Aspirante optimiste > 20 ani (711)
Raspunsuri - Pagina 22
MeAlex spune:
Simonata, acum am inteles, totusi e bine sa mergi la ginecolog, sa faci o eco, asa sa stii ce si cum. Cand lucram, aveam abonament la Regina Maria si mergeam la un ginecolog f bun, desi f tanar. El a fost singurul care m-a trimis sa fac analize de tromobfilie...si uite ca a avut dreptate.
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
DenyAnd spune:
Va multumesc fetelot pt raspunsuri, m-ati ajutat enorm.
Gaby, da, vreau inca bebe, dar anticonceptionalele am vrut sa iau pt dureri mari in ciclu. Ieri devenisem disperata si am zis ca luna asta iau neaparat. Dar vad ca acuma nu mai simt nici o durere de menstra si asa de bine ma simt
.
Mi-am adus aminte de cuvintele ginecologului meu de la privat, ca mai bine bei calmant si vit e(pt durerile astea) o data in luna decat sa bei antibebe incontinuu ca nu o sa mai intelegi ce e cu organsimul tau. Bine ca ai ovulatie "naturala". Nu ti-o mai deregla cu hormonii in plus adusi de dinafara(adica antibebe).
Simona, le-am cumparat dupa reteta data de ginecolog(de la stat). Dar vezi ca ea mi le-a recomandat anume de tipul respectiv fara sa-mi faca analize hormonale prealabil, si eu stiu ca nu se ia asa dupa ureche, si mi-am facut ochi mari la ea ca mi le prescrie asa ca la bomboane.
Din cauza asta am tot evitat sa le iau inca din ianuarie2011.
Mi-e frica de ele ca am citit foarte mult despre reactiile adverse. Sormea a luat 2 luni antibebe si s-a ales cu pete brune pe fata (mai multe pistrui, ca si asa avea cateceva) si ceva dereglari de ciclu, dar dupa ce le-a intrerupt, si-a revenit la normal.
Pana la urma, am hotarat sa nu mai bag in plus in mine fara sa fac analize.
Lore, dar cum se face analiza la infectia aia? La frotiu sau la sange?
Cu ajutorul lui DUMNEZEU, ma
ca in curand-curand sa fiu
pana la termen. Si asa
si asa
! 
odata!!! http://www.fertilityfriend.com/home/36cee8
(istoric: sarcina confirmata doar prin HCG, pierduta la 4+ )
Mihaelafalt spune:
Deny ma bucur ca ai renuntatla antibebe si eu cred ca este mai bine sa iei un calmant in menstra decat antibebe.
Fetelor sotul meu a venit si e nervos ca el ma vrea naturala, e suparat ca vede ceva schimbat dar nu stie ce el banuieste ca doar m-am pensat o sa ii treaca i-am explicat ca sunt femeie si trebuie sa ma mai aranjez si eu din cand in cand si ca trebuie sa fie mandru.
Va pup
de asta sau maine intru si eu la jap-jap ca am facut pauza cat am pus ovulele alea, sper sa imi fi ajutat.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.
J.D. spune:
Dream, imi pare rau ca nu a fost testul pozitiv. Dar va fi luna viitoare sigur. Si eu am avut intarziere 7 zile si luna urmatoare a venit bebe. 
Finn Constantine 15.10.2009
lorena_86 spune:
deny, din sange se face
fetelor, eu am fost putin in oras si cand am urcat scarile am simtit ceva intepaturi in burtica....
maine sunt z 8 dpo
vreau sa vina momentul mai repede
eu va pupic si plec la 

========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
lucianamoga spune:
Neata fete!
haideti la cafea 
Dream baby imi pare rau pentru rezultat...va fi bine data viitoare 
Deny ma bucur ca ai renuntat la ideea de a lua antibebe...si relax 
Katy fi puternica pentru ca
vrea o mama luptatoare 
SS-Tzuky spune:
Buna dimineata!
Fetelor, ajutor, sunt total in ceata!![]()
Am vrut ieri sa scriu aici in forum ca nu mai sunt pe listuta pentru testari, pentru am crezut ca a venit cm, iarasi prea devreme - ieri am avut spotting, la mine asa incepe, spotting cu ceva usoare crampe, iar a doua zi incepe flux normal.
Dar! S-a oprit aseara, azi dimineata absolut nimic, chilotelul curat, nimic pe hirtie (scuze daca prea multe info).
Alaltaieri am facut un test - cred ca mai mult de plictiseala _ evident negativ. Sunt in Z11 DPO.
As vrea parerea voastra ce poate fi??? Mie sincer mi-e frica nu cumva dupa doua chiuretaje sa fiu plina de cicatrici sau alte bazaconii...Desi am avut cm normale dupa chiuretaj...Nu mi s-a mai intimplat niciodata asa, spotting o zi si apoi nik...
Please comment

ancadragoman spune:
Poate sa fie de la nidatie.Azi maine fa un test 
anca
de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
AJUTOR URGENT PENTRU MARIUS!!!
Doneaza 2 euro prin SMS la 874 si ajuta la reamenajarea si dotarea Sectiei de Pediatrie a Spitalului Fundeni
Monique77 spune:
'neata fetele
ce faceti?
eu si aseara am dormit bine, sper sa fiu din ce in ce mai bine
azi ma duc iar la Acu'
astept sa imi vina si rez. de la hormonalele de ziua 14 si le transcriu aici
Tzuky cred ca e nidatia ![]()
![]()
so!!!!! 

Lore poate-l faci pe ala mic direct canadian ![]()
http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/
Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi