Ghiocei de Martie-Aprilie 2009***341***

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

salutare
vin si eu cu niste prajituri din partea lu' Alexandros care azi a dus mini tarte cu fructe la gradi si a cerut musai lumare, degeaba am insistat ca mai mama nu e ziua ta de nastere, e sfantul alexandru si nu e nevoie de lumnare, in plus de asta nici nu ai tort ai doar tarte cu fructe. nu si nu, ca el vrea lumanare sa "fufle" in lumnare.

asa ca..... LA MULTI ANI Alexandrilor si Alexandrelor

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

ei nu dar pe Novus ar trebui sa o auziti cum povesteste ea cicnirea cu nea turcu'. am fost sigura ca al meu sotz o sa lesine la propriu de atata ras

mama de mic +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novus spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

ei nu dar pe Novus ar trebui sa o auziti cum povesteste ea cicnirea cu nea turcu'. am fost sigura ca al meu sotz o sa lesine la propriu de atata ras

mama de mic +

daaa, v-am tot spus eu ca la scris nu sunt cea mai potrivita naratoare , dar am incercat macar sa va transpun in povestea turcului

Drept e ca ne-am distrat si am ras cu lacrimi dupa ciocnirea noastra, baietii tot veneau cu completari spumoase

Vitamina

www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Salutare dragelor!!!

In primul rand LA MULTI ANI celor ce poarta Alexandru si Alexandra, picilor, sotilor etc!!!

Am vazut si eu pozele de la munte Noi de data aceasta nu am facut nici o poza desi ne-am pregatit, am incarcat aparatul, dar cand sa-l scot sa fac cateva poze, mi-am dat seama ca a stat deschis si s-a descarcat Noroc ca au facut fetele!

La munte a fost foarte frumos Mie mi-a placut si turcul, noi ne-am inteles bine si orice ii ceream imi aducea imediat
Mi-a parut tare bine sa revad fetele, dar mai ales s-o cunosc pe Chato care este o super tipa. Mi-a placut tare mult de ea: este isteata, de gasca, ti le zice direct si arata tare bine Abia astept s-o revad din nou Chato sper ca mai vii prin Bucuresti, macar cu o zi mai repede. Eu te astept Si de Izia mi-a placut tare mult. Este atat de smotocibila. Am prins un moment, cand a plecat Chato pana la magazin, si am smotocit-o bine de tot, dar si ei i-a placut Am vazut ca ii facea ochi dulci si lui David

M-am bucurat sa revad fete pe care nu le-am vazut demulticel si zau ca le ador pe toate. Suntem o gasca pe cinste si ma toposc toata cand ii vad pe ghioceii nostri ce mari s-au facut si cum se joaca ei impreuna Mi-ar fi placut insa sa stam mai mult de povesti, cred ca ne mai trebuia o saptamana de vacanta Sper sa mai facem o intalnire toamna asta

Zilele acestea nu l-am dus pe David la gradinita, pur si simplu am vrut sa stau cu el. Este si un pic ragusit, nu stiu sigur de ce. Incerc si eu operatiunea olita si parca a inceput sa se miste treaba un pic Are chilotei cu Cars si l-am rugat sa nu-l ude pe Fulger si sa-mi zica daca vrea la olita. Sper sa functioneze...

Olga, mamica lui David iepurasul si 15+

Mergi la inceput

Novus sampanie exact ac aceea nu mai am, dar fac cinste cu un vin bun daca vreti. Daca nu e prea devreme....

Am uitat sa laud si eu prajiturile DeniseiMada Daca nu as cunoaste-o nu as fi crezut-o ca a facut ea atatea sortminete delicioase...Tare, tare bune...La multi ani, sa ne traiesti, sa ne mai faci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

Citat:

mama de mic +

eu nu "aud"

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:

mama de mic +

eu nu "aud"

www.facebook.com/photo.php?fbid=181191671934547&set=a.181191651934549.54398.100001311452589&type=1&theater" target="_blank">Ariana-25.02.2009

pai, nu ai ce auzi: Aris nu a pus un material audio acolo, a vrut doar sa sublinieze ca Novus e mult mai spumoasa live, decat in scris

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anaan spune:

Olga, succes la operatiunea "olita". Azi l-am lasat pe Andrei la plimbare fara scutec, cu chilotei si pantaloni. Nu s-a produs niciun accident nedorit, a spus cand a vrut sa faca pipi si a facut fara probleme, asa ca eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Noaptea l-am culcat cu pampers, dar mai stau cateva zile si am de gand sa-l las si noaptea fara, sa vedem ce-o fi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Olga, succes la operatiunea "olita". Azi l-am lasat pe Andrei la plimbare fara scutec, cu chilotei si pantaloni. Nu s-a produs niciun accident nedorit, a spus cand a vrut sa faca pipi si a facut fara probleme, asa ca eu zic ca suntem pe drumul cel bun. Noaptea l-am culcat cu pampers, dar mai stau cateva zile si am de gand sa-l las si noaptea fara, sa vedem ce-o fi.

Super Voi sunteti tare avansati, noi mai avem pana acolo... Hai ca mai aveti un pic si scapati

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebe_shtrumf spune:

mercik de "iluminare".

Citat:
citat din mesajul lui Anaan

Citat:
citat din mesajul lui bebe_shtrumf

Citat:

mama de mic +

eu nu "aud"

pai, nu ai ce auzi: Aris nu a pus un material audio acolo, a vrut doar sa sublinieze ca Novus e mult mai spumoasa live, decat in scris

Mergi la inceput