Banii "la comun"

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns buli spune:

3-8 lei/articol????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mickyyy spune:

nu stiu ce inseamna 400-800 de cuvinte (adica articol in engleza, cat timp iti ia sa-l compui), pentru ca daca poti scrie 4-5 articole pe zi, atunci e posibil sa merite.
600 de cuvinte la poti scrie intr-o ora, zic eu, care nu ma pricep (n-am scris in viata mea un articol), adica zece cuvinte pe minut, am numarat cate-am tastat eu postand aici intr-un minut si am peste 30, dar evident ca scriu repede, si in limba materna, si nu stau sa ma gandesc sa compun ceva special.

Dar repet, nu ma pricep, e posibil sa fie ffffff putin si sa nu merite nici sa deschizi anuntul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

eu am trimis un email sa vedem care e treaba. Merci Mickyyy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyblue spune:

e o gluma proasta.

_

Mami de Iustin-Andrei (18.07.2011)
Doamne Doamne, te rugam ai grija de noi....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

cca 800 cuvinte = o pagina si jumatate format A4, scrisa cu times new roman font 14, la un rand... nu stiu daca e mult sau putin, dar avand in vedere ca cer originalitate eu spun ca la pretul asta nu vor obtine....si oricum intre 3 si 8 lei..pe ce criterii or oferi pretul asta diferentiat?!...

mda e putin, am fost operator de date, introduceam date de pe formulare, fluturasi de promotii etc., daca un fluturas continea in medie 11 cuvinte, introduceam cca 100 de fluturasi pe ora, si salariul era intre 5-7lei/ora la "productia asta", originalitatea era 0 si textele erau in limba romana...

nu merita decat daca ai imaginatie si timp si disperi dupa cateva sute de mii vechi..oricum jobul nu e de durata e temporar de temporar

Nina, 24+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Haideti mai, e infim! Pai iti trebuie ceva timp de gandire, inspiratie, nu mai spun ca e si in engleza... e bataie de joc!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui Mickyyy

nu stiu ce inseamna 400-800 de cuvinte (adica articol in engleza, cat timp iti ia sa-l compui), pentru ca daca poti scrie 4-5 articole pe zi, atunci e posibil sa merite.
600 de cuvinte la poti scrie intr-o ora, zic eu, care nu ma pricep (n-am scris in viata mea un articol), adica zece cuvinte pe minut, am numarat cate-am tastat eu postand aici intr-un minut si am peste 30, dar evident ca scriu repede, si in limba materna, si nu stau sa ma gandesc sa compun ceva special.

Dar repet, nu ma pricep, e posibil sa fie ffffff putin si sa nu merite nici sa deschizi anuntul!

Stiu eu... 400-800 de cuvinte = 1-2 pagini, scrise biiine.

pitzinuca, daca verifici tu, te rog anunta-ma si pe mine asupra rezultatului, ca tzepari sunt destui.

E f. "la moda" jobul asta acum - content writer, creative writer.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui salcia

Haideti mai, e infim! Pai iti trebuie ceva timp de gandire, inspiratie, nu mai spun ca e si in engleza... e bataie de joc!

E asa si asa. Credeti ca strainii ofera mai mult?

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

De la straini:

10 articole despre o anumita persoana, fiecare articol - 400-450 de cuvinte, 25 de dolari.

Mai multe articole (nu zice cate), de cate 1-2 pagini, 320 de cuvinte/pagina, originale, gramatica si ortografie perfecte, 10 dolari.

10 articole simple, 500 de cuvinte fiecare, 10 domenii diferite, 5 dolari.

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns salcia spune:

Hm, eu am mai scris pe la reviste (din astea glossy si premium glossy), dar zau, erau cu totul alte sume. Bine, asta era acum cativa ani, dar tot mi se pare foarte putin. Iti ia si ceva timp, pana te documentezi, pana iti vin niste idei, si e si in engleza. Eu scriam in romana si eram platita de cateva zeci de ori (!) mai mult decat decat sumele vehiculate in anunt. Sa zicem ca nu comparam cu revistele, dar totusi, mi se pare foarte putin, parca isi bat joc de munca celor care scriu.

Cum zicea si Nina, trebuie sa ai mult timp si multa imaginatie sa te implici in asa ceva. Si cate articole sa scrii ca sa ajungi la o suma cat de cat decenta, fara sa-ti propui sa traiesti din scris... cateva sute...

Oricum, ai dreptate, Selene, vad ca si strainii ofera la fel de putin. Ma intreb daca exista persoane care scriu pentru sumele respective si mai scriu si bine, adica si corect si interesant din punct de vedere al continutului?

Mergi la inceput