Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (57)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abramburika spune:

carola - atunci stai linistita. Lasa loc la alte ganduri, nu la asta cu pierderile de lichid ...

Lacrimile sunt limbajul tacut al durerii.

Doamne-Doamne, ai grija de noi 28s

Se tu sentissi come mi batte il cuore,
Se premo la mano, mi batte più forte ancora:
Sai tu dirmi perché batte così?
Perché il mio amore per te sta tutto qui!!!

Mergi la inceput

luny - pai la mare nici nu-i trebuie altceva baiatului, decat chiloti si sosete ... poate nici alea, seara doar ca-i mai racoare .

Amenintare: in curand strig catalogul !!! Ca ne apropiem de ultimul trimestru, sa mai stim si noi de burtici!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carola spune:

luny, da, m-am mai plans de problema asta si inainte de cerclaj. I-am spus dr care mi-a facut cerclajul si cica membranele erau ok. Apoi i-am spus si celuilalt dr si mi-a spus ca dc s-ar ru;pe as fi fleasca ( ceea ce stiu si eu ca am patit-o data trecuta). Acum sunt umeda, pe chiloti de cele mai lulte ori nu se vede ud ci doar se simte.

Brambu, o sa sun maine la o clinica sa vad dc se poate face acest test.

29+

www.flickr.com/photos/carola456

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

am uitat sa-ti zic de Bulgaria, Brambu, si m-am intors..
nu mai vreau sa ma gandesc, aseara am anulat, de comun acord cu husby... prea era bizara vremea.. azi, ia uite cum s-a schimbat prognoza arata chiar ok... asta e, ramanem prin tara.. pe la mare p-aici, apoi vedem
si daca tot veni vorba, dragelor, daca aveti recomandari ptr locuri frumoase (mai putin Valea Prahovei), dar testate, unde ati fost si v-au placut conditiile, oamenii, mancarea, preferabil loc de joaca ptr copil atomic, etc etc, va rog sa-mi recomandati si mie.. dar va rog, preturi rezonabile, nu vreau fitze si 5 stele...

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Carola, nu trebuie musai sa se rupa de tot membranele si sa curga garla, se poate pierde lichid si doar daca-s fisurate, eu asta spun... stiu ca se fac teste ptr membrane fisurate, parca la medlife pe site am vazut... si da, se pierde pic cu pic.. la tine poate fi urina, poate ca e si cald, sau doar secretie... dar verifica mai bine..

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

Carola, nu trebuie musai sa se rupa de tot membranele si sa curga garla, se poate pierde lichid si doar daca-s fisurate, eu asta spun... stiu ca se fac teste ptr membrane fisurate, parca la medlife pe site am vazut... si da, se pierde pic cu pic.. la tine poate fi urina, poate ca e si cald, sau doar secretie... dar verifica mai bine..

am cautat si eu la medlife pe site dar n-am gasit nimic. O sa sun maine si o sun si pe dr.

29+

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui luny

am cautat si eu la medlife pe site dar n-am gasit nimic. O sa sun maine si o sun si pe dr.

Brambu, te-am vazut tanara :P

29+

Mergi la inceput

Se poate, cum spuneam, sa pierzi lichid si fara sa fii fleasca, sa curga ca la robinet. Eu am patit, picura pic cu pic ... da' eram trecuta de termen, stiam sigur ca nu-i pipi, simteam, nu stiu cum si de ce. Fa testul atunci pt. linistea ta.

luny - Lepsa/Gresu (Vrancea).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anna-mama spune:

Carola, uite de pe site-ul Medlife "Test rapid pentru determinarea membranelor amniotice rupte sau fisurate - 130 RON"

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui anna-mama

Carola, uite de pe site-ul Medlife "Test rapid pentru determinarea membranelor amniotice rupte sau fisurate - 130 RON"

de steluta norocoasa Luca-Vlad si 24+ cu minunea mea roz

e simplu, doar sa vrei! BAZAR UMANITAR

eu nu gasesc :). poti sa imi dai un link?

29+

Mergi la inceput