Strugurasi S-O11 - HAI Jade,Theea, Nati! (105)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Elena2706 spune:

Lali, ai o fetita f frumoasa, sa-ti traiasca, sa fie sanatoasa si sa iti aduca numai bucurii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kora_B spune:

Da, e cu o saptamana in urma ta. Iar eu cu 1zi in urma ta.
Hayat e in prima zi de saptm35, tu in prima zi de saptm36, iar eu in ultima zi de saptm35.

Desi am vazut ca tu ai UM 28.12.2010, iar eu 26.12.2010, deci ar fi tb sa fie invers, la mine sarcina mai mare un pic decat la tine, dar probabil ca la tine ti-au calculat in fc de varsta ecografica nu de UM.

Citat:
citat din mesajul lui May3

kora, eu stiu ca hayat e in urma mea cu aproape o sapt. eu azi am inceput 35 de sapt.

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

34+ cu DPN 02.10.2011 si mamica de Iannis 2 ani +

Mergi la inceput

Helenutza, si eu am mai avut sangerari nazale in perioada sarcinii. E ceva normal intrucat hormonii sarcinii determina o expansiune a vaselor subtiri din nas. Plus tensiunea arteriala crescuta poate duce la sangerari.
La prima sarcina le-am avut mai frecvente decat acum.
Dr mi-a zis ca atata timp cat nu sunt zilnice si cantitative considerabil, sa nu ma ingrijorez.

Citat:
citat din mesajul lui Helenutza23

buna

am o intrebare. voua va curge sange din nas? eu toata sarcina am cam avut muci insangerati dar in ultimul timp cam curge cu siroiul sangele. ma intrebam daca e normal.. adica stiu ca se intampla, dar vroiam sa stiu daca si voi ati patit-o.

o seara linistita!

36+

feb2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns May3 spune:

da, ai dreptate kora:D

da, mie mi se calculeaza in functie de prima eco de la 12 sapt. asa se face in anglia si asa am ramas.
oricum de atunci bebita are avans ca apoi la toate ecografiile a fost mai mare decat la prima cu aproape o saptamana :D

alayna, da, colul s vede la control pe masa si placenta la ecograf.

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

Ionela, Ancaro, Lali, raportez si eu in saptamana 35 - 0.7kg luate in plus.

Nu stiu daca se mai tine cont si de kg, acum cu nasterile active, dar ptr orice eventualitate am iesit la raport cu kg

Mergi la inceput

La mine, daca se ia dupa eco de 12sapt, DPN-ul ar fi pe 1oct, adica cu o zi inainte de DPN dupa UM.

Citat:
citat din mesajul lui May3

da, ai dreptate kora:D

da, mie mi se calculeaza in functie de prima eco de la 12 sapt. asa se face in anglia si asa am ramas.
oricum de atunci bebita are avans ca apoi la toate ecografiile a fost mai mare decat la prima cu aproape o saptamana :D

35+ cu Beatrice Ana

zebraroz.ro

Mergi la inceput

May, cred ca o sa ne intalnim pe la numarat oi in noaptea asta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alayna spune:

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

La mine, daca se ia dupa eco de 12sapt, DPN-ul ar fi pe 1oct, adica cu o zi inainte de DPN dupa UM.

Mie mi-a calculat dupa UM (26 decembrie) si DPN este 02 octombrie !
Sa inteleg ca tie ti-a calculat tot dupa UM si intri in sapt 36 ????? Eu stiu ca maine intru in sapt 35 Nu mai inteleg !!!

34+

Se pare ca va fi

:)

Mergi la inceput

Dupa UM (26 dec) dpn e 02oct, ca la tine. Dupa eco de la 12saptm e 01oct.

Maine intru in saptamana 36, la fel si tu Azi inchei saptm 35.

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Sa inteleg ca tie ti-a calculat tot dupa UM si intri in sapt 36 ????? Eu stiu ca maine intru in sapt 35 Nu mai inteleg !!!

34+

Se pare ca va fi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionelamaria spune:

Citat:
citat din mesajul lui alayna

Citat:
citat din mesajul lui Kora_B

34+

Se pare ca va fi

E ca la ani. Bebe e in primul an de viata apoi are 1 an. Tu ai 30 de ani( sa zicem) pe tot parcursul celui de-al 31 an de viata si implinesti 31 la sfarsitul celui de-al 31-lea an
Am fost coerenta?

Adica tu maine implinesti 35 saptamani si incepe a 36 saptamana pe care o vei implini duminica viitoare. Saptamana asta vei avea 35 de saptamani si vei fi in cursul celei de-a 36-a

Mami fericita de Mihnea (14.11.2009 ) acum 31+ cu

Mergi la inceput