Licurici de ianuarie-februarie 2009 (151)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flowerbee spune:

Ce imi place sa citesc despre burtici si proaspete mamici.

Miere, bine ca stiti ce este si ca se tratateaza. Imi pare rau de neplacerea cu hematomul, dar sper sa dispara.

Paula, sper ca te simti mai bine!

Crisspy, si eu zic ca Andra papa f bine. E bine ca e papacioasa.

Veronica, parerea mea e ca suzi nu trebuie sa inlocuiasca suptul. Cred ca mesele la intervale regulate pt ca sa se faca digestia sunt perfecte. Pupam mancaciosul!

Am vorbit cu dna dr, ne-a trimis sa ii refacem analiza de H. Pylori si la alt laborator si daca e pozitiv, sa ne testam si noi. Pana un alta, ne-a dat suplimente pentru stimularea apetitului. LIV 52 am putut sa ii dau Alexiei, insa Bio Cin e oribil la gust, nu cred ca voi putea sa i-l administrez.

Bee

Mamica de fetita dulce ALEXIA - MARIA (20.01.2009)

Doamne, ai grija de noi si de copiii nostri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miereamara spune:

Bine ca mi-ai adus aminte...Ledi felicitari pentru gradinita - You are one brave mama!!!! o decizie excelenta atat pentru David cat si pentru tine, pentru ca iti mai da nitel timp de respiro.

Crisspy, eu cred ca o sa-l aducem pe A. la maternitate, el e fascinat de doctori/spital, inchipuiti-va ca am asteptat luni aproape 6 ore cu totul la spital si s-a comportat destul de rezonabil, nu a ramas cu frica dupa episodul cu cateterul ba chiar imi zice foarte demonstrativ (isi pune o mana pe frunte si face o fatza chinuita) - I'm hot!!! I "sink" I am sick, I need a doctor:))))) dupa aia gaseste altceva, cu o voce smiorcaita....my tummy hurts...I had to much ice cream:))))

A....si noutatea cea mai cea, face la toaleta!! dintr-odata s-a hotarat si numai acolo face de doua zile, taica-su merita premiul cel mare ca l-a pus in ziua in care a avut accidentele alea la gradi si l-a tinut nitel acolo asa incat sa vada ca nu e nimic de speriat. Azi dimineata avea diaperul uscat si a cerut singur la pipi apoi a zis ca nu vrea diaper la gradi.

Vero, succes si voua cu gradinita! Cu programul ce sa zic o sa te iau ca model pentru cand vor veni si pentru mine vremuri tulburi:))

Tiny baby gator

Baby gator

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Porumbita spune:

girls dc aveti vreo idee pls aruncati un ochi si aici

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=166559&nm=MIcoza-picior

pe cuvant dc nu m-am saturat de probleme de sanatate
asa o tin de la inceputul anului

sapt trecuta la eco transvaginal mi-au zis ca sange uter si o zona vascularizata (ori polip ori mucoasa uterina faultata dupa chiuretaj);
a doua zi am avut o criza super naspa de hemoroid de a tr sa il cauterizez (abia de cateva zile ce sunt si eu ok)

iau de aproape 10 zile un pumn de medicamente
alataieri a rabufnit si candida
ce sa ii fac, sistem imunitar varza
si ieri m-am trezit cu micoza asta

imi vine sa iau pe cineva la bataie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

Miere, eu am suferit ffff mult dupa Ana in spital, i-a zis la Filip de cateva ori Ana

revin

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Miere bine ca sunteti bine! Vei fi bine cand vei naste, Aidan va fi me maini bune, iar timpul trece repede in maternitate. Bine ca ai revazut minunea din burtica!

Lissa imi amintesc ca si eu ii ziceam Karinei, Daria cat am stat in maternitate. A avut grija asta mica sa ma tina in priza cat am stat internate.

Vero lasa copilul sa pape, e ok 600 g in 2 sapt, nu mi se pare fff mult, recupereaza micutul. Karina in primele 5 sapt a luat 1750 g apoi s-a reglat la 1000-1100 g pe luna in primele luni. Sper sa-ti gasesti echilibrul si sa poti face fata treburilor casnice si copiilor. Ia-o si tu mai usor! Felicitari pt scoala!

Porumbita multa sanatate, nu stiu ce sa-ti raspund referitot la micoza.

Anna pe unde umbli? Esti bine?

Crisspy lasa fata sa pape la san, ca daca i-ar fi foame ar plange. Daca are icter trebuie s-o hidratezi bine. Eu am patit cu amandoua, cu putin ceai intr-o zi a trecut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelusi spune:

Porumbita imi pare asa de rau, stiu cum e cu micozele, dar eu am avut prin alte parti, nu stiu daca se da cu aceleasi creme, pentru ca in zona aia mi-am dat cu multe, printre care si canesten.

Fetelor, eu ma tin sa va scriu de vreo saptamana - doua dar nu am avut timp deloc. Cat timp am fost la Caracal Irina a avut o respiratie urata dimp de 1 luna si jumatate, v-am mai povestit de asta, cand am venit la Sibiu am vb cu med nostru care s-a speriat f tare crezand ca poate am inghitit ceva si ne a trimis la urgente. Nu va spun prin ce am trecut in momentele alea, am ajuns la urgente unde i s-au facut analize de sange si o radiografie prin care s-a constatat ca nu are nimic inghitit dar are REFLUX. Am fost ffff suparata cica ar fi fost declansat de o alergie la laptele de vaca, asta dupa ce i am introdus branzica, iaurtul si laptele praf. Am inceput tratamentul, si tot ce tine de reflux si sper sa fie bine. Greutatea o are f mica, 6850 la 8 luni, desi ea mananca foarte bine, nu avem probleme

Apropo de boli, Mircea tosmai a aflat ca are o sinuzita f urata care ii da stari de rau si mari dureri de cap, eu sunt varza cu dantura, am inceput sa ma duc la dentist sa ma ingrijesc ca nu se mai poate asa.

Vlad este bine, ne pregatim de gradinita, sunt f bucuroasa ca educatoare este o prietena de-a noastra. Il duc la o gradi de stat, cred ca e cel mai mic de acolo. In mod normal nu primesc copii care nu implinesc 3 ani in toamna asta

Fetele cu bebei mici si gravidutelor, nu vreti sa ne facem o odisee separata unde sa vb despre bebei???eu nu ma pot adapta la odiseea aia de care apartine Irina, se vb prea mult si nu fac fata. Mi-ar fi f utila, nu mai stiu la ce varsta se dau anumite mancaruri, anumite analize, etc....zici ca nu am mai avut bebei niciodata

PATRICIA, mama puiutului Vlad Mihai 05.02.2009 si printesa Irina Ana 29.12.2010

"Cel mai mare dar primit de o femeie in viata este acela ca poate da nastere"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Salutare si de la noi.
Mai la gradi nush cum sa zic ca a fost..Am mers la 8 dim,l-am schimbat si a intrat in sala.Eu am ramas in usa ca era deschisa,el s-a dus la baloane,la jucarii..am stat vreo 15 min acolo,am mai vorbit cu ingrijitoarea,i-am explicat cum e cu kreonul,i-am zis ca are de toate in ruscac,ca sa-l roage cu apa des,pt ca acasa isi ia el apa,ca stie unde e,iar acolo toate sticlele sunt puse sus pe un dulapior la care nu ar ajunge oricum.Apoi s-a dus dupa usa,la castelul ala gonflabil si l-am strigat,a iesit de dupa usa,s-a uitat la mine,i-am zis sa vina sa-mi dea un pupic pe obraz ca plec,a venit,m-a pupat si a plecat la joaca.
Eu am plecat plangand..am plans tot drumul pana acasa..Acasa,casa goala,naspa sentiment..m-am apucat de smotru sa treaca timpul mai repede :))).Intr-o ora am terminat..Am incercat sa ma uit pe net la el,dar se vede extrem de prost si se blocheaza imaginea,apoi imi dadea eroare parola si uite asa..
La 12 m-am dus sa-l iau,era la locul de joaca,afara..intr-o casuta de plastic cu inca un baietel se jucau cu niste mingi :))Nu a vrut sa plece,asa ca am intrat eu acolo ca oricum voiam sa vorbesc cu educatoarea..Mi-a zis ca a mancat un pic,nu mult,dar ca a mancat un pic..lapte cu orez au avut azi :))(el nu papa acasa lapte cu orez ca nu-i place)..ca a stat la masa si a desenat cu ea si cu inca 2-3 copii,ca restul nu au vrut..ca nu a plans si ca a fost cuminte.Ca la leagane si-a asteptat randul..i-a zis educatoarea ca fetitele au prioritate si nu a facut urat:)))buahahaha..Cat am fost eu acolo a vrut sa se dea pe topogan,dar era o fetita care nu-l lasa si pace sa se urce,dar nici ea nu se dadea.L-a tot impins,m-am dus si am rugat-o sa-l lase si pe el..aiurea,ca nu a vrut..asa ca am lasat-o balta si ne-am dus la leagane ca se eliberase unul..Am observat apoi ca avea niste ghete in picioare care nu erau ale lui..si cum avea si sosetele in picioare,nush cum Dzeu l-au incaltat,ca erau 23..Ca cica s-a dus ingrijitoarea cu doua perechi la el si l-a intrebat..si el a ales..pai asa-i fac eu acasa,dar el isi alege care-i place mai mult...In drum spre casa am observat ca era muscat de mana,l-am intrebat de unde are buba si evident ca nu mi-a raspuns..era pe podul palmei..M-am gandit ca poate s-a muscat singur de nervi sau frustrare..o singura data a facut asa acasa,pt ca era fff suparat,nu mai tin minte de ce anume..Sper sa nu-l fi certat careva sau mai stiu eu ce..sau sa-l fi fortat la masa..nush ce sa cred..
Si cam asta a fost..am venit acasa,i-am dat sa pape si l-am culcat..
Om vedea si sapt viitoare ce si cum..Din ce am vazut eu pe camere,ff putin si oricum destul de prost..cei care plangeau erau tinuti in brate si ceilalti neglijati,fiecare de capul lui,jucandu-se singurei si facandu-si de lucru..Ma asteptam sa-i angreneze in jocuri,sa le cante,sa le povesteasca,sa-i invete diverse..dar nah,e abia inceputul si mai asteptam.Sa vedem cum va fi luna asta,ca daca vad ca nu e ok,il iau de acolo.
Va pupam.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Ledi ma bucur mult pt voi. Asa e in primele saptamani, nu prea au program organizat, sunt integrati cat de cat si cei care plang, li se acorda mai multa atentie lor. Asa a fost si la noi in primele 5-6 sapt, ca erau disperate educatoarele ca nu-si puteau face programul, pt ca mai erau inca copii care plangeau, dar in timp s-au descurcat toti f bine. Va urez multa bafta in continuare si sa-i fie bine lui David. De muscat, se poate sa-l fi muscat alt copilas, se mai intampla. Poti intreba luni educatoarele sa vezi ce zic.

Patricia multa sanatate Irinei balerina! Imi pare rau ca aveti probleme. Multa sanatate si lui Mircea si tie multa putere. Si Karina va merge tot la gradinita de stat.

aaa...eu cu degetul meu tre sa mai stau inca 2 sapt cu el legat de primul. Sper sa mai tina vremea, ca tre sa umblu numai cu slapi si azi mi-a fost frig, ca a ploua la Iasi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Mai, la cerere!

Am o buna prietena, are doi copii, ambii prin cezariana, baietelul are acum 5 ani, e slabut, la 4 luni avea 10 kg, asa mi-a spus maica-sa, alaptat la cerere si ea a avut lapte, nu gluma...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisssa_ana spune:

daca doriti sa ne vedeti:

Mama de Ana (29 Ian 2009) si Filip ( 11 iulie 2011)

Mergi la inceput