Aspirante optimiste > 20 ani (711)
Raspunsuri - Pagina 12
dreambaby spune:
Amabella, CM venea intotdeauna vineri sau sambata. Am asteptat si duminica si nimic. Sotul e atat de emotionat ca parca vrea sa amane momentul, de parca ii e frica sa nu patesc ceva. Iar o prietena f buna de-a mea ma felicita deja si imi zice ca imi cp ea un test
. Prietena care incearca de vreo 8 luni sa faca un bebe... Dar mi s-a parut normal fata de ea sa ii spun ca e posibil sa fiu si sa o asigur ca o las sa pupe burtica sa se molipseasca. Mai ales ca noi discutam de mult de analize, medici etc 
lorena_86 spune:
scumpa, nu e nici o problema
poti face cu 2-3 ore mai devreme sau mai tarziu, nu sunt diferente semnificative
tin pumnii sa fie II
te invidiez, ai o tarie....
eu pana acum as fi facut zeci de teste
si sa stai cu testul in geanta si sa nu-l faci....foarte greu
asteptam vesti bune
========================================================================
Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s
ajuta-ma sa devin o
cu
sanatos si la termen
dreambaby spune:
Multumesc Lore
. Am antrenament. Eu de joi am zis ca luna asta nu mai vine, dar sotul nu m-a crezut. Asa ca o zi ce mai conteaza?
Abia astept sa primesc analiza sa scriu rezultatul pe forum. Sa dea Dumnezeu ca luna asta sa fie cu noroc la toate felete, sa plecam toate la odisee! 
| Citat: |
| citat din mesajul lui lorena_86 scumpa, nu e nici o problema poti face cu 2-3 ore mai devreme sau mai tarziu, nu sunt diferente semnificative tin pumnii sa fie II te invidiez, ai o tarie.... eu pana acum as fi facut zeci de teste si sa stai cu testul in geanta si sa nu-l faci....foarte greu asteptam vesti bune ![]() ======================================================================== Trombofilie, MTHFR - gena C667T genotip homozigot; doua sarcini pierdute: 7s si 6s ajuta-ma sa devin o cu sanatos si la termen |
xdidi spune:
salutare fetelor,
elenush imi pare tare rau. trebuie sa pui punct si sa o iei de la capat...nu lasa nimic de la tine ati muncit impreuna pt tot si veti impartii tot
fetelor, eu sunt ok m-am desumflat nu foarte tare , dar mi-a venit bine rochita ieri la botez...sunt franta azi, abia mai scriu...as dormi in continuu si am ajuns la 11 noaptea acasa...deci de dormiit am dormit , dar mai vreau somn...apropo de data de testare am sa fac un efort sa ma gandesc sa ma puneti si pe mine , dar maine ca azi abia stiu cum ma cheama...ma duc acasa sa dorm, bine deja 

va puuuuuuupppppp

simonata spune:
Buna dragi aspirante,
In sfarsit mi-am facut curaj sa intru pe forum "la propriu", pentru ca din umbra am tot urmarit diferite odisee, dar si discutiile de la aspirante, in functie de starea in care eram gravi/negravi. Initial am urmarit odiseea de ianuarie - februarie 2010, insa cand sa ma inscriu si eu am pierdut sarcina (s-a orit in evolutie) la 13 saptamani. Destul de repede am devenit iar gravi, dar din superstitie
nu m-am mai inscris la odiseea floricelelor de liliac 2010, ci am urmarit-o in fiecare zi. In cele din urma am avut o sarcina usoara (doar cu o singura iminenta de avort, rezolvata repede), asa ca acum am un bebe de 1 an si 3 luni.
Acum ne-am hotarat la cel de-al doilea bebe dar, surpriza, dupa ce mi-am creat contul si asteptam autorizarea sa ma inscriu la odiseea strengarilor de martie - aprilie 2011 pentru ca testul se pozitivase, se pare ca sunt pe cale sa pierd si aceasta sarcina.
Asa ca, pana una alta, sunt la voi, la aspirante, care stiti exact prin ce trec, nefiind cazul sa incurc deocamdata fetele fara probleme de la odisee.
Ma primiti?
danaela23 spune:
Buna fetelor,
Revin si eu cu o intrebare. Am programata consultatia de confirmare a sarcinii si nu stiu exact ce o sa se intample. Puteti sa imi ziceti voi ce o sa fie sa nu fiu cazuta din plop si sa pot sa-mi fac si un calcul sa stiu ce banuti sa-mi iau la mine.
Va pup pe toate
MeAlex spune:
Danaela, iti va face o ecografie transvaginala, dar pretul depinde, cred ca nu poate sari de 150 lei, depinde de clinica. O sa vada saculetul embrionar si cu putin noroc poate vedea si embrionul+activitatea cardiaca
. Te va intreba care este data ultimei menstruatii si la ce intreval apare ciclul menstrual, va calcula in functie de asta data probabila a nasterii...O sa iti recomande sa faci analize legate de infectii si cele obisnuite de sange.
Te asteptam cu vesti bune! 
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament pregatire sarcina: Femibion1 1/zi, CETEBE 1 g/zi, MagneB6 2/zi, Q10 1/zi, Folowise 1/zi, aspenter 1 la 2 zile
pentru
http://www.fertilityfriend.com/home/2f1060
simonata spune:
Ma primiti, nu ma primiti, eu tot va intreb, ca stiti mai bine:
Pana la ce nivel sunt normale scurgerile maronii in saptamana 6 de sarcina? Asta pentru ca am tot citit si pe forumul acesta, si pe altele, ca uneori se mai intampla sa se mai sangereze, dar ca de cele mai multe ori acest lucru semnaleaza probleme cu sarcina.
Prin urmare, pentru ca pana acum mi s-au pozitivat doua teste (ce-i drept liniuta II mai pala), insa de azi am simtit ceva dureri de burta ca la ciclu si am observat scurgeri maronii, banuiesc ca voi suferi un avort spontan.
Sincer, imi pare tare rau, pentru ca doream din tot sufletul al doilea bebe, dar pe de alta parte m-am obisnuit cu ideea ca aceste accidente sunt frecvente, sarcinile neviabile fiind eliminate automat de corpul nostru care stie el ce face.
Stiu, o sa ziceti ca imi permit sa gandesc asa, ca am deja un bebe, insa sa stiti ca aceleasi sentimente te incearca si cand pierzi prima sarcina (cum a fost cazul meu), dar si urmatoarea dupa ce ai nascut odata.
Daca scurgerile se transforma intr-o veritabila menstruatie mai este nevoie sa merg la ginecolog? La prima sarcina a fost nevoie de chiuretaj pentru ca era destul de avansata.
dreambaby spune:
Buna Simonata. Si felicitari pt minunea pe care o ai acum acasa! Si eu am citit ca e normal sa ai ceva scurgeri maronii, atunci se fixeaxa placenta. Dar cel mai bine e sa te duci la dr sa verifici daca e totul ok... Melaex, ecografie transvaginala faci si la un control obisnuit. Tot ecografie din asta faci si in primele luni de sarcina? (eu intreb pt ca am un pachet la medicul de familie unde ecografia transvaginala e gratis si sa stiu daca imi fac programare). Mersi 
gabyv spune:
Dream, dar nu cumva ai inceput sa spui la lume prea devreme?
Nu vreau sa te superi, dar mie mi se pare prea devreme. Ce te faci daca nu e sarcina, ci doar inarziere. Sau daca patesti ceva si nu se tine sarcina....
Eu am o prietena care a incercat 3 luni si apoi a sunat pe toata lumea ca are test pozitv, 2 sapt mai tarziu era pusa in pozitia proasta sa ne zica ca nu mai vine bebe, ca a plecat!
Deci mai bine nu o anunti pe mama ta, nu trebuia nici pe cumnata...
Nu te supara, dar dupa ceva vreme eu suflu si in iaurt.
Oricum sper sa fie bine
la tine si sa stea cuminte 9 luni la mami!
Simonata, Bine ai venit!!! dar sper sa nu ramai la noi si sa pleci la odisee