Brumarei si Craciunite de nov-dec 2011 (56)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Buna fetelor ce mai faceti?Eu trebuia sa merg vineri la doctor sa-mi vad puisorul,dar ma anuntat doctorul ca nu o sa fie ceva probleme de familie si sa-l sun maine dimineata sa restabilim.
Asta e n-am ce face bine ca ma anuntat macar....
Deci mi-e azi mi-au curs sani f.tare oare e normal???oricum ei au inceput sa curga de prin luna5 sau mai repede dar azi au curs mai mult ca niciodata.
Cu somnulmi-am mai revenit putin,dar sunt tare curioasa sa vad cum sta asezata domnisoara in burtica,ca prea imi da bataie!!!
Asa si ma duc sa schimb semnatura desi maine ar trebui...

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rania_s spune:

Deci am schimbat prefixul....

30+ VANESSA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

merci, Nina

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Wildorchid spune:

Rania, Felicitari si sanatate multa tie si lui bebe in continuare.

Emma 25 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luny spune:

Nina, pana se rezolva buricul ti s-a spus sa nu bagi copilul in cada?.. asta e o alta discutie tabu, dar in Ro s-a cam depasit, din cate stiu eu, ff putini mai sustin chestia asta. Noi i-am facut baie in cadita plina cu apa zilnic, de cand am venit cu el acasa, apoi ii dezinfectam buricul cu betadina si-l pudram cu baneocin, lasat liber, nepansat sau altceva.. si acelasi tratament l-a avut si in cele 3 zile de stat in materniitate.. evident, nu a fost nicio problema, a cazut cam intr-o saptamana.

Iubirea mea Mufarin, bandit mic
... si iubirea a doua e pe drum

Life is to precious to worry about stupid Shit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nadaflorilor spune:

Citat:
citat din mesajul lui luny

Nina, pana se rezolva buricul ti s-a spus sa nu bagi copilul in cada?.. ...

aaaa nu mi s-a spus nimic de genul asta, am citit diverse si am prins frica udarii buricului, ce e drept mama si alte neamuri ale mele nu se jenau sa bage bebisorii in cadita cu apa, dar aici sunt singura si imi e ca nu o sa ma inteleg cu moasa iar pe altcineva nu am pe cine sa intreb la nevoie...asa ca pentru confortul meu psihic mi-am facut plan de rezerva... e drept ca se poate schimba si planul in functie de ce sfaturi si informatii mai strang pana atunci

Nina, 24+,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Buna seara!
Ce mai fac mamicile?

Brambu, Anna - multumesc pentru raspunsuri!
Brambu, si eu ma gandisem ca un carucior folosit s-ar putea sa nu mai fie chiar bun, iar daca tu spui ca Perego se uzeaza repede, cu atat mai mult cred ca am sa imi fac si alte planuri, in afara de capatat . Merci!

Despre celule stem, eu m-am hotarat sa nu recoltez.
Cred ca ce a spus Bedro despre asta este corect - si eu stiu ca in Vest singurele tipuri da banci care s-au dovedit folositoare sunt cele publice, anonime (sunt si gratuite - se doneaza, de fapt, celulele la banca si beneficiaza cine are nevoie).

Despre statul in maternitate, dupa nastere - si eu stiu ca in Vest se sta foarte putin (sau se naste acasa); parerile sunt impartite despre asta . Oricum ar fi, e tare pacat sa va speriati una pe alta despre nasterea naturala... nu stiu din experienta mea, dar am auzit multe lucruri frumoase, si in nici un caz nu cred ca poate sa fie horor daca esti pregatita psihic.

Scuze ca am scris cam... defazat... si am cam sarit de la un subiect la altul!
As vrea sa am mai mult timp, mi-ar placea sa vorbim mai mult. Deocamdata, scriu mai ales in noptile cand nu am somn... sper sa nu fie una din alea!! Cred ca ar fi o idee buna sa ma straduiesc sa adorm.
Asa ca... noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ivanca78 spune:

Rania, am auzit ca este normal sa iti curga sanii uneori, cand esti gravida... dar cel mai bine ar fi sa intrebi doctorul... eu asa as face.
Noapte buna, sa dormi bine! (noi eram colege de insomnie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ane2 spune:

Rania frumos nume ai ales , imi place tare mult..

Ivanca , imi cer scuze , eu chiar nu am vrut sa sperii pe nimeni,doar am relatat parerea cuiva care a vazut o nastere live,ptr mine fetele ce nasc natural sunt niste eroine.

Anita mami de printesa, Rachella Alexia - si
21 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tia_Mia spune:

Buna dimineata fetelor, haideti la o

sa aveti o zi minunata si plina cu soare si bucurii

va pup cu drag

Andreea 25+ Maya Maria

MINUNEA MEA

Mergi la inceput