Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (8)
Raspunsuri - Pagina 6
IliciDbr spune:
Marilen....nu stiu numele doctorului,am fost la noi la spitalul de infectioase.Erau doua fitze de doctorite si un ametit de asistent.Totul sa transat foarte rapid: Gogoase si toti medicii care ne au luminat pe noi despre Borellia bat campii ,analizale dupa cum prevede protocolul ,sunt valabile doar cele de la Cantacuzino(aceasta hotarare a fost luata datorita faptului ca mai nou este o explozie a numarului de pacienti cu borellia) care sunt diagnosticati de alte persoane, si nu de sistemul fantastic de sanatate din romania.Aici vorbesc de Gogoase,Moscu,s.a.m.d.Asa considera spitalele sa trateze probnlema noastra.AAA desigur si microscopiile sunt niste balarii din punctul lor de vedere.
creanga66 spune:
Buna seara , tuturor
Eu cred ca medicii implicati in tratamentul bolii acesteia sunt niste profesionisti adevarati . ( Rosca, Ion , Boszik , Gogoasa ,Moscu ) Restul , chiar daca se numesc infectionisti , sunt departe de realitate . Sunt oameni care au verificat diagnosticele in strainatate si acestea s-au confirmat .Scrisese cineva despre o confirmare de acest gen si aici pe forum.
Cantacuzino-ul nu are kit-uri ,( cel putin asta vara nu le aveau ), deci nu poate sa faca nici un diagnostic.
Sistemul medical spitalicesc ar trebui tras la raspundere. Eu stiu pe cineva care s-a intors intr-un spital ca sa le arate rezultatele din Austria ( care confirmau Lyme-ul )si ca sa faca tratamentul intravenos sub observatie , si medicii de acolo i-au luat actele si n-au mai vrut sa i le dea inapoi . Dar domnul respectiv si-a facut duplicate si are de gand sa mearga in justitie.Eu ii urez succes!
dr_rezi spune:
Asa este! Mi-a zis si mie azi Anca Moscu despre acea persoana ale carei analize au fost retinute in spital. Nu pot sa inteleg de ce se ascunde problema cu lyme la noi in tara.. mare Ti-e gradina Doamne!
@Gani,ce analize ti-ai facut la ecoparadiagnostic?
marius spune:
As dori si eu un contact direct (telefonic) si recomandare macar pentru unul din medicii implicati 100% in Lyme, daca se poate.
Multumesc.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
gani spune:
@dr_rezi m-am referit ca asteptam rezultatele TALE de la Ecoparadiagnostic. noi nu am facut acolo nicio analiza. Scuze pentru ca nu m-am facut inteleasa.
@marius Pe doamna Dr. Tatiana Rosca o gasesti la spitalul Pantelimon camera 102 aproape in fiecare zi iar martea dupa-amiaza de la 18 la Medas cu programare. Nu-ti recomand sa mergi la spital pentru ca poti nimeri aglomeratie mare. La Medas e altceva, faci programare si te duci la ora si ziua programata, vezi ca si aici te programeaza peste aproape 2 luni, dar suna si vezi. Dansa da personal numarul de telefon celor care sunt din provincie si daca considera necesar (noua nu ni l-a dat).
Pe domnul Dr. Ion il gasesti la Constanta la Centrul de medicina Hiperbara, gasesti numarul de telefon pe internet, suni si faci programare peste cateva zile cel mult.
Toate cele bune!
creanga66 spune:
Dr. Rezi ,
Cum se face ca ai avut incredere sa mergi intr-un cabinet veterinar pentru analize si nu ai ales sistemul medical oficial ?
Cum am putea sa-i convingem si pe alti doctori sa se implice in aceasta problema?
Dr. Rosca si dr .Ion sunt foarte aglomerati . Este nevoie de mai multi medici care sa accepte sa trateze pacientii si sa nu mai nege existenta bolii.
Nu mai vorbesc de faptul ca d-na dr. Rosca accepta cu greu sa se ocupe de copii.
dr_rezi spune:
@Gani, m-am gandit eu ca la mine te-ai referit...dar stiam ca v-am spus. Au iesit negative la Ecoparadiagnostic(imunofluorescenta si ELISA) atat ale mele cat si ale sotului si va intrebam de discrepanta asta mare intre Ecoparadiagnostic si Fundeni.
WB nu am facut la ei ptr ca din cate stii costa 12 mil ptr toate speciile. Conform WB de la Fundeni am specia afzelii.
@creanga66 stai linistita...vor iesi medici care sa trateze boala asta ca si ciupercile dupa ploaie dupa ce vor descoperi ca ei insisi sunt infectati. Vor fi din ce in ce mai multe cazuri, din pacate!