Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (8)
Raspunsuri - Pagina 15
Techno spune:
Citat: |
citat din mesajul lui gani @Techno, noi am recoltat la un laborator din orasul nostru in eprubeta de-a lor si am mers cu eprubetele la Dr. Moscu. Suna la Moscu ca-ti spune in ce eprubeta sa ceri recoltarea. Antigoagulantul se afla in eprubeta. Sanatate! |
Cat a trecut de la recoltare pana la lasarea lor la laborator? Se pun in geanta frigorifica ceva?
E suficienta o eprubeta de persoana, da?
mami.mariana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Techno
Cat a trecut de la recoltare pana la lasarea lor la laborator? Se pun in geanta frigorifica ceva? E suficienta o eprubeta de persoana, da? |
Techno spune:
OK, multumesc, intrebam ca daca reusesc sa imi ia sange la o policlinica, in cat timp pot duce eprubeta si in ce sa o pastrez?
Si pot primi mesaje private, nu e problema, am activata demult aceasta optiune si am verificat si acum si e activata.
dr_rezi spune:
@ Techno...eu am dus proba de sange in aceeasi zi in care mi s-a recoltat la distanta de aproximativ 20-30 min cat am facut din mosilor pana in 1 mai. Nu am pastrat-o intr-un loc special, am pus-o in geanta de mana cum mi-a zis de fapt anca moscu...avand in vedere ca afara erau pana in 10 grade mi-a zis ca e ok sa o transport in geanta.
Succes!
Am primit si eu tratamentul pregatitor , dupa care trec pe cefort intravenos. A mai facut cineva cefort iv?
Techno spune:
Multumesc mult de informatie.
In alta ordine eu am facut 6 saptamani de cefort 4g/zi, 4 zile/saptamana. Am inceput cu 1g in prima zi, apoi 2 g in a doua si direct 4g din a treia zi. Nu am avut nicio problema/reactie la antibiotic, doar ca am stat cu perfuzia cam o ora/o ora jumatate, dar citeam in timpul asta.
E drept ca nu am simtit nici vreo ameliorare a simptomelor daor o amplificare imediat dupa ce am terminat tratamentul.
dr_rezi spune:
cine ti-a dat cefort? si l-ai facut internat de zici ca in perfuzie?
Apropos ca tu intrebai in paginile anterioare ce recomanda dr. Rosca ptr afzelii...eu am afzelii si mi-a dat cefort. Mi-a zis clar (desi stiam de la voi ca dr. Bozsik spune ca cefort nu e bun ptr afzelii) ca imi da cefort ptr ca am afzelii.
@dana tie cine ti-a indicat cefort si unde l-ai facut?
marius spune:
Ieri am fost praf. Am avut o durere de cap infioratoare de ieri nopate si toata ziua - nu a cedat cu nimic. Am stat ca o leguma in pat - nu am iesit nicaieri. Jalnic. Azi sunt mai bine. Nu ma mai doare capul dar nu ma prea tin picioarele. Trebuie sa ies la aer cumva.
Eu pur si simplu / Pagina legislativa
Techno spune:
Hai ca nu mai inteleg nimic, ce e pentru afzelii si ce nu. Poate a avut efect, o sa vad la microscopie si la alte analize daca mi le va da sa le fac doamna Rosca.
Mie mi-a recomandat doamna Cretu de la Ecoparadiagnostic tratamentul cu Cefort. Nu am stat internat, mergeam la cabinet la ei si stateam intr-o camera doar cat faceam perfuzia, apoi plecam la serviciu.