si apoi ne-am oprit la McD

aaaaa, cand sa plecam de acasa, ies pe usa si deodata am alunecat pe o frunza si...am cazutDar am incercat sa cad cat mai incet, asa pe o parte, dar tot m-am zdruncinat. dar nu ma doare burta, nu mi s-a contractat, bebe misca de zor, totul e ok

Matza, Olga o sa va trimit adresa exacta si nr de tel al salonului pe PM, dar putin mai tarziu. Salonul e vis-a-vis de parcul Regina Maria, se numeste Scorpions Spa, e deschis recent/

Lexi, si la odiseea noastra M&M au fost discutii, e inevitabil, cateva fete s-au si retras, dar in general suntem foarte unite. Voi mai veniti anul asta in tara?

Cati Si noi stam cu socrii, nu in aceeasi casa, dar in aceeasi curte si stiu ce inseamna rautati de soacra...uneori imi vine sa Dar nu merita nici un minim de efort, asa ca o las in pace si-mi vad de ale mele.

Alina 19+ si mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

alina ai grija...am cazut si eu pe scari spatamana trecuta dar nu foarte rau, nu m-am lovit dar ai grija

tebligia esti durere cu soacra...pahar de bere cu multa spuma [:))]

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Nu vad de ce ar aparea discutii la noi. Suntem diferita dar asta nu inseamna ca trebuie sa ne impunem punctul de vedere.
Ok, daca la 34 de grade afara cineva imi scrie ca-ti tine copilul sub paturica si cu hainute cu maneca lunga atunci da, o sa incerc sa conving persoana respectiva ca nu e bine asa
Referitor la alaptat, mie imi este teama de mor de asta. Mai rau decat de nastere. Am sanii foarte sensibili si sfarcurile lafel si gandul ca cineva o sa traga de ele si or sa-mi apara rani fac sa ma infior toata.
Nu sunt adepta a alaptatului. Adica sunt adepta alaptatului si stiu ca asa e cel mai bine pentru copil dar nu sunt o adepta a actiunii in sine. Daca ar putea sa apara laptele ala direct la copil in gurita sau macar sa nu simt titi cand alaptez sau sa nu fac rani ar fi super.
Sa nu ziceti ca sunt mama denaturata. Imi e frica si gata.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Alina, da, venim acum in septembrie pentru o saptamana. Ajungem pe 18 si plecam pe 24 sau 25 (depinde daca imi da seful meu liber si pe 26, ca sa avem timp sa ajungem caci venim cu masina). Va fi o saptamana de foc, sarbatorim ziua Mariei, luam motul finutului nostru iar sambata facem parastasul de 7 ani pentru tatal meu. De fapt pentru parastas venim, dar cum ziua Mariei pica in aceeasi perioada, nu putem s-o lasam nesarbatorita. Cat despre mot, am aflat abia acum cateva zile ca vor sa-l faca tot atunci. Pe urma nu mai venim in tara pana in aprilie anul viitor, cand vom face botezul micutei.
Cat despre cazaturi, aveti grija. Bebe e bine protejat in sacul lui amniotic dar trebuie totusi sa fiti atente. Eu tin minte ca la sarcina cu Maria am patit o chestie destul de nasoala, eram in 5 sau 6 luni, eram in autobuz, in picioare. Scaunele erau ocupate, dar in rest autobuzul destul de gol. La un moment dat a pus soferul o frana atat de puternica incat mi-a alunecat mana de pe bara de care ma tineam si am fost propulsata in bara de vis-a-vis. Bineinteles ca burta fiind la inaintare, a fost prima cu care m-am lovit de bara. 2 zile m-a durut burta de la lovitura aia, am avut emotii groaznice ca o fi patit bebe ceva, dar din fericire n-a fost nimic. Atunci mi-a explicat doctorita ca bebe e foarte bine protejat in sacul amniotic si ca acel lichid amortizeaza loviturile din afara. Totusi trebuie atentie mare.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

matza eu dupa o experienta traumatizanta cu alaptatul iti impartasesc sentimentele

anangel am cazut si la sarcina trecuta de 2 ori...de fpat am lesinta si am cazut...tot asa mi-a explicat si mie dr atunci dar mi-a zis totusi cand vad ca mi se face rau s ama asez repede jos oriunde as fi

bulinuta mamica de bulinel dragutel (19.07.2006 - 9:37) si

Poze noi

www.onetruemedia.com/shared?p=1ad6bcc6cb70cbb27cf08c&skin_id=0&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">minune mica

Poze

Mergi la inceput

Bulinuta,acum cum ai de gand sa faci?
Eu ma gandeam sa incerc sa vad cum este si daca nu si nu si am lapte sa folosesc pompa si sa-i dau din biberon.

Alinaaaaa, iarta-ma ca profit de tine, dar un croitor zona Domenii cunosti?
e plecata croitoareasa mea in concediu si nu are cine sa-mi scurteze rochita si e miercuri, sambata e nunta :-(

Mergi la inceput