Atentie la capuse,la Borelioza,la Lyme! (8)
Raspunsuri - Pagina 10
CorinaDani spune:
citesc si ma infior...cred ca daca s-ar face un screening la nivel national, mare parte din populatia Romaniei ar iesi infectata cu crocobauri din astia...
ma puneti rau de tot pe ganduri...acum mai bine de 20 de ani am fost muscata de o capusa (in spatele genunchiului, la piciorul drept), am scos-o cum m-am priceput, nu am avut eritem migrator, nici alte probleme deosebite de sanatate. pana acum.
anul trecut, timp de cateva luni bune, m-aa durut calcaiul drept (nu tendonul lui ahile, ci osul pe care calci, ca si cum aveam un toc infipt direct in os). in ultimele 2 luni, a inceput sa ma doara din cand in cand la fel, dar in calcaiul stang. durerea o simt doar dimineata, cand ma dau jos din pat si pun piciorul pe podea, apoi se diminueaza si dispare.
mai inainte de asta, tot aveam senzatia ca si cum mi s-ar plimba o flacara de lumanare pe sub talpa piciorului drept, nu stiu daca intelegeti ce vreau sa spun.
cand fetita mea avea 2 luni, respectiv 2 ani si un pic, am ajuns in spital cu ea, m-am internat si eu. dupa noptile petrecute in pozitia stand pe scaun, m-am trezit cu dureri cumplite la genunchiul drept, ca si cum aveam infipta o lama de cutit chiar deasupra rotulei, de nici nu puteam sa indoi piciorul. durerea a cedat in cateva zile, doar cu unguente, fara medicatie.
vederea mi-a slabit in ultimul an, nu mai vad bine de aproape (am si miopie). scame in campul vizual am de cand ma stiu, nu cred ca au legatura cu o posibila infectie de la muscatura de capusa.
uneori am senzatia ca se leagana pamantul/scaunul cu mine, de 2-3 ori in lateral.
am zile cand ma trezesc cu pleoapele foarte umflate.
insa, recunosc cinstit, nu am un stil de viata corect, mananc (si) prostii, nu fac miscare, am munca de birou si stau mult pe scaun. analize medicale nu mi-am facut de ceva timp.
sa am oare ceva "ganganii" in sange ? o fi si copila mea purtatoare ?
tre sa-mi fac investigatii, clar. macar sa scap de o grija.
creanga66 spune:
Important : In acest link aveti buletinul de informare al pacientilor scos de clinica Augsburg ( o traducere mai putin reusita )
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=1ttd65PMy-luJ_JTTP-7om7U8xdoGkGzrOmaxYKmJlYpDlPj0boJRHZHc_vdM&hl=en_US
Iar aici aveti buletinul original :
https://docs.google.com/viewer?a=v&pid=explorer&chrome=true&srcid=1DV7JxBRrdWogfxWM5YPCQTeAi1kiryDDTcX6ZUcuGsZw-2_h-6QSFsy-eS_8&hl=en_US
dr_rezi spune:
Gani,
tu parca ziceai ca incepi un tratament de 11 saptamani. Cum te simti, cine ti l-a recomandat , a cata cura de atb e si ce ab-uri contine tura asta?
gani spune:
Am inceput, sunt in ziua a 11-a de azitromicina cu zinnat. Voi lua 4 saptamani dupa care fara pauza trec pentru 6 saptamani pe minociclina cu ciprofloxacina. Dupa cele 6 saptamani va trebui, fara sa fac paza, sa iau 2 saptamani clindamicina cu biseptol. Tratamentul mi l-a recomandat Dr. Ion. Noi am luat si scheme date de Dr. Rosca dar in vara cand eram la mare am facut o vizita la Dr. Ion si dansul a fost foarte dragut si ne-a facut urmatoarele scheme. Iti recomand cu caldura sa mergi la Dr. Rosca sau Dr. Ion. Amandoi sunt deosebiti de ce stim noi ca sunt majoritatea medicilor.
Asta ar fi a 6-a tura de ab, de simtit ma simt foarte bine, cred ca ma ajuta si laptisorul de matca pe care-l iau. Ma simt ca si cand nu am fost niciodata bolnava, mi-au disparut toate simptomele.
Daca aveti intrebari va rog sa le pune-ti, voi raspunde tuturor nedumeririlor voastre asa cum si mie mi s-a raspuns cand eram nelamurita.
dana1972 spune:
Eu am terminat 5 saptamani de ceftriaxon ma simt bine, nu mai am simptome dar la microscopie s-au vazut doamnele spirochete in numar considerabil.
Marilen spune:
Gani, ma bucur muult pentru tine!Tin pumnii in continuare.
Monitorizezi ficatul? Analizele sunt ok?
gani spune:
@dana1972 ma bucur sa aud ca nu mai ai simptome, e foarte bine asa!
Ce te supara inainte de a incepe tratamentul?
@Marilen ultima data probele hepatice erau marite putin. Asta era la sfarsitul celei de-a 5-a ture. Acum ma supara digestia (...) dar nu bag in seama asta.
Techno spune:
Aveti grija cu antibioticele astea luate pe termen lung, protejati-va ficatul si sistemul digestiv. Faceti pauze de refacere. Daca nu mai aveti simptome incercati sa terminati tratamentul si sa faceti pauza sa vedeti cum va simtiti. Ce reparati pe o parte e posibil sa distrugeti pe alta parte. Vedeti ca unele antibiotice sunt posibil cancerigene, vedeti si pe wikipedia.
De asemenea incercati sa adaugati si antibiotice naturale si suplimente naturale care ajuta la detoxifiere in paralel cu tratamentul alopat.
gani spune:
In pauze am intrat cu antibiotice naturale dar si produse din plante pentru refacere. Si eu ma gandesc ca asta va fi ultima tura de tratament, cel putin pentru o vreme, ca altfel cand scap de borelie imi trebuie alt ficat...