Aspirante optimiste > 20 ani (711)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

Simonata, bine ai venit! Desi nu e foarte bine sa fii pe aici... Vreau sa zic ca e mai bine la Odisee... Sper sa nu ramai prea mult. Ma uimeste ce atitudine pozitiva ai fata de pierderea sarcinii. Marturisesc ca eu nu am avut aceasta experienta foarte neplacuta, dar nu cred ca as fi acceptat-o atat de usor. Am o prietena care are 3 copii perfect sanatosi, frumosi si destepti, si toate sarcinile la ea au fost cu iminenta de avort si tratament de sustinere. Si asta pt ca avea ea o problema, in mod clar nu copiii (care sunt bine mersi). Si daca nu ar fi luat acel tratament, cel putin pe ultimii 2 nu i-ar fi avut. Si a ramas insarcinata mereu din prima, fara nicio pastila, dar avea tendinta sa piarda sarcinile. De aia sunt eu cam sceptica fata de teoria asta. Nu zic ca nu sunt si accidente genetice; poate ca procentul e asa cum zici tu. Dar restul de 70% din sarcinile care se pierd, se pierd din "vina" mamei, in sensul ca ea are probleme cu mentinerea sarcinii. Si atunci de ce sa nu incercam cu tratamente?
Si in privinta dorintei de a mai avea un copil, sa stii ca chiar si la al treilea e la fel de mare ca la primul si ca la al doilea. Pe de alta parte, trebuie sa fiu cinstita si sa recunosc ca si daca nu mai raman insarcinata, eu sunt fericita ca ii am pe cei 2 si ii multumesc in fiecare zi lui Dumnezeu pentru ei, ca sunt si ca sunt asa cum sunt!

Dreambaby, imi pare tare rau. Dar poate inca nu a crescut destul hcg-ul sau poate nu a fost testul bun. Poate...cine stie? Altfel de ce sa iti fi intarziat tocmai acum atat de mult?

Luiza de RARES(3 iulie 2006) si MATEI(16 martie 2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Simonata eu nu pricep o chestie :tu ai avut test pozitiv si acum ai scurgeri maronii si stai relaxata ca nu e o sarcina viabila sau trebuie sa-ti vina menstra ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monique77 spune:

buna fetelor!
am trecut sa va salut! (sunt super aglomerata)

ieri am fost la acupunctura
mi-a placut la nebunie
sper sa imi faca bine cat mai repede sa nu-mi mai fie rau

acum plec la banca ca am facut o refinantare sa ne punem termopane
ma duc sa iau baniiiiii

eu cam am niste nervi asa....cum am eu cand se apropie cicljul
insa nu stiju exact cand tre sa vina...uin jur de 5-6 septembrie cred...

va citesc pe fuga acush...

http://www.fertilityfriend.com/home/2fe758/

Sindrom antifosfolipidic pozitiv 55" (analiza 1), negativ 38" (analiza 2)
Proteina S 60% (60%-140%)
Pro C Global 0.80 cut off 0.80

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Mihaelafalt

Buna fetele.
Gata am scapat si eu inapoi la laptop dar mai am treaba ca deja incep sa ma pregatesc pentru concediu, sotul e un pic suparat ca am gasit ceva last minute in grecia si pe mine nu ma incanta, eu vreau sa mergem in tara sa ma opresc unde vreau, sa dorm si sa mananc ce vreau. Plus ca hotelul de la grei nu imi inspira incredere.
Lorena felicitari pentru acceptare sa treci cu bine de interviu.
Dream daca era extrauterina iesea la testul de urina ca mie mi-a iesit cu 2 zile inainte de intarziere si era exrtrauterina.
Simona bine ai venit.
Deny mama mai uita-te un pic la film si nu te mai gandi ca tu ai toate bolile de care auzi, parca gandeai pozitiv? Vrei sa vin cu batul la tine?
Moni ce faci acum te simti bine? Imi pare rau sa citesc de problemele tale.
Luciana si la celelalte fete la fel ca imi era asa dor de voi si cand ma gandesc ca de joi trebuie sa impart iarasi laptopul cu sotul si ca suntem in concediu mi se face mai dor de voi.
Va pup si mai revin. ca doar trebuie sa vad un rezultat de la beta mare-mare.

Doamne ajuta-ma sa trec peste pierderea suferita si da-mi bucuria ca intr-o zi sa-mi tin copilul in brate.

Miha, am fost la acupunctura ieri si sper sa fiu din ce inc e mai bine.
azi0noapte am dormit insa eram si foarte epuizata dupa noapte de dinainte
acum sper sa fi fost si datorita acupuncturii
ca i-am povestit chinezului ce am patit si nu s-a alarmat
abia astept sa imi fie din nou bine
stiu ca imi va fi

era o doamna acolo care mi-a zis ca a venit cu hernie de disc (au adus-o copii ei cu mashian ca nu mai putea merge)
cica de la a doua sedinta de acupunctura nu o mai durea nimic - a plecat pe picioare
acum era la a opta sedinta

eu am intrat in vorba cu ea
n-avea de ce sa ma minta

mi-a zis si chinezul ca in toata activitatea lui de zeci de ani doar 3 persoane n-a putut trata (ca le era prea prea frica)
in rest n-a pomenit sa nu fi avut efecte

sunt tare tare increzatoare deci voi fi bine

Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, MagneB6 (470 mg) 2/zi, Q10 (120 mg) 1/zi si Vitamina E forte (120 mg) - primele 10 zile din CM, Aspenter (75 mg) 1/zi, Vitamina C (120 mg) 1/zi, Acid folic (5 mg) - 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucianamoga spune:

Moni sper sa dea rezultate acupunctura cat de repede si daca esti si convinsa ca te ajuta rezultatele vor veni si mai repede
Cat despre nervi poate sunt doar fitze de graviduta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns draguta spune:

buna fetele
va pe toate
Urez la multi ani tuturor celor cu nume de Alexandra si Alexandru
bafta tuturor celor care urmati testarea

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucianamoga

Moni sper sa dea rezultate acupunctura cat de repede si daca esti si convinsa ca te ajuta rezultatele vor veni si mai repede
Cat despre nervi poate sunt doar fitze de graviduta

Doamne ajuta-ne sa devenim mamici !

ha!!!
ce mi-ar mai placea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana0000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Monique77
ha!!!
ce mi-ar mai placea

Moni poate esti,cine stie!
Imi dai si mie pe PM detaliile cabinetului de acupunctura? Poate imi rezolva si mie chinezul problemele,am incredere in metodele lor.Sunt poporul cu cel mai mic grad de imbolnavire de cancer...comparativ cu danezii care sunt pe primul loc.Desi in tarile nordice sunt cele mai mari salarii si cel mai ridicat nivel de trai,paradoxal in China unde saracia e acasa la ea (am fost in China si am vazut si partea frumoasa din Shenzen si saracia de dupa cladirile frumoase)rata cancerului este mult mai mica...
Multumesc!
Dream ne tii in suspans?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dana0000

Citat:
citat din mesajul lui Monique77
ha!!!
ce mi-ar mai placea

Moni poate esti,cine stie!
Imi dai si mie pe PM detaliile cabinetului de acupunctura? Poate imi rezolva si mie chinezul problemele,am incredere in metodele lor.Sunt poporul cu cel mai mic grad de imbolnavire de cancer...comparativ cu danezii care sunt pe primul loc.Desi in tarile nordice sunt cele mai mari salarii si cel mai ridicat nivel de trai,paradoxal in China unde saracia e acasa la ea (am fost in China si am vazut si partea frumoasa din Shenzen si saracia de dupa cladirile frumoase)rata cancerului este mult mai mica...
Multumesc!
Dream ne tii in suspans?

iti dau cum sa nu, hai ca incerc acum
vreau sa-ti spun ca e si f cunoscut chinezul...
hai ca incerc acu' sa iti trimit

Mergi la inceput

fetelor eu fug acusha la banca
vorbim mai tarziu

va pupic (am si o stare de spirit mai misto)

Mergi la inceput