Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (174)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rodyka spune:

puiutz, nu stiu ce-a avut. de dimineata era tot smiorcaita, acum ca abia am ajuns acasa e ok, dar vedem noi deseara . in gurita ei nu ma mai pot uita de ceva vreme, isi strange tare falcutele si da din cap, asa ca n-o mai chinui. ultima data avea 6 dintisori, acum...

asa aiurita si nedormita cum is, am uitat ca azi e sambata, deci e ziua lui OCHIDUT!!

LA MULTI ANI, mami OCHIDUT, sa ai parte de o viata minunata, plina de bucurii si impliniri la tot pasul! ai o familie minunata, sa fiti fericiti!!!

ilinca, puiutz, mirela,

am implinit un anisor!! Isa = parfum de fericire (19 iunie 2010)
am implinit 10 ani!!! Maria, printesita mamei (26 iunie 2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns palomina spune:

Hola, fetelor!

La multi ani, Ochidut!

Ce zarva tre sa fie acum la Moeciu... Sau nu, pt ca e ora de somn...

Puiutz, noi regresam la capitolul somn.... Azi la 12 A. a adormit la tzitzi in parc.. si acum tzitzi comhinata cu carat prin casa vai de capul nostru... Si acum stau cu el in pat ca s-au apucat unii sa taie nu stiu ce prin casa si daca se foieste ii bag tzitzi repede Si isi continua somnul. Ufffffff !

Saracutza Isa, oare ce o doare? Sa fie dintisorii?!

Puiutz, eu cred ca oboseste cumintelul tau, de-aia face asa.. Ia -l in brate, mai plimba-te cu el si incearca din nou... Sau poate n-are chef in momentul ala!

Si eu ii scot semintele Si evident coaja de la rosii, de miere si uitasem ca acum e voie sare eu inca nu vreau sa -i dau, mai incolo. Azi a mancat Si el bine spanac cu cartofi de la borcanel si outz...tind sa cred cateodata ca nu-i place mancarea mea

Puiutz, ce ti-ai propus sa-i gatesti?

la mas feliz mamacita del mundo - Antonito 18.08.2010

Mergi la inceput

Racusor si Cris-Serban, petrecere frumoasa azi la nunta !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns baby78 spune:

crispro multumim de rezumat. Abia asteptam poze

puiutz lui Raducu.

Racusoru, distractie placuta !

Cris Serban petrecere frumoasa la nunta!

Iuliana mami fericita de minune Tudor 05.08.2010

Mergi la inceput

ochidut
La multi ani mamica draga si distractie placuta cu mamicile de delfinasi!

Mergi la inceput

Rody un mare mare pentru fumoasa Isa!

Mergi la inceput

palomina, baby, chiar nu stiu ce are Isa , de o ora incerc s-o culc si nu merge treaba, urla ca din gura de sarpe, a venit iar ariciul in patut si cred ca si-a adus toata familia cu el! in patul mare e tati, l-a tot calarit, l-a muscat, l-a pupat si i-a scos ochii, eu nu inteleg cum el continua sa doarma si asa , pe final m-au lasat nervii sa tot trag de ea, sa nu cada din pat, sa nu se loveasca de perete, asa ca ne jucam amandoua in salon, iar. si la 6 eram invitati in oras la cina, am zis eu ca poate intarziem daca doarme Isa mai mult, dar vad ca ea nu doarme deloc!! parca vad ca o apuca somnul pe la 6-7 si-apoi sa te ti de copil imposibil de-i intrat in voie !

azi a mancat tare bine Isa iar, e copilul meu mancacios de dinainte: dimineata a ajuns la 240 ml de para cu banana si suc de mar, la amiaza cartof piure cu dovlecel, usturoi si ou, plus un iaurt. si lapte 120 ml , inainte de "somn" .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauri_ca spune:

puiutz, eu rosia o dau pe razatoare pana raman cu coaja in mana, deci cu seminte. Sincer n-am auzit pana acum ca nu se dau legume crude pana la 18 luni (in afara de varza care baloneaza), nici la dr., nici in carti. Tu faci cum simti ca e mai bine dar iti spun din experienta ca majoritatea copilasilor refuza alimentele introduse prea tarziu. Radu al meu nu pune in gura leguma cruda in afara de morcov si ma invinovatesc pt. asta pt. ca nu i-am dat cand era mic si nu facea atatea mofturi. Oricum am citit ca dupa 1 an devin reticenti la alimentele noi.

Mergi la inceput

Ha ha, fooooarte reticenti ! Eu nu-i dau legume crude ca se ineaca, Si mai exact imi e frica..... Cred ca o sa mancam blenduit mult timp ...

Rody, numai bine ca poate doarme Isa pe unde va duceti

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui palomina

Rody, numai bine ca poate doarme Isa pe unde va duceti

nuu, nici vorba! ea doarme doar in patut, si cand am fost in Ro am avut patut de la sora-mea... cand am fost cu cortul la mare a adormit doar pe la miezul noptii in cort cu fetele, destul de greu. am fi vrut sa mergem un we si la lac unde am fost anul trecut inainte de a naste, dar imi e cam groaza, ca e mai departe si e mai racoare noaptea. in patul mare cu noi nu doarme deloc, decat daca sunt doar eu si e una din noptile cu plansete multe iar acum, ca e vara si e cald, nici atat! o tot urmaresc sa dea vreun semn de somn, nici vorba de asa ceva! cauta jucarii de aruncat pe balcon si a adus din sertarul Mariei cateva perechi de chiloti, ce-o sa sara domnisoara in sus cand o sa-i vada insirati printre jucarii pe hol

Mergi la inceput