Bulgarasi de ianuarie-februarie 2012 (15)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happymumy spune:

Rog fetele care se ocupa de listutza, sa ma treaca si pe mine cu un carucior roz, ca vad ca m-au uitat.Luni, merg la control si sunt tare curioasa daca se confirma caruciorul roz sau nu.
Vorbeati de dormit, cu toate ca incepe sa-mi fie si mie mai greu, dar inca pot sa ma odihnesc destul de bine, cind ma gindesc ce ma asteapta in ultimele luni . Ma gindeam sa-mi iau o perna din aceea de alaptat mai lunga care poate fi folosita si in perioada aceasta la somn.Am senzatia ca mi-ar usura durerile de burtica si de spate in timpul somnului si m-ar ajuta sa-mi gasesc o pozitie mai confortabila, dar nu stiu de care si de la ce firma. Foloseste vreuna din voi asa ceva? Merita sa dau banii pe ea?

Ghiulten, mami de printesa Ayla (15.01.2004) si 17+ cu minune de
Hai sa-l ajutam pe Bibi sa se faca mare http://viatacudba.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Cati, pai in Ro n-am fost nici eu niciodata la vreun meci. Dar aici e altceva, Luxemburg e o tara ffff mica, cu foarte putini locuitori, e fff linistit, daca, Doamne fereste, se intampla vreun accident, furt, incendiu, etc, scriu ziarele 3 zile despre asta. Asa ca nu-mi fac griji ca vor exista probleme/violente la meci, chiar nu e cazul. Stadionul e foarte mic, are 7000 de locuri si sunt convinsa ca nu vor fi toate locurile ocupate.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iaura21 spune:

felicitari fetelor cu rezultate bune ,mai ales aerlilian,alice, silvi dar daca am uitat pe cineva ,imi cer scuze

si eu vin cu vesti bune de la morfologia de trim 2: bebe e tot fetita ,ca datile anterioare ,incepe sa semene a fiinta omeneasca ,e o dulcica zic eu, toti parametri sunt ok ,miscam de numa,doar putin in exces lichidul,dar dr. zice ca deocamdata e ok...
cu kg. stau destul de bine,5 pana cum ,dr. a zis sa nu mananc dulciuri dar clar nu-l prea ascult ,iar mancare oricum eu nu mananc sa ma satur,ca poate m-as face si eu mai multa,sa zic asa,mai rationalizez portiile cand pot...
despre miscare gen gimnastica nu am intrebat ,dr. spunandu-mi fara efort ,deci sare din discutie...
am ramas pe magne-b6 ,mi-a scos elevitul si mi-a mai bagat fierul,dar o sa mai astept cu fierul pana pe la 25 sapt.,mi-e teama de constipatie
asadar eu fac galerie pt. fetite ,sa apara cat mai multe

minunea mea 20+
edit: 22 sapt. desi dupa masuratori aratam de 23

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catiushor spune:

Bine mai Iaura, si ce sa faca fetitele voastre fara baieteii nostri? Macar egalitate sa fie echilibru in natura
Burtica mea nusht ce face, dimineata zici ca e plecat bebe cu treaba prin oras ca nu se vede burtica si duminica inchei 20 de sapt !!! Nu arata nici macar ca burtica Sofiei la 14 sapt, offf. Oricum astept cuminte sa creasca bebe, asa o fi la mine.

gravidutza 19+ de bebitza Gruitza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gianina1983 spune:

Buna ziua mamicute,mai probleme cu dormitu au inceput de vinerea trecuta de cand nu pot respira asnoapte pana pe la 3am exarsat toate pozitiile de somn posibile inclusiv dormitu in fundnu pot sa ma linistesc si pace sper sa isi mute bebe pozitia si sa nu imi mai preseze plamanii ca in rest om vedea noi cum dormim.Pooop fetele cu vesti bune de la eco,eu in subiectu cu alaptat nu intru ca nu stiu cum e desi pledez 100%pentru alaptat acu om trai si om vedea ce o fi.si catevapt toate doamnele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catiushor

Bine mai Iaura, si ce sa faca fetitele voastre fara baieteii nostri? Macar egalitate sa fie echilibru in natura
gravidutza 19+ de bebitza Gruitza

pai tocmai de-aia spuneam ,ca vreau egalitate cu baieteii ,nu neaprat fete mai multe ,sa se bata pe baieti...oricum in general parca sunt mai multi baieti in lume,deci sa vina si fetele din urma

minunea mea 20+

"Intr-o zi un om a murmurat:Doamne vorbeste-mi, si un copac si-a framantat frunzele,dar el nu a auzit.Apoi a intrebat mai tare:Doamne de ce nu imi vorbesti? si un tunet a zguduit cerul,dar el din nou nu a auzit. Omul a privit in jurul lui si a spus:Doamne lasa-ma sa te vad,si o stea a luminat cerul, dar el nu a observat.Apoi a inceput sa strige,Doamne fa o minune ,si in clipa aceea s-a nascut un copil ,dar el nu a stiut. Disperat a strigat mai tare: atinge-ma Doamne si arata-mi ca esti langa mine! Acestea fiind spuse Dumnezeu a coborat si l-a atins dar acesta a alungat fluturele care zbura langa el si si-a continuat drumul.
Ai grija sa nu pierzi o binecuvantare doar pentru ca nu iti apare in felul in care tu te astepti sa se manifeste"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anangel_lexi spune:

Iaura, felicitari pentru vestile bune!
Ghiulten, te-am trecut cu carucior roz, imi cer mii de scuze ca am uitat sa te trec mai devreme. Deh, neuron de gravida.

de Maria Cornelia (20.09.2006) si 20+ cu
Din ce in ce mai mare
Perlute de domnisoara

Bobuletul

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns biancabia spune:

Si eu mulitez de data asta pt fetita!
Dar, cum ziceti, ce ar fi fetitele fara perechile lor, baietii
Mai de dormit eu dorm asa rau de cateva sapt., habar nu am de ce. Ma trezesc la toaleta de 3-4 ori pe noapte, nu imi gasesc locul etc
De ce? Habar nu am ca burta nu ma incomodeaza

Bianca ALEXIS-ARIAN si 15+

Mergi la inceput

am vazut ca s-a discutat si despre alaptat...eu sunt pro 100%,as lasa-o si sa-mi rupa tzitzi dar sa suga macar cateva luni,doamne ajuta sa si pot alapta,o sa incerc tot ce se poate pt. a reusi
eu deocamdata dorm destul de bine si pe spate,putin mai ridicata ca de obicei ,chiar si pe partea dreapta mai dorm ca-mi amorteste soldul si tre sa ma mut...cateodata dimineata ma trezesc cu amandoua soldurile amortite...am incercat si perne sub genunchi dar inca nu am gasit o pozitie chiar ideala ,parca as incerca si perna de gravide care nu e chiar ca cea pt. alaptat ,adica sunt 2 modele diferite din cate am vazut eu(bine, merge si la alaptat dar e putin diferita)

minunea mea 20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annesi spune:

Biancabia, noi nu gatim azi ca vinerea e zi de mers la soacra mea. si ea de obicei are grija sa ne hraneasca in 2 ore cat pt 3 zile ceea ce mie nu-mi place deloc. Ma tot lupt cu ea si incerc sa o conving ca eu mai mult de un fel de mancare la o masa nu pot sa mananc dar pana nu vede ca am mancat ciorba, felul 2 si desert, nu ma lasa in pace I HATE THAT!!!
mai ales acum de cand sunt imi zice ca trebuie sa mananc pt 2. Si asta e momentul cand izbucnesc si ii zic ca ala micu de 300g nu are cum sa manance cat mine! Cu atat mai putin cat ea!
In fine, asta e vesnica poveste plictisitoare.

ca sa-ti dau asa o idee, acum 2 zile am facut pui cu legume la tigaie si cu sos de vin alb si smantana. a iesit un deliciu. dar o reteta exacta nu pot sa-ti dau, pt ca eu am facut-o asa, dupa imaginatie, ca la mine gatitul e un hobby si de obicei nu ma folosesc de retete ca sa creez ceva special si bun.
am dat la tigaie ceapa taiata julien, morcov si ardei taiate fideluta in putin ulei de masline si nu am lasat sa le prajeasca, doar sa se inmoaie apoi am adaugat carnita de pui (piept) taiata bucatele mici sau fasii. cand s-a albit bine, adica nu mai era cruda nici pe interior, am stins cu vin, am mai adaugat putina apa sa se faca mai mult sos (am mancat cu orez si atunci imi place sa fie mult sos) si apoi un pahar mic de smantana (parca 150 ml). aaa, era sa uit. ca si condimente am folosit vegeta, piper, foarte putin chilli si usturoi. ce sa zic, a iesit delicios. parca si acum ii mai simt mirosul...

Anne 20+ de

Mergi la inceput